Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Coś gdzieś czytałem, że jakieś wątki będą rozwijane ale nie dokończone więc pewnie będzie 3 sezon. Na spokojnie sobie obejrzę jak wyplują więcej odcinków. Co do zasady pierwszy mi się nawet podobał.
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi 1 hour ago, jimmy said:Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Środowisko graczy to nie jest tylko 30 osób gotujących się we własnym sobie na forum psxextreme. A i tu są osoby, którym się bardzo podobało (tak, np. mnie).Mi tak samo. Świetne widowisko. Ogólnie robię sobie kwiecień z TLoU, kończę Part 1 i biorę się za serial :)
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi 3 godziny temu, mario10 napisał(a):Coś gdzieś czytałem, że jakieś wątki będą rozwijane ale nie dokończone więc pewnie będzie 3 sezon. Na spokojnie sobie obejrzę jak wyplują więcej odcinków. Co do zasady pierwszy mi się nawet podobał.Druga gra prawdopodobnie ma być rozbita aż na 3 sezony.
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi No to lipa. Myślałem, że będzie fajny skondensowany serial na każdą część po sezonie, a tu będą wałkować temat.
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Ciekawe czy Dickman przebiję babę w ciąży skaczącą po autobusach i walenie ono/jemu w pupala W końcu obiecał potężne zmiany w scenariszu i twisty.
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Godzinę temu, Pix napisał(a):Druga gra prawdopodobnie ma być rozbita aż na 3 sezony.Teraz już na trzy? Dwa było poprzednio.
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi 2 minuty temu, Square napisał(a):Teraz już na trzy? Dwa było poprzednio.Jakiś czas temu współtwórca serialu Craig Mazin mówił, że mogą się nie zmieścić w dwa sezony:"We don’t think that we’re going to be able to tell the story even within two seasons [2 and 3] because we’re taking our time and go down interesting pathways which we did a little bit in Season 1 too,” Mazin said. “We feel like it’s almost assuredly going to be the case that — as long as people keep watching and we can keep making more television — Season 3 will be significantly larger. And indeed, the story may require Season 4.”
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Nie zmieszczą się, bo połowa z tych odcinków to będą fillery truskawkopodobne.
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi 1 godzinę temu, oFi napisał(a):babę w ciąży skaczącą po autobusachOjjj takie coś pewnie zostanie pominięte w serialu a szkoda xD
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Jedyne co chyba chcę zobaczyć w ekranizacji drugiej części to podróż Abby do epicentrum wirusa i walka z Rat Kingiem. Zwłaszcza gdyby hbo trochę rzuciło groszem i jakoś fajnie to zrealizowali. Ale to pewnie dopiero w następnym sezonie.
Opublikowano środa o 16:405 dni Ja czekam ,serialowa Abby mi się podoba , będę jej kibicował.Ciekaw jestem tych zmian wzgledem growego scenariusza,może jej się kij omsknie i trafi Ramsejównę w łeb w pierwszym odcinku.
Opublikowano piątek o 10:283 dni Chyba muszę zagrać jeszcze raz bo jakoś inaczej zapamiętałem początek gryJoel nareszcie też próbuje układać sobie życie, ma u boku brata, chodzi nawet na terapię (jego terapeutkę gra wspaniała Catherine O'Hara, która tym razem nie miała pola, by popisać się talentem komediowym). Cierpi, bo najbliższa mu na świecie osoba woli spać w garażu na podłodze i nie chce z nim rozmawiać.
Opublikowano piątek o 12:583 dni wyobrazam sobie te nerwy w ekipie produkcyjnej w oczekiwaniu na opinie srodowiska graczy
Opublikowano sobota o 21:241 dzień On 4/11/2025 at 6:28 AM, BRY@N said:Chyba muszę zagrać jeszcze raz bo jakoś inaczej zapamiętałem początek gryA jak zapamiętałeś? Bo gierka zaczyna się od tego, że Joel zwierza się bratu ze wszystkiego. Czym to się różni od rozmów z terapeutą? I nie zapamiętałeś z gry, że Ellie nie chciała z nim rozmawiać po tym jak powiedział jej prawdę? Już nawet nie wspominam, że serialowy Joel jest trochę inaczej nakreślony niż growy. Nie bardzo inaczej, ale lekko inaczej
Opublikowano wczoraj o 10:08 1 dzień 25 lat po tym jak świat chvj strzelił, psychoterapeuci mają się dobrze. Ciekawe jaką ma stawkę godzinową.