Homelander 2 209 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia 23 minutes ago, Josh said: W czym problem? Przecież wystarczy, że identyfikuje się jako 13latek. Czasem zachowujesz się jak Figaro, tylko z drugiej strony. Ogarnij się i przestań pierdolić 2 Cytuj
Josh 4 782 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Spokojnie, zaraz napiszę to samo o Veilguard i dasz mi plusa. Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia 1 minute ago, Josh said: Spokojnie, zaraz napiszę to samo o Veilguard i dasz mi plusa. Veilguard zasługuje na to, bo to mamy sytuację dokonaną. A tutaj po prostu Twoje przypuszczenia i pierdolenie. Jak napiszesz to samo o Ghost of Yokei to też się przyjebię. Artysta to jedno, a jego praca to drugie. Jak nie łączy jednego z drugim jak ta idiotka od Disneya grająca Śnieżkę to pierdoli mnie jakie zaburzenia psychiczne ma. Cytuj
Josh 4 782 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Obaj wiemy, że nie o to chodzi, ale niech Ci będzie Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia 1 minute ago, Josh said: Obaj wiemy, że nie o to chodzi, ale niech Ci będzie No ale dokładnie o to chodzi. Jak go zatrudnią, a kolo zacznie w wywiadach pierdolić to możesz być pewny, że będę stał ramię w ramię z Tobą. Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia (edytowane) W dniu 9.12.2024 o 14:17, l33t napisał(a): Powiem szczerze, że dla mnie ten serial to akurat jedno z większych rozczarowań.... po prostu ten serial nic nie wnosi. Ani do gatunku, ani względem samej historii znanej z gry. Na HBO mają Stację jedenastą, to najlepsza produkcja post apo jaką u nich oglądałem. Produkcyjnie jest na wysokim poziomie, porównywalnie do tytułowego serialu ale w przeciwieństwie do TLoU to się składa w jedną całość i jest naprawdę dobrze opowiedziane. Edytowane 10 grudnia przez Dalhi 1 Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia 1 godzinę temu, Dalhi napisał(a): Na HBO mają Stację jedenastą, to najlepsza produkcja post apo jaką u nich oglądałem. Produkcyjnie jest na wysokim poziomie, porównywalnie do tytułowego serialu ale w przeciwieństwie do TLoU to się składa w jedną całość i jest naprawdę dobrze opowiedziane. jeżeli ktoś planuje obejrzeć wspomnianą Stację 11 to polecam się sprężyć ponieważ 30 grudnia wylatuje z platformy. sam mam na liście ten serial od dawna więc trzeba będzie zrobić maratonik Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia 7 minut temu, Colin napisał(a): jeżeli ktoś planuje obejrzeć wspomnianą Stację 11 to polecam się sprężyć ponieważ 30 grudnia wylatuje z platformy. sam mam na liście ten serial od dawna więc trzeba będzie zrobić maratonik Niby serial jest Max Original, a chcą wyjebać z platformy? Nie rozumiem takiego ruchu. Niby do Paramount należy, to obstawiam, że wyląduje na skyshowtime. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia 1 godzinę temu, Faka napisał(a): Niby serial jest Max Original, a chcą wyjebać z platformy? Nie rozumiem takiego ruchu. Niby do Paramount należy, to obstawiam, że wyląduje na skyshowtime. stary, przy transformacjach hbo go - hbo - max wyjebali tyle własnych produkcji oryginalnych że to aż niedorzeczne. nie były to jakieś niewypały tylko dobre grube produkcje za ciężkie miliony którymi reklamowali serwis w mediach. Cytuj
Artur_K 205 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia 15 godzin temu, Colin napisał(a): nie były to jakieś niewypały tylko dobre grube produkcje za ciężkie miliony którymi reklamowali serwis w mediach. Też tego nie rozumiem, z takich na których mi zależało najbardziej zdziwił mnie Westworld. W prawdzie drugi sezon mnie trochę zmęczył, a 3 nawet nie zdążyłem obejrzeć. Natomiast pierwszy ze swoim klimatem mógłbym oglądać co jakiś czas. Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Pierwszy sezon Westworld był super. Drugi meh. A potem to już absolutna abominacja, nic dziwnego, że skasowali. Słusznie zresztą Cytuj
lysyolec 3 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Polecam fallout jeśli ktoś nie oglądał. Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano czwartek o 22:21 Opublikowano czwartek o 22:21 On 12/11/2024 at 11:13 AM, lysyolec said: Polecam fallout jeśli ktoś nie oglądał. Nie potrafię się zabrać. W czasach pierwszych Falloutów zawsze wolałem Baldury czy inne Icewind Dale. Fallout zawsze jakoś odpychał mnie klimatem. Teraz żałuję, oczywiście, ale widocznie mimo prawie 20 lat na karku w czasach Fallouta 2 byłem na niego zbyt niedojrzały. No a te Fallouty od Bethesdy są całkowicie poza moim gustem growym. Jak wszystkie bethesdagames Cytuj
Square 8 705 Opublikowano czwartek o 22:38 Opublikowano czwartek o 22:38 Nie trzeba znać gier aby się dobrze bawić także atakuj. Cytuj
lysyolec 3 Opublikowano piątek o 07:59 Opublikowano piątek o 07:59 (edytowane) Dokładnie może akurat ci się spodoba. I nie zapomnij odpalać radyjjka w pipboyu dla klimaciku Szczerze powiedziawszy jeśli chodzi o obliviony skirymy to też szybko odpadłem, ale fallout to inna bajka trochę. Ja bym ogólnie polecał new vegas, z uwagi na to że majstrowali przy tym pracownicy "oryginalnych" Falloutów, czy tryb hardcore, który powoduje że trzeba dbać o potrzeby fizjologiczne, amunicja waży, a złamania czy urazy głowy wyleczysz tylko u lekarza. Podobnie stimpaki po użyciu nie działają odrazu, ale powoli lądują zyćko. Fallout 4 obrał już inny kierunek dlatego nie mogę polecić (mój ulubiony tryb hardcore poszedl do lamusa) Edytowane piątek o 08:15 przez lysyolec Cytuj
Wredny 9 695 Opublikowano piątek o 12:15 Opublikowano piątek o 12:15 13 godzin temu, Homelander napisał(a): No a te Fallouty od Bethesdy są całkowicie poza moim gustem growym. Jak wszystkie bethesdagames To może odpuść serial, bo garściami czerpie z bethesdowych falloutów właśnie. 13 godzin temu, Square napisał(a): Nie trzeba znać gier aby się dobrze bawić także atakuj. Polemizowałbym - dla mnie ten serial to po prostu zajebisty fanservice i tylko dzięki sympatii to bethesdowych Falloutów mi się podobał (z tego samego względu nienawidzę wręcz serialu TLoU, bo w porównaniu do gry robi wszystko gorzej). Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano piątek o 12:25 Opublikowano piątek o 12:25 Ja bym polemizował z polemiką, bo choć to dowód anegdotyczny to paru moich znajomków i znajomek wskoczyło w serial na fali popularności i bardzo im się spodobał. To, że straci się easter eggi i momenty jak z flagą nie będą robić cieplutko na serduszku nie zmienia tego, że jako standalone produkt ma dobrze położone podstawy pod widza, który z Falloutów nic nie kuma bo ich w ogóle nie zna. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano piątek o 12:26 Opublikowano piątek o 12:26 No ja nie grałem w Fallaouty i mi się podobało. TLoU to na pewno się będzie bardziej podobało bez znajomości gry. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi