Skocz do zawartości

The Last of Us - HBO

Featured Replies

Opublikowano

Gorzej chyba niż skacząca baba w ciąży po autobusach być nie może

Spoiler

prawda....? :gachigasm:

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 117,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Jest dobrze, druga część gry była gównem więc już widzę że drugi sezon serialu też będzie. :balon: Wszystko zgodnie z planem Cuckman 

Opublikowano

Nie wiem, czy gregowi się spodobają te zmiany, bo wszak, ideału się nie poprawia.

Opublikowano

20250318_071308.thumb.jpg.7d34ccfdbc84f2d1ff421edbed23db34.jpg

Spoiler

20250318_071300.jpg.efeb2fa4dd1f3028ffa721edb6c5a361.jpg

Nie no do końca życia będzie mnie dupa bolała jak oni przestrzelili z castingiem. 

20250318_071437.thumb.jpg.8499297dfe03cb4add91517d5afcf90f.jpg

A mogło być tak piękne. :nosacz2:

Opublikowano

Może i nie podobna ale jaki talent aktorski!!1

Opublikowano

Co wy chcecie, idealne odwzorowanie oryginału:

Screenshot_20250319_145731_TikTok.thumb.jpg.92fa75caf4bca9b0fd0bac942915158a.jpg

xd

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Pięknie oddana WŚCIEKŁOŚĆ na twarzy głównej bohaterki. Ta aktorka ma przed sobą świetlaną przyszłość w aktorstwie!

Opublikowano

Żeby było śmieszniej, to potężny Neil przy tym siedzi i zatwierdza takie rzeczy, albo podrzuca jako dobry pomysł.

Opublikowano
W dniu 18.03.2025 o 08:08, Pupcio napisał(a):

Może i nie podobna ale jaki talent aktorski!!1

A co dopiero poglądy :banderas:

Opublikowano

Przy okazji premiery pierwszego sezonu Bella wyznała, że jest genderfluid. Przy premierze drugiego sezonu wyznaje, że ma autyzm. Strach pomyśleć, jaką BOMBĘ zrzuci przy okazji trzeciego sezonu :obama:

Screenshot_20250321_071222_Reddit.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pojawiły się recenzję drugiego sezony, z których wynika, że udało się stworzyć coś świetnego i wyjątkowego.

Opublikowano

Czy dokładnie tak samo nie było z S1? A wiemy jak się skończyło.

Opublikowano

Osoby nie grające pewnie wyżej ocenia proste. Ja tam nie mam żadnych oczekiwań, obejrzę z ciekawości i dla beki.

Opublikowano
52 minuty temu, Square napisał(a):

Czy dokładnie tak samo nie było z S1? A wiemy jak się skończyło.

Jak? Świetnie przyjęty serial przez publikę, wysokie oceny na agregatorach, bardzo dobra jakość produkcyjna, aktorstwo na poziomie i w konsekwencji wielki sukces HBO oraz udana promocja gier w środowisku filmowym.

Okazuje się, że sezon 2 idzie za ciosem.

image.png

image.png

image.png

Opublikowano
5 minut temu, jimmy napisał(a):

aktorstwo na poziomie

Że co? Całkowicie niepasująca obsada, fragmenty które powinny błyszczeć aktorsko (wszystko z Billem) zmienione w nie wiadomo co i na co.

Jasne, serial odebrany dobrze, ale raczej nie w środowisku graczy.

Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał(a):

Jasne, serial odebrany dobrze, ale raczej nie w środowisku graczy.

Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Środowisko graczy to nie jest tylko 30 osób gotujących się we własnym sobie na forum psxextreme. A i tu są osoby, którym się bardzo podobało (tak, np. mnie).