Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Z Joela zrobili pizdusia co musi chodzić na terapię więc casting idealnie dobrany. Po pierwszym odcinku strach patrzeć co dalej.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Co ma casting do wykreowanej przez scenarzystów postaci? Zrobili z Joela pizdusia, więc każdy inny aktor by tak musiał zagrać. Tylko byłoby to bardziej lub mniej komiczne.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 4 hours ago, Josh said:Ja ten serial odpuściłem sobie z innych powodów, ale z chujowego castingu też zawsze warto się pośmiać. Nie chodzi o to, żeby Ellie grała jakaś super-badass babeczka albo miss wszechświata, bo i Ellie w grze przecież też nie była ani piękna ani jej kozackość nie wynikała z urody (tylko z ciętego charakteru), ale kurde, niech chociaż trochę aktorka przypomina swój odpowiednik z gry. Wszyscy wiemy, że były bardziej pasujące do tej roli kandydatki i jesteśmy również świadomi że Bella nie dostała tej roli ze względu na talent, tylko za punkciki zdobyte za bycie niebinarnym stworem, o czym wiele razy mówiła w wywiadach (a nikt o to nawet nie pytał).Aż dostałem flashbacków z hinduskiego Leona i czarnego Weskera i mnie ciarki przeszły Nic się nie bój, Netflix zrobi reboot. Ellie już obsadzona
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 7 godzin temu, Square napisał(a):No casting Joeala i Ellie bardzo słabo dobrany.A kogo byś widział w roli Joela? Bo jak dla mnie to akurat tutaj dobrze wybrali aktora ale chętnie posłucham jakie mogą być alternatywy.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Hugh Jackman? W Prisoners miał podobną stylówke.Ale Pascal jest ok, szkoda tej Ellie tylko;(
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 27 minut temu, suteq napisał(a):A kogo byś widział w roli Joela?Nie zastanawiałem się nad tym, ale oglądałem niedawno Ostatni Ślad i chętnie widziałbym Butlera w tej roli.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 godzinę temu, bartiz napisał(a):Hugh Jackman? W Prisoners miał podobną stylówke.Ale Pascal jest ok, szkoda tej Ellie tylko;(Po Loganie wielu miało to samo zdanie. Pascal ujdzie, ale ta bella to porażka.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. wy nadal rozkminiacie zbieżność wizualną. jakby Joel był lepiej napisany to Pedro też by elegancko ogarnął temat. no ale zrobili pizdusia i wygląd nic tu nie zmieni.