Skocz do zawartości

The Last of Us - HBO

Featured Replies

Opublikowano

Jednocześnie nie mogę się doczekać oraz boję się jak Bellissima odegra tą scenę bella

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 121,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
50 minutes ago, kiseki said:

Jednocześnie nie mogę się doczekać oraz boję się jak Bellissima odegra tą scenę bella

Sceny z Davidem odegrała super, podejrzewam, że będzie ok. W sumie dobra jest to aktorka. Wkurwiającą Ellie gra tak dobrze, że wkurwiła miliony ludzi

Opublikowano
9 minut temu, Homelander napisał(a):

Sceny z Davidem odegrała super, podejrzewam, że będzie ok. W sumie dobra jest to aktorka. Wkurwiającą Ellie gra tak dobrze, że wkurwiła miliony ludzi

Wydaje mi się, że wkurwia miliony ludzi z nieco innego powodu niż dobre odegranie zadziornej gówniary.

Opublikowano

Różnica polega na tym, że w grze Ellie była sympatycznie wkurwiającą smarkulą, a w serialu jest irytująco wkurwiająca... tak, wiem jak to brzmi, ale chyba rozumiecie o co mi chodzi. Oglądając pierwszy sezon miałem wrażenie, że scenarzysta napisał ją w taki sposób, żeby na siłę oddać jej zadziorny charakter, jej zachowanie wydawało mi się wymuszone, a te dwa grymasy na krzyż jakimi dysponuje Bella - bo zespół downa nie pozwala jej bardziej poszaleć z mimiką - wcale nie sprawiły, że smarkula jest bardziej wiarygodną postacią. To jest ten sam zabieg co z Netflixowym Devil May Cry i jak przedstawiono tam Lady: podobnie jak Ellie w serialowym TLoU jej cała osobowość opiera się na rzucaniu fucków co 5 sekund i udawaniu jaka to ona jest "badass", ja tam nie czułem do niej żadnej sympatii, mimo że w grze bardzo szybko dało się ją polubić.

Opublikowano
4 godziny temu, kiseki napisał(a):

Stawiam że wersja gierkowa wyrażała na twarzy więcej emocji.

Opublikowano

Porównaj sobie scenę łamania palca Davidowi gra vs serial. Ta serialowa ma o wiele więcej ognia. Akurat wkurw i wściekłość potrafi zagrać. To te niby casualowe zachowania u niej wyglądają creepy

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Tyle ognia co klanowy maciek zatrzaśnięty w łazience z browarem.

Opublikowano

Wychodzi jej to tak samo jak bohaterom fast and furious strojenie poważnych min. Tam by się odnalazła idealnie.

Opublikowano

Fantastyczny 1 odcinek, wszystko mi się podobało, Fajne rozwinięcie gry, w grze nie mieliśmy za bardzo szansy popatrzeć na to czym się zajmował Joel na codzień.

Najlepsze sceny:

- pojedynek w markecie

- rozmowa z panią psycholog i ostatni scena gdy Joel ze smutku przechodzi w złość i wstaje, fantasyczne

- cała scena tańców, moment w którym Dina powiedział o strachu była idealna, aż sobie obejrzałem trailer gry.

Jako fan obu gier czekam na więcej.