Skocz do zawartości

The Last of Us - HBO

Featured Replies

Opublikowano

Coś gdzieś czytałem, że jakieś wątki będą rozwijane ale nie dokończone więc pewnie będzie 3 sezon. Na spokojnie sobie obejrzę jak wyplują więcej odcinków. Co do zasady pierwszy mi się nawet podobał.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 119,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
1 hour ago, jimmy said:

Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Środowisko graczy to nie jest tylko 30 osób gotujących się we własnym sobie na forum psxextreme. A i tu są osoby, którym się bardzo podobało (tak, np. mnie).

Mi tak samo. Świetne widowisko. Ogólnie robię sobie kwiecień z TLoU, kończę Part 1 i biorę się za serial :)

Opublikowano
3 godziny temu, mario10 napisał(a):

Coś gdzieś czytałem, że jakieś wątki będą rozwijane ale nie dokończone więc pewnie będzie 3 sezon. Na spokojnie sobie obejrzę jak wyplują więcej odcinków. Co do zasady pierwszy mi się nawet podobał.

Druga gra prawdopodobnie ma być rozbita aż na 3 sezony.

Opublikowano

No to lipa. Myślałem, że będzie fajny skondensowany serial na każdą część po sezonie, a tu będą wałkować temat.

Opublikowano

Ciekawe czy Dickman przebiję babę w ciąży skaczącą po autobusach i walenie ono/jemu w pupala bella

W końcu obiecał potężne zmiany w scenariszu i twisty.

Opublikowano
Godzinę temu, Pix napisał(a):

Druga gra prawdopodobnie ma być rozbita aż na 3 sezony.

Teraz już na trzy? Dwa było poprzednio.

Opublikowano
2 minuty temu, Square napisał(a):

Teraz już na trzy? Dwa było poprzednio.

Jakiś czas temu współtwórca serialu Craig Mazin mówił, że mogą się nie zmieścić w dwa sezony:

"We don’t think that we’re going to be able to tell the story even within two seasons [2 and 3] because we’re taking our time and go down interesting pathways which we did a little bit in Season 1 too,” Mazin said. “We feel like it’s almost assuredly going to be the case that — as long as people keep watching and we can keep making more television — Season 3 will be significantly larger. And indeed, the story may require Season 4.”

Opublikowano

Nie zmieszczą się, bo połowa z tych odcinków to będą fillery truskawkopodobne.

Opublikowano
1 godzinę temu, oFi napisał(a):

babę w ciąży skaczącą po autobusach

Ojjj takie coś pewnie zostanie pominięte w serialu a szkoda xD

Opublikowano

Jedyne co chyba chcę zobaczyć w ekranizacji drugiej części to podróż Abby do epicentrum wirusa i walka z Rat Kingiem. Zwłaszcza gdyby hbo trochę rzuciło groszem i jakoś fajnie to zrealizowali.

Ale to pewnie dopiero w następnym sezonie.

Opublikowano

Ja czekam ,serialowa Abby mi się podoba , będę jej kibicował.Ciekaw jestem tych zmian wzgledem growego scenariusza,może jej się kij omsknie i trafi Ramsejównę w łeb w pierwszym odcinku.

Opublikowano

I to jeszcze przed obejrzeniem.

Opublikowano

To w sumie tak jak u Was tylko w drugą stronę.

Opublikowano

Chyba muszę zagrać jeszcze raz bo jakoś inaczej zapamiętałem początek gry

Joel nareszcie też próbuje układać sobie życie, ma u boku brata, chodzi nawet na terapię (jego terapeutkę gra wspaniała Catherine O'Hara, która tym razem nie miała pola, by popisać się talentem komediowym). Cierpi, bo najbliższa mu na świecie osoba woli spać w garażu na podłodze i nie chce z nim rozmawiać.

Opublikowano

wyobrazam sobie te nerwy w ekipie produkcyjnej w oczekiwaniu na opinie srodowiska graczy

Opublikowano
On 4/11/2025 at 6:28 AM, BRY@N said:

Chyba muszę zagrać jeszcze raz bo jakoś inaczej zapamiętałem początek gry

A jak zapamiętałeś? Bo gierka zaczyna się od tego, że Joel zwierza się bratu ze wszystkiego. Czym to się różni od rozmów z terapeutą? I nie zapamiętałeś z gry, że Ellie nie chciała z nim rozmawiać po tym jak powiedział jej prawdę? Już nawet nie wspominam, że serialowy Joel jest trochę inaczej nakreślony niż growy. Nie bardzo inaczej, ale lekko inaczej

Opublikowano

25 lat po tym jak świat chvj strzelił, psychoterapeuci mają się dobrze. Ciekawe jaką ma stawkę godzinową.

Opublikowano

Czy Butcher już dawał znać czy jesteśmy gotowi na drugi sezon?