Opublikowano czwartek o 06:282 dni Jednocześnie nie mogę się doczekać oraz boję się jak Bellissima odegra tą scenę
Opublikowano czwartek o 07:212 dni 50 minutes ago, kiseki said:Jednocześnie nie mogę się doczekać oraz boję się jak Bellissima odegra tą scenę Sceny z Davidem odegrała super, podejrzewam, że będzie ok. W sumie dobra jest to aktorka. Wkurwiającą Ellie gra tak dobrze, że wkurwiła miliony ludzi
Opublikowano czwartek o 07:322 dni 9 minut temu, Homelander napisał(a):Sceny z Davidem odegrała super, podejrzewam, że będzie ok. W sumie dobra jest to aktorka. Wkurwiającą Ellie gra tak dobrze, że wkurwiła miliony ludziWydaje mi się, że wkurwia miliony ludzi z nieco innego powodu niż dobre odegranie zadziornej gówniary.
Opublikowano czwartek o 07:432 dni Różnica polega na tym, że w grze Ellie była sympatycznie wkurwiającą smarkulą, a w serialu jest irytująco wkurwiająca... tak, wiem jak to brzmi, ale chyba rozumiecie o co mi chodzi. Oglądając pierwszy sezon miałem wrażenie, że scenarzysta napisał ją w taki sposób, żeby na siłę oddać jej zadziorny charakter, jej zachowanie wydawało mi się wymuszone, a te dwa grymasy na krzyż jakimi dysponuje Bella - bo zespół downa nie pozwala jej bardziej poszaleć z mimiką - wcale nie sprawiły, że smarkula jest bardziej wiarygodną postacią. To jest ten sam zabieg co z Netflixowym Devil May Cry i jak przedstawiono tam Lady: podobnie jak Ellie w serialowym TLoU jej cała osobowość opiera się na rzucaniu fucków co 5 sekund i udawaniu jaka to ona jest "badass", ja tam nie czułem do niej żadnej sympatii, mimo że w grze bardzo szybko dało się ją polubić.
Opublikowano czwartek o 10:341 dzień 4 godziny temu, kiseki napisał(a):Jednocześnie nie mogę się doczekać oraz boję się jak Bellissima odegra tą scenę Stawiam że wersja gierkowa wyrażała na twarzy więcej emocji.
Opublikowano czwartek o 10:571 dzień Porównaj sobie scenę łamania palca Davidowi gra vs serial. Ta serialowa ma o wiele więcej ognia. Akurat wkurw i wściekłość potrafi zagrać. To te niby casualowe zachowania u niej wyglądają creepy
Opublikowano czwartek o 11:111 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tyle ognia co klanowy maciek zatrzaśnięty w łazience z browarem.
Opublikowano czwartek o 11:201 dzień Wychodzi jej to tak samo jak bohaterom fast and furious strojenie poważnych min. Tam by się odnalazła idealnie.