Opublikowano 23 lutego 20205 l Czołem Czy nie wiecie może, jak/gdzie/kiedy można wrzucić save'y z Tekkena 3 ściągnięte z neta, z odblokowanym pełnym roosterem?
Opublikowano 24 lutego 20205 l Autor OK. Proszę o nakierowanie na więcej informacji. Lub info o save'ach. Z bleemem nic nie zadziałam? HA, i żeby nie było, że nie szukałem- wystarczy przejść Arcade Mode 9 razy, aby zgarnąć wszystkich... Nie no, na serio się pytam... Można jakoś zaimportować np. save'y? Edytowane 24 lutego 20205 l przez lysy0800
Opublikowano 5 marca 20205 l Skoro i tak już się bawisz w "przeróbki" to zarzuć sobie wersję "Golden Leon", która ma na start odblokowane wszystkie postacie.
Opublikowano 12 marca 20205 l Autor W dniu 6.03.2020 o 00:07, Quake96 napisał: Skoro i tak już się bawisz w "przeróbki" to zarzuć sobie wersję "Golden Leon", która ma na start odblokowane wszystkie postacie. Dzięki! Zaczynam szukać.
Opublikowano 12 lutego 20214 l Autor Hej Dubluję wypowiedź z tematu "Złam swojego classica"- ma ktoś z Was dostęp do wersji Golden Leon dla Tekkena 3?
Opublikowano 12 lutego 20214 l nie lepiej sobie samemu odblokować? Golden Leon nie ma jednej postaci odblokowanej tak btw
Opublikowano 14 lutego 20214 l Autor Pewnie, że lepiej. Ale tu chodzi o mocno casualowe spotkania 2p, raczej nie miałbym czasu na miażdżenie T3. A pamiętam, że ktoś na forum dał linka do działającego Goldena, ale nie mogę namierzyć.
Opublikowano 14 lutego 20214 l To może sejwa pobierz gotowego z odblokowanym wszystkim. Pewnie trza będzie skonwertować jakimś programikiem. Ps link był ale chyba nie do pobrania a do obrazków
Opublikowano 14 lutego 20214 l No ja wrzucałem scany. To najlepiej albo cheat odblowować albo save zgrać i tyle.
Opublikowano 14 lutego 20214 l Autor Dzięki Panowie, znalazłem na Chomiku i właśnie ciągnę. Jakby ktoś chciał, to mogę wrzucić na dysk google. Edytowane 14 lutego 20214 l przez lysy0800
Opublikowano 10 maja 20231 r W dniu 14.02.2021 o 15:10, lysy0800 napisał: Dzięki Panowie, znalazłem na Chomiku i właśnie ciągnę. Jakby ktoś chciał, to mogę wrzucić na dysk google. Prosze wrzuc to