Ken Marinaris 374 Opublikowano 26 września 2023 Opublikowano 26 września 2023 Starczy juz tej nudy, nie wiem komu by się chciało to dalej oglądać. Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 15 listopada 2023 Opublikowano 15 listopada 2023 Liczyłem na debiut burnejki ale też może być Cytuj
Masorz 13 195 Opublikowano 15 listopada 2023 Opublikowano 15 listopada 2023 Ona wygląda jak Ellie. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 16 listopada 2023 Opublikowano 16 listopada 2023 Wjedzie w cykl to będzie Abby. Cytuj
Masorz 13 195 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia W dniu 15.11.2023 o 06:18, Figuś napisał: https://naekranie.pl/aktualnosci/the-last-of-us-abby-casting-aktorka-kaitlyn-dever-hbo-1704820750 I oficjalnie dostała tę rolę. To teraz pół roku siłki. Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia 1 godzinę temu, Masorz napisał: To teraz pół roku siłki teścia Pascal na pewno się ucieszył jak dowiedział się, że nie będzie musiał za długo odwalać pańszczyzny na autopilocie. 1 Cytuj
Pupcio 18 396 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Odbębnić partyjke golfa i pora na csa Cytuj
Pix 911 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia Biorąc pod uwagę, że rozbijają drugą część na 2 sezony, to podejrzewam, że będzie trochę więcej Joela/Pedro. Wiedzą, że genderfluid Ramsey nie pociągnie sama serialu. Cytuj
messer88 6 458 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia Pewnie więcej chińczyka i baby w ciąży będzie. Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia Ellie nie wiadomo co Abby całkiem normalna dziewczyna o rysach prawdziwej Ellie. Co ten netflix. Niech ta sraka się już skończy. Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia Liczę na wierne odwzorowanie scen seksu Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia Dygnął wam? https://www.eurogamer.pl/bill-i-frank-z-the-last-of-us-moga-dostac-wlasny-serial-hbo Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Czekanie na drugi sezon? No jest w tym jakiś heroizm. Nie dałem rady obejrzeć całego pierwszego sezonu. Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia A ja czekam bardzo. Pierwszy sezon był mega, drugi też na pewno będzie Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Pierwszy sezon był dla mnie zbyt nudny momentami. Tyle fragmentów z gry mogli fajnie zrealizować operując ujęciami i dźwiękiem, to wcisnęli nam niepotrzebne zapychacze. Cytuj
Wojtq 791 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia A Dinę widzieliśta? https://variety.com/2024/tv/news/last-of-us-season-2-cast-isabela-merced-dina-1235868899/ Co do samego serialu mam mieszane uczucia - początkowo bardzo mi się podobało, w połowie się obraziłem, a pod koniec znów wsiadłem na pokład (przedostatni odcinek to był mocarz). Kolejne sezony oczywiście chętnie obejrzę, ale ciężko o jakąś większą ekscytację, jak historię się zna. To bardziej ciekawość typu "ciekawe jak to pokażą i co zmienią". Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Rozi by powiedział, że za mały nos bo za mało powietrza może wciągać za DARMO. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 748 Opublikowano 12 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 stycznia 2 10 Cytuj
Pupcio 18 396 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Spokojnie młody, spinoff z siłki już się smaży Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Zaczynają kręcić w lutym, więc raczej nie bardzo. Cytuj
Masorz 13 195 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia 2 godziny temu, PiotrekP napisał: Ma czas, jeszcze dopakuje dosteryduje. Fixed. Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia 2 hours ago, Figaro said: Zaczynają kręcić w lutym, więc raczej nie bardzo. Jej sceny mogą kręcić później. Zdjęcia też mogą być nieaktualne. W każdym razie idealna do tej roli byłaby Ronda Rousey Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi