Shankor 1 605 Opublikowano 28 września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 września 2022 Ciekawe co by się tu działo jakby Joela zagrał chińczyk a Ellie czarne Mokebe bez dauna... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 168 Opublikowano 28 września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 września 2022 Figarx by tylko obejrzał Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 380 Opublikowano 28 września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 września 2022 W zasadzie z Logana mogliby wziąć główną parę i mieliby gotowca pod każdym względem. Niby inna tematyka, ale czuć w nim TLoU na kilometr. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 353 Opublikowano 28 września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 września 2022 O, ta z logana też dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 28 września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 września 2022 No dobra by była, fajnie zagrała w Loganie właściwie nic nie mówiąc xD no i wolverine to mój faworyt na Joela był od zawsze, to jest ten typ urody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 790 Opublikowano 29 września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 września 2022 Niesamowite, co się tu wyrabia. Akcje jak z amerykańskich twitterów. Dajcie młodej szansę. Jestem przekonany, że ludzie od castingu wiedzieli co robią i widocznie jej gra wypadła najlepiej (inna sprawa, że mogła też wypaść najlepiej przy czytaniach scenariusza z Pedrem). Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 25 października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 października 2022 Ellie? Yebać. Joel? Yebać. Bill? Ye..., a nie, wróć, pana Offermana to ja będę zawsze szanować A tak poważnie to ja mam problem tylko ze scenariuszem. A nawet z reżyserią. No serio ale po trailerze mam wrażenie, że dostajemy adaptację 1:1. A czy to dobrze? Kwestia gustu i podejścia. Z perspektywy gracza, który jedynkę ograł kilka razy niespecjalnie widzi mi się oglądać sceny przerywnikowe w wersji live action. Jedynka była robiono przy pomocy mo-cap'u więc cinematic experience wyebane na wyżynach. To nie jest gierka z okresu psx-a, ani też adaptacja statycznego komiksu. A właśnie. W temacie The Boys były pretensje, że czepiam się fundamentalnych zmian jakich dopuścili się twórcy na dziele Ennisa więc dziwi mnie troszkę, że wszystkim pasuje tutaj scenariusz i reżyseria TLoU. Wiadomo, że dla kogoś kto nie grał lub ograł dawno i niewiele pamięta to będzie pewnie sztos zwłaszcza, że to HBO ale ja jednak wolałbym inny scenariusz. Może wątek Joela między wstępem, a spotkaniem Ellie, może Tommy'ego, może Tess lub Marlene albo i Billa. No coś świeżego po prostu. O sam poziom techniczny to się nie martwię. HBO [nie licząc appki] to znaczek jakości jak ongiś u nintendo. Sony nie ma talentu do swoich projektów filmowych i tv. Ostatnio widziałem Anczarted do obiadu i 4/10. Easter eggi wątpliwej jakości, wymiksowania 3 i 4, bieda green screena oraz parkur Hollanda rodem z The Office nie pomagają. Pan to nie wiem po co. Wyglądało to trochę jakby w pewnym momencie zabrakło hajsu więc "dziękujemy panie Banderas, a teraz do widzenia". Nathan Fillion uratowałby ten film 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 978 Opublikowano 26 października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 353 Opublikowano 26 października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 października 2022 ellie przypomina potwora z cloverfield Ale poza tym super gify! Dobra robota yeti_bot! Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 052 Opublikowano 1 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2022 Podobno 15 stycznia. Na nic tak nie czekam jak na premierę tego serialu Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 168 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 u nas 16 xd Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 776 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 (edytowane) Z ciekawości. Kto będzie ogrywał jedynkę i w jakim układzie? Najpierw giera, później serial, czy odwrotnie? Edytka: co to za beka z typa zagrajmera? Przecież wiem, że to będzie to samo Edytowane 2 listopada 2022 przez ginn 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 790 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 Wstrzymuję się z ograniem rimejku, żeby mieć większą radochę z serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 Grałem tylko w 1 część. Czy trzeba nadrobić dla serialu? (byłoby to kłopotliwe, gdyz nie posiadam ani TV ani konsoli) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 353 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 Nie trzeba bo to ekranizacja jedynki Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 Jedynie z Ellie mam problem, bo tak - jestem motłochem z podstawówki i aktorka mi nie pasuje wizualnie. No chyba, że w serialu mają zamiar w ten sposób zaakcentować tego kordycepsa, co sie jej w mózgu rozwija - wtedy ok 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 923 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 Ja polubiłem tą aktorkę po występie w Grze o Tron. Ogólnie całe szczęście ,że za ekranizację odpowiada HBO patrząc po tym co dzieje się z wiedźminem na Netfixie czy Władcą Pierścieni na amazon. Do tego tegoroczny serial Ród Smoka produkcji HBO wypadł znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 Licze na kolejne sezony, byle się działy przed ha tfu dwojką ha tfu Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 052 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 Ja Part 1 ogrywałem w dniu premiery i od razu potem dwójkę to i tak poważnie zastanawiam się nad ponownym ograniem przed serialem. Uwielbiam tę serię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 168 Opublikowano 3 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2022 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 3 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2022 Czekam na te scene, bo z tego co widzialem, to jest w trailerze Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 776 Opublikowano 4 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2022 Ciary po tym trailerze. Dawać mnie to już Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 978 Opublikowano 4 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2022 Będzie GOTY serial. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 4 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2022 Wykurwisty trailer. Nawet nie mam watpliwosci ze ten serial bedzie sztosem. HBO + ND? Avengersi jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 380 Opublikowano 4 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2022 Dobrze to wygląda. Nawet dziewucha daje radę w tym trailerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi