Skocz do zawartości

The Last of Us - HBO

Featured Replies

Opublikowano

Na bank nie zmienią zakończenia.

Ja jestem ciekawy czy zrobią trzeci odcinek w którym Eugene będzie gotował metę i hodował zioło. Nie po to go wspominają żeby olać teraz jego istnienie

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 123,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
6 minut temu, Homelander napisał(a):

Na bank nie zmienią zakończenia.

Ja jestem ciekawy czy zrobią trzeci odcinek w którym Eugene będzie gotował metę i hodował zioło. Nie po to go wspominają żeby olać teraz jego istnienie

Ja się zastanawiałem o kim oni w ogóle pitolą xd

Opublikowano
1 minute ago, Basior said:

Ja się zastanawiałem o kim oni w ogóle pitolą xd

No był w grze też. Spoko ziomek, miał PS3 z Uncharted na melinie

Opublikowano

Trochę wtopa z tymi zrządzeniami przypadków, w grze już i tak Abby miała szczęście że trafiła na Joela, a tu jeszcze akurat tego dnia muchomory postanowiły zaatakować bazę. Śnieżyca, Abby, Atak, Joel, Abby mogłaby zagrać w totka.

Opublikowano
2 godziny temu, Josh napisał(a):

I żeby nie było, że tylko jadę po serialu: wybór aktorki do roli Abby ideolo. Lore accurate bardziej by pasował Mariusz Pudzianowski lub Tomasz Oświeciński, ale w tym jednym przypadku jestem zadowolony, że nie wzorowali się na grze. Zbyt ciężko było znaleźć tak przykoksowaną kobietę? CoolStoryBro

Ideolo bo nie wygląda jakby miała dodatkowy chromosom? No ja wiem że poprzeczka w castingu w tym serialu jest na ziemi, ale bez przesady. Dla mnie to kompletnie nie pasowała w tej sławnej scenie, w grze to od razu widząc tego hemafrodyte było widać że pierdolnięta, zjebała się narracja się dopiero jak gra chciała nas przekonać żebyśmy się zżyli z tym jebanym dziwolągiem. Tutaj moim zdaniem chcieli to naprawić i wzieli aktorkę co wygląda jak grzeczna dziewczynka, żebyśmy w dalszej części serialu patrzyli na nią z większą sympatią niż na lesbijskiego gnoma. W grze nie udało się im przekonywująco sprzedać fabuły i zakończenia, kiedy każdy normalny człowiek kibicował Ellie w ubiciu decepticona. Efektem takiego zabiegu jest może to ze da się na nią teraz patrzeć, ale kompletnie nie sprzedała wizji bezwzględnej liderki grupy, za którą ludzie poszli w samobójczej misji na nieznane tereny.

Moja teoria numer dwa dlaczego wybrali niebrzydką aktorkę to ta sławna scena seksu, widać na żywo walenie babochłopa to za dużo nawet dla cuckmana notbad

Opublikowano

Dla Cuckmana to nie byłoby za dużo nawet gdyby jeden tranzystor walił drugiego, strzelam że osoby decyzyjne w HBO kazały mu utemperować swój fetysz w obawie przed spadkiem oglądalności serialu.

Czekam za tą sceną seksu prawie jak za rat kingiem.

Opublikowano

Jedno jest pewne. Słynna scena seksu na łódce będzie odrobinę przyjemniejsza w odbiorze pawelScreenshot_20250422_155153_Reddit.jpghq720.jpg

Opublikowano

Nie będzie żaden sceny bo nie będzie tu nic kontrowersyjnego. Całusek, położenie na łóżku, cięcie. Nie było cyca w grze, nie będzie i tu.

Opublikowano

Obejrzalem za gnoja prawie wszystkie odcinki Dnia za dniem ze slynnym Korkim, ale ledwo wytrzymalem te kilkanascie przebitek z ta typiara grajaca Elie. "Boom motherfucker" kekw

Opublikowano

Niech ktoś wklei gifa z wiadomej sceny, bo nie chcę tracić 30 sekund na przewijanie.