krupek 15 482 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 A po co kupować te kastraty bez muzyki i bugami jak za chwilę będą kozackie* wersje? *mam nadzieję Cytuj
Figuś 21 193 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 1 minutę temu, krupek napisał: A po co kupować te kastraty bez muzyki i bugami jak za chwilę będą kozackie* wersje? *mam nadzieję 9 minut temu, Bigby napisał: 5 Cytuj
krupek 15 482 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 No gdzieś tam z tyłu głowy mam, że ten pompowany balonik może walnąć z hukiem jak cierpliwość Big Smoka, który kazał nam jedynie podążać za pociągiem, ale żyję jeszcze nadzieją, że to się może udać. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 Jak długo są w sieci .iso z normalnymi, niepociętymi wersjami oryginałów, tak długo nie ma po co kupować kastratów ze steama. Zaopatrzyłem się w co trzeba jak tylko były pierwsze plotki o remasterze i początek usuwania modów z sieci - jakby co to mam też pierwsze wydania na CD/DVD więc chyba nie zginę Cytuj
krzysiek923 1 684 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 Jest też opcja, że przy zakupie nowej trylogii, stara będzie dodawana do biblioteki za free na Sztimie, tj. w przypadku Mafii czy BioShocka. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 3 minuty temu, krzysiek923 napisał: Jest też opcja, że przy zakupie nowej trylogii, stara będzie dodawana do biblioteki za free na Sztimie, tj. w przypadku Mafii czy BioShocka. no jak 2k przejmie R* to może może Cytuj
krzysiek923 1 684 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 No w sumie tak... A co do wykastrowanego Vice City, to chyba nie w każdym kraju sprzedawana jest taka wersja. Może da się zakupić niewykastrowaną przez VPN. https://steamdb.info/sub/592/ Cytuj
krupek 15 482 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 Ja mam wszystkie części w wydaniu premierowym na PS2, więc mi tam te kastraty wiszą. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 Oj byczku nie da się już grac za bardzo w te oryginalne wersje z ps2. Może San Andreas jeszcze jako tako, ale III i VC to Cytuj
Pupcio 18 510 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 30 minut temu, krupek napisał: A po co kupować te kastraty bez muzyki i bugami jak za chwilę będą kozackie* wersje? *mam nadzieję Oj byczku xD coś czuje że jeśli chodzi o muzykę to będzie największe kastrowanie w historii gejmingu Ale to akurat nie jest za bardzo wina R* tylko tak działają te zjebany licencje w przemyśle muzycznym Cytuj
krupek 15 482 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 O OST w trylogii to ja mam akurat największe obawy i czekam na jakieś info o z tym zrobią. 7 minut temu, maciucha napisał: Oj byczku nie da się już grac za bardzo w te oryginalne wersje z ps2. Może San Andreas jeszcze jako tako, ale III i VC to Niby tak, ale wkładasz płytkę i grasz. Na windowsie 10 jak włączyłem San Andreas to ciężko to w ogóle było jakoś ustawić, żeby znośnie wyglądało, na jakimś wiekszym monitorze UHD, albo Full HD to już w ogóle. Cytuj
krzysiek923 1 684 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 Kolego krupek, proszę nie robić z siebie niepełnosprawnego. Chwila w Google. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 7 minut temu, krupek napisał: O OST w trylogii to ja mam akurat największe obawy i czekam na jakieś info o z tym zrobią. Niby tak, ale wkładasz płytkę i grasz. Na windowsie 10 jak włączyłem San Andreas to ciężko to w ogóle było jakoś ustawić, żeby znośnie wyglądało, na jakimś wiekszym monitorze UHD albo Full HD to już w ogóle. Myślę że przyjmniej się gra w golasa na win10 (którego idzie ustawić w 10min) niż w wersję na ps2 na oledzie 60 cali. Chyba że ktoś ma kozag retro kącik z kineskopem, to w takim przypadku inna rozmowa. Cytuj
krupek 15 482 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 No Ale jaka immersja za to jak na PS2 odpalasz Cytuj
Pupcio 18 510 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 Granie na pc w tą wersję bez duszy jak na sonce 4 jest sztywna wersja ps2 z wyższą rozdzielczością? HORE Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 1 minutę temu, Pupcio napisał: Granie na pc w tą wersję bez duszy jak na sonce 4 jest sztywna wersja ps2 z wyższą rozdzielczością? HORE Masz na PC wersje updated classic z duszą i wszystkimi ficzerami z konsol, a do tego w 60fps, wysokiej rozdziałce i z modem na sejwowanie gdziekolwiek. Cytuj
Pupcio 18 510 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 Gdzie ten konsolowy feeling w tym wszystkim użytkowniku maciucha? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 a no jesli chcesz zeby chodzilo jak guwno to odpal sobie na macbooku Cytuj
krupek 15 482 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 No właśnie, na konsoli można jechać przez pół mapy na misję, zginąć, a potem od nowa zasuwać, bo nie można było zapisać, albo od razu powtórzyć misji Cytuj
Patricko 1 409 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 Zapisywanie tylko w domku! Cytuj
Ölschmitz 1 522 Opublikowano 12 października 2021 Opublikowano 12 października 2021 dla mnie 3 i VC jest niegrywalne w kazdym momencie jak trzeba strzelac. wymiany ognia w trojce na konsoli sa dzisiaj nie do wytrzymania IMO. dopiero SA ma tutaj lepsza jakosc i da sie w to dobrze dzisiaj pocinac. jesli tego nie zmienia w remasterach to nawet nie sprobuje chyba. Cytuj
Figaro 8 246 Opublikowano 12 października 2021 Opublikowano 12 października 2021 zmienią, muszą Cytuj
Boomcio 4 110 Opublikowano 12 października 2021 Opublikowano 12 października 2021 No mieli przemodelować te gry pod współczesne standardy. Btw strzelanie w SAndreas, gdzie przu użyciu R1 i R2 celownik automatycznie namierzał kolejnego oponenta... Cytuj
Pupcio 18 510 Opublikowano 12 października 2021 Opublikowano 12 października 2021 No ale w sa chociaż to działało A jak ktoś się uparł to nawet bez auto celowania idzie coś ustrzelić. 3 i vc na ps2? Nope Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 12 października 2021 Opublikowano 12 października 2021 Any idea if you can swim in GTA3/VC and if a map was added to GTA3? Cytat Nope and yes. It's not as advanced as the VC or SA map. Keep in mind they want these to feel as faithful to the originals as possible. The maps for those games also weren't built to accommodate swimming. I mean the games are running on the switch. I think people are letting their thoughts run wild with how these ports are going to look. They're going to be exactly the same game they've released multiple times over the last 20 years but at 4k maybe at 60fps. Cytat Not exact, the programming was redone from scratch. The games largely look the same but feel better gameplay-wise. Gunplay in general feels more like IV and V, with an option to play with the same classic "lock on" controls. Cytat Self-tagged with grain of salt simply due to my lack of verification. Also worth noting is that the audio will be MUCH higher quality. I believe this game will be a huge boon to the biggest fans of the classics. Before you had to pick and choose which versions of these games to play because there was no single definitive version, but I believe these will consolidate the community. The game will either be 29.99 or 39.99, I believe leaning towards the latter. The $70 price point that "leaked" was set by the retailer as a placeholder. Cytat Cytat Gunplay has a free aim, auto aim, and classic option. Free aim and auto aim feel like they do in IV and V, and classic is made to feel like the original aiming. Movement and driving feel the same. Music should be the same as the most recent versions released . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi