Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Na bank nie zmienią zakończenia. Ja jestem ciekawy czy zrobią trzeci odcinek w którym Eugene będzie gotował metę i hodował zioło. Nie po to go wspominają żeby olać teraz jego istnienie
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 6 minut temu, Homelander napisał(a):Na bank nie zmienią zakończenia.Ja jestem ciekawy czy zrobią trzeci odcinek w którym Eugene będzie gotował metę i hodował zioło. Nie po to go wspominają żeby olać teraz jego istnienieJa się zastanawiałem o kim oni w ogóle pitolą xd
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minute ago, Basior said:Ja się zastanawiałem o kim oni w ogóle pitolą xdNo był w grze też. Spoko ziomek, miał PS3 z Uncharted na melinie
Opublikowano 25 minut temu25 min Trochę wtopa z tymi zrządzeniami przypadków, w grze już i tak Abby miała szczęście że trafiła na Joela, a tu jeszcze akurat tego dnia muchomory postanowiły zaatakować bazę. Śnieżyca, Abby, Atak, Joel, Abby mogłaby zagrać w totka.