Plugawy 3 681 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia Żadna nie pasuje do swojej roli. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Cytat Nick Offerman won the prize for best supporting performance in a new scripted series at the 2024 Independent Spirit Awards thanks to his role as the survivalist Bill in HBO's "The Last of Us." During his acceptance speech, Offerman took aim at some of the show's toxic fans who spammed him with homophobic comments after his episode, "Long, Long Time," first aired due to it centering a gay love story. "Thank you so much. I'm astonished to be in this category, which is bananas," Offerman said when he took the stage. "Thanks to HBO for having the guts to participate in this storytelling tradition that is truly independent. Stories with guts that when homophobic hate comes my way and says, 'Why did you have to make it a gay story?' We say, 'Because you ask questions like that. It's not a gay story it's a love story, you asshole!" Offerman's comment earned a huge applause from the Spirit Awards audience. His performance as Bill in "The Last of Us" also earned him an Emmy Award for best guest actor in a drama series earlier this year. Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Zrobiłem sobie w ostatnich dniach rewatch całego sezonu. I chociaż już za pierwszym razem byłem bardzo zadowolony z ekranizacji, tak za drugim razem podobał mi się jeszcze bardziej. Przede wszystkim można wyłapać więcej smaczków. Przykład? Joel w trzecim odcinku mówi, że grzyby były w mące i cukrze. Czego nie jedli Joel, Sara i Tommy? Naleśników, bo nie było w domu mąki. I tortu, bo Joel zapomniał. Takich małych rzeczy jest w serialu pełno, podobnie zresztą jak w grach. Pewnie całość zobacze jeszcze nie raz. Ogólnie o wiele lepiej się ogląda odcinki po sobie niż raz w tygodniu. Nie mogę doczekać się drugiego sezonu, genialny serial, genialne gry i genialne universium 2 1 1 2 2 Cytuj
Boomcio 4 040 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Dobry serialik nie ma się o co przyjebać generalnie. Malkontenci niech grają sobie i oglądają jrpgi. 1 1 1 Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca 7 odcinków? Pewnie skończy się w połowie Tlou 2. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Z grą miałem styczność przez 2 godziny w 2015 roku, dzisiaj skończyłem serial i całkiem dobrze się bawiłem Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca Pierwsze skojarzenie to Eugene z The Walking Dead. 2 Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca Dla mnie to ona od początku do tej roli nie pasowała. W sumie po pierwszym sezonie nie daję im już kredytu zaufania, bo czuję że skończy się pięcioma odcinkami pierdololo o niczym, a interesujące wątki upchaliby w dwóch. Cytuj
Josh 4 507 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca Smarkula irytowała mnie już od momentu jak pierwszy raz zobaczyłem ją w GoT. Fatalny casting, bo ani to dobrze nie gra, ani patrzeć się na to nie da bez odruchu wymiotnego. Nie czarujmy się, rola wpadła głównie przez to, że w Hollywood faworyzuje się teraz ludzi z chorobami psychicznymi, a ona identyfikuje się jako genderfluid, dało się wybrać bardziej podobną do Ellie aktorkę ze zbliżonym, jak nie większym talentem. Also, skoro do wydarzeń z pierwszej części udało im się wcisnąć tyle woke-szajzu, to tym bardziej nie jestem zainteresowany drugim, gdzie ta papka wyjebie poza skalę. Ciekawe czy znowu zrobią nic nie wnoszący do story odcinek o dwóch pedziach zbierających truskawki. Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca Part 2 serialowe spokojnie mogą rozdzielić na 2 części żeby upchać jak najwięcej woke guwna i bab w ciąży komando. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 5 sierpnia Opublikowano 5 sierpnia Zobaczymy czy będzie tak samo słabo jak S1. To ma być na dwa sezony rozbite? Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 5 sierpnia Opublikowano 5 sierpnia Dziadostwo incoming. Zaraz po Wiedźminie serial ze straconym potencjałem. Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 5 sierpnia Opublikowano 5 sierpnia Wyglada na to że będzie więcej akcji i mniej gadanego pyerdolenia. I to mi sie podoba. Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia Ponad 90% na Rotten Tomatoes od krytyków, prawie 90% od widzów, rekordowa oglądalność, ale nadal formkowe randomy będą pisać, że słabo I jasne, nie ma nic przeciwko temu, że się Wam nie podoba, takie Wasze prawo. Ale chociaż zachowajcie pozory obiektywizmu i rozsądku i nie piszcie, że serial był słaby Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia ani słaby ani super, jak na hbo średniak mocny Cytuj
SlimShady 3 381 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia Pomidory są chuja warte. Meta bardziej wiarygodny, przynajmniej w temacie filmów/seriali. No i ta ocena od ludzi, to jest mniej więcej, to co wyżej, jest ok, ale za GOAT-a 7 generacji, który jest samograjem, bo praktycznie nic nie musisz dokładać, tylko niczego nie zjebać, to trochę kiepsko. The Last of Us - Metacritic Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia Tak, oceny na meta to czysty obiektywizm i rozsądek. Tak wkleję kilka tych recenzji dla przykładu btw. Ty tak serio z tą wiarygodnością ocen na meta od ludzi? Cytuj
SlimShady 3 381 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia Ogólnikowo rzecz biorąc(nie licząc przypadków bombingu), a nie robiąc sobie wybieranie truskawki na torcie, i celując w skrajne oceny z jednej, czy drugiej strony(nikt normalny nie oceniłby tego na 0, tak samo na 10). Ludzie są bardziej surowi od krytyków(bo płacą za te produkty) i te 6 z groszem oddaje sprawiedliwość tej produkcji. Generalnie na meta surowiej ocenia się filmy/muzykę/seriale, ale do gier stosują się inną skalę, gdzie 6 to żółtko, a w przypadku filmu/serialu już zielonka(tak powinno być). Tak samo czerwonka łatwiej tutaj wpadnie niż w grach(gdzie musi być praktycznie niegrywalny szmelc). No i nie wiedzieć czemu tak jest, a raczej wiedzieć czemu, dlatego branża wygląda jak wygląda i produktom z fabryki na siłę dają 8/9, albo jakimś niedojebanym wersją beta z ledwie zarysowanym szkieletem(co może dostaną patcha, a może nie, i nie wiadomo kiedy). Trochę odbiłem od tematu, ale tak, nie jest to wybitne dzieło, nie jest chujowe, ale biorąc pod uwagę materiał źródłowy oczekiwania powinny być naprawdę ogromne. HBO ma od zajebania lepszych seriali, taka prawda, więc no nie, to nawet nie zbliża się do ich czołówki, ale mamy jako graczyki kompleks chujowych egranizacji, więc może z tego wynika ta nieproporcjonalna do jakości podnieta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi