Opublikowano wtorek o 11:234 dni Z Joela zrobili pizdusia co musi chodzić na terapię więc casting idealnie dobrany. Po pierwszym odcinku strach patrzeć co dalej.
Opublikowano wtorek o 11:584 dni Co ma casting do wykreowanej przez scenarzystów postaci? Zrobili z Joela pizdusia, więc każdy inny aktor by tak musiał zagrać. Tylko byłoby to bardziej lub mniej komiczne.
Opublikowano wtorek o 14:304 dni 4 hours ago, Josh said:Ja ten serial odpuściłem sobie z innych powodów, ale z chujowego castingu też zawsze warto się pośmiać. Nie chodzi o to, żeby Ellie grała jakaś super-badass babeczka albo miss wszechświata, bo i Ellie w grze przecież też nie była ani piękna ani jej kozackość nie wynikała z urody (tylko z ciętego charakteru), ale kurde, niech chociaż trochę aktorka przypomina swój odpowiednik z gry. Wszyscy wiemy, że były bardziej pasujące do tej roli kandydatki i jesteśmy również świadomi że Bella nie dostała tej roli ze względu na talent, tylko za punkciki zdobyte za bycie niebinarnym stworem, o czym wiele razy mówiła w wywiadach (a nikt o to nawet nie pytał).Aż dostałem flashbacków z hinduskiego Leona i czarnego Weskera i mnie ciarki przeszły Nic się nie bój, Netflix zrobi reboot. Ellie już obsadzona
Opublikowano wtorek o 17:454 dni 7 godzin temu, Square napisał(a):No casting Joeala i Ellie bardzo słabo dobrany.A kogo byś widział w roli Joela? Bo jak dla mnie to akurat tutaj dobrze wybrali aktora ale chętnie posłucham jakie mogą być alternatywy.
Opublikowano wtorek o 17:504 dni Hugh Jackman? W Prisoners miał podobną stylówke.Ale Pascal jest ok, szkoda tej Ellie tylko;(
Opublikowano wtorek o 18:144 dni 27 minut temu, suteq napisał(a):A kogo byś widział w roli Joela?Nie zastanawiałem się nad tym, ale oglądałem niedawno Ostatni Ślad i chętnie widziałbym Butlera w tej roli.
Opublikowano wtorek o 19:304 dni 1 godzinę temu, bartiz napisał(a):Hugh Jackman? W Prisoners miał podobną stylówke.Ale Pascal jest ok, szkoda tej Ellie tylko;(Po Loganie wielu miało to samo zdanie. Pascal ujdzie, ale ta bella to porażka.
Opublikowano wtorek o 19:504 dni wy nadal rozkminiacie zbieżność wizualną. jakby Joel był lepiej napisany to Pedro też by elegancko ogarnął temat. no ale zrobili pizdusia i wygląd nic tu nie zmieni.
Opublikowano środa o 07:204 dni Akurat Pedro mi pasuje nawet do tej roli i aktorem jest dobrym, ale tutaj scenariusz jest tak skonstruowany, że on wychodzi na taką pipkę trochę, a przecież w pierwszej części Joel był prze kozakiem Bella no cóż na prawdę mogli lepiej wybrać, ale jest jak jest.
Opublikowano środa o 07:594 dni Pedro to dobry aktor, rola napisana też całkiem nieźle, ale nie jest to po prostu Joel z gry. W serialu Joel jest zmiękczony, a Ellie to głupkowata irytująca gówniara. Na plus póki co Tommy, który wydaje się dość wiernie trzymać oryginału. Z kolei pozytywne zaskoczenie to Dina, którą o wiele bardziej da się lubić niż w grze.
Opublikowano środa o 08:044 dni Bez kitu. Z Ellie zrobili kogoś komu nie da się kibicować, to że w serialu ją uratował nie ma zupełnie sensu, bo powinien ja zostawić na tym stole xd Poświecić dałniare dla ludzkości? Nawet bym się nie zastanawiał. W grze miało to sens, bo postać się lubiło, a tu tylko drze na niego pizde bez powodu.
Opublikowano środa o 11:013 dni 17 godzin temu, suteq napisał(a):A kogo byś widział w roli Joela? Bo jak dla mnie to akurat tutaj dobrze wybrali aktora ale chętnie posłucham jakie mogą być alternatywy.Gerard Butler jak z Greenland, wykapany Joel.
Opublikowano środa o 14:333 dni Nie patrzyłem w sumie kto tam gra Dinę, ale twarz znajoma mi się wydała. Dopiero necik mi potwierdził że widziałem ją w drugim Sicario. No i w czwartch transformersach.
Opublikowano środa o 15:523 dni Hype taki że spytam tutaj, bo nie chce mi się nawet ściągać. Pascal nadal z miną "przyszedłem tu tylko po wypłatę"?
Opublikowano środa o 16:313 dni Słyszałem o orientacjach sapioseksualnych i spektroseksualnych. Może Dina jest dałnoseksualna.
Opublikowano środa o 17:333 dni 1 godzinę temu, Tokar napisał(a):Hype taki że spytam tutaj, bo nie chce mi się nawet ściągać. Pascal nadal z miną "przyszedłem tu tylko po wypłatę"?Trochę bardziej się przykłada bo wie, że w tym sezonie tylko 2 odcinki i można pakować mandżur i spierdalać. A kasa na koncie pewnie jeszcze lepsza niż za cały pierwszy sezon.
Opublikowano środa o 17:563 dni 12 minut temu, PiotrekP napisał(a):To jakieś pewno info że w kolejnym odcinku będzie partyjka w golfa?Raczej domysły i trochę plot, ale dość potwierdzonych. Drugi sezon kręcili pół roku, a Pascal zawinął się z planu po niecałych dwóch miesiącach, więc 2 odcinek wydaje się prawdopodobny, jeśli weźmiemy pod uwagę, że sezon ma tylko 7 epizodów.
Opublikowano środa o 18:453 dni Godzinę temu, PiotrekP napisał(a):To jakieś pewno info że w kolejnym odcinku będzie partyjka w golfa?EP2 ma rating M "graphic violence" więc to będzie to, z recenzji sezonu też wynikało że nie czekali za długo