Opublikowano 6 marca 20205 l Autor 21 godzin temu, McDrive napisał: Fajnie, ale poproszę historię innych osób w serialu. Niby wiadomo jak się kończy, ale przecież nawet sama gra toczy się w przeciągu całego roku, a my spędzamy z bohaterami w sumie ile - kilkadziesiąt godzin? Spokojnie można wypełnić scenariusz wieloma dodatkowymi historiami i nowymi postaciami. Nie mówiąc już, że mogą zahaczyć o okres tych kilku lat między part 1 a part 2. Edytowane 7 marca 20205 l przez MBeniek
Opublikowano 6 marca 20205 l Ja tam się cieszę, że sretflix nie położył nam tym łapska. HBO umie w seriale, jestem o to spokojny, co wykminią.
Opublikowano 7 marca 20205 l 21 godzin temu, MBeniek napisał: Niby wiadomo jak się kończy, ale przecież nawet sama gra toczy się w przeciągu całego roku, a my spędzamy z bohaterami w sumie ile - kilkadziesiąt godzin? Spokojnie można wypełnić scenariusz wieloma dodatkowymi historiami i nowy postaciami. Nie mówiąc już, że mogą zahaczyć o okres tych kilku lat między part 1 a part 2. Obecnie nawet nie wiadomo ile planują odcinków, ile sezonów. Może równie dobrze zrobią z tego mini serial jak Czarnobyl. HBO ma teraz w rękach bardzo mocną markę, więc możliwe że będą chcieli zrobić z tego kilka sezonów.
Opublikowano 7 marca 20205 l Dobrze, że nie robi tego Netflix bo byłby kolejny "hicior" na 6/10. HBO potrafi pójść na całość w tym sensie, że zrobić serial który idzie od początku do końca swoją drogą często nie mając szans się zwrócić. Tak jakby robili niektóre seriale dużym kosztem tylko dla prestiżu. Czarnobyla nie oglądałem więc nie wiem czy autor tego hita nie jest jakimś tandeciarzem więc bez podjarki na razie u mnie.
Opublikowano 7 marca 20205 l to obejrzyj bo goty serial, jeden z najlepszych w ofercie. ja tam jestem spokojny o jakość i podjarka mimo że w gry nie grałem.
Opublikowano 7 marca 20205 l Tak w ogóle, to Mazin (reżyser Czarnobyla) jest wielkim fanem gry, podzielił się swoją top listą gier.
Opublikowano 7 marca 20205 l 2 godziny temu, Butt napisał: Ale Mazin nie jest reżyserem Czarnobyla. Ale to lepsza reklama , dla ścisłości to Johan Renck
Opublikowano 7 marca 20205 l Już nie dodawałem, bo chyba każdy (prócz Yetiego, jak widać) słyszał, że Stakka Bo nakręcił Czarnobol. Edytowane 7 marca 20205 l przez Butt
Opublikowano 11 marca 20205 l W dniu 7.03.2020 o 17:48, Butt napisał: Już nie dodawałem, bo chyba każdy (prócz Yetiego, jak widać) słyszał, że Stakka Bo nakręcił Czarnobol. Dobra, Mainz był scenarzystą.
Opublikowano 10 lutego 20214 l Jak lubię aktora to choćby nie wiem jak dobry był to czarny Joel po prostu nie pasuje.
Opublikowano 10 lutego 20214 l 2 minuty temu, Square napisał: czarny Joel ... cytując klasyka : kto to jest rambo? Nie twoja sprawa bambo...
Opublikowano 10 lutego 20214 l Właśnie miałem to pisać, no cóż jako Henry i dłuższy epizod było by git, a tak to wielkie XD Cuckman dalej wojuje Wychodzi że benji to idiota
Opublikowano 10 lutego 20214 l Hbo robi, miało być tak pięknie, no i jest xDOsobiście i tak w sumie wbite miałem w ten serial, bez sensu, że idą w te same postacie.
Opublikowano 11 lutego 20214 l Ja pierdolę, jakie gówno już się robi w tych serialach, no nie ma już szans choć na normalność na takich ekranach.