Opublikowano 28 września 20222 l Ciekawe co by się tu działo jakby Joela zagrał chińczyk a Ellie czarne Mokebe bez dauna...
Opublikowano 28 września 20222 l W zasadzie z Logana mogliby wziąć główną parę i mieliby gotowca pod każdym względem. Niby inna tematyka, ale czuć w nim TLoU na kilometr.
Opublikowano 28 września 20222 l No dobra by była, fajnie zagrała w Loganie właściwie nic nie mówiąc xD no i wolverine to mój faworyt na Joela był od zawsze, to jest ten typ urody.
Opublikowano 29 września 20222 l Niesamowite, co się tu wyrabia. Akcje jak z amerykańskich twitterów. Dajcie młodej szansę. Jestem przekonany, że ludzie od castingu wiedzieli co robią i widocznie jej gra wypadła najlepiej (inna sprawa, że mogła też wypaść najlepiej przy czytaniach scenariusza z Pedrem).
Opublikowano 25 października 20222 l Ellie? Yebać. Joel? Yebać. Bill? Ye..., a nie, wróć, pana Offermana to ja będę zawsze szanować A tak poważnie to ja mam problem tylko ze scenariuszem. A nawet z reżyserią. No serio ale po trailerze mam wrażenie, że dostajemy adaptację 1:1. A czy to dobrze? Kwestia gustu i podejścia. Z perspektywy gracza, który jedynkę ograł kilka razy niespecjalnie widzi mi się oglądać sceny przerywnikowe w wersji live action. Jedynka była robiono przy pomocy mo-cap'u więc cinematic experience wyebane na wyżynach. To nie jest gierka z okresu psx-a, ani też adaptacja statycznego komiksu. A właśnie. W temacie The Boys były pretensje, że czepiam się fundamentalnych zmian jakich dopuścili się twórcy na dziele Ennisa więc dziwi mnie troszkę, że wszystkim pasuje tutaj scenariusz i reżyseria TLoU. Wiadomo, że dla kogoś kto nie grał lub ograł dawno i niewiele pamięta to będzie pewnie sztos zwłaszcza, że to HBO ale ja jednak wolałbym inny scenariusz. Może wątek Joela między wstępem, a spotkaniem Ellie, może Tommy'ego, może Tess lub Marlene albo i Billa. No coś świeżego po prostu. O sam poziom techniczny to się nie martwię. HBO [nie licząc appki] to znaczek jakości jak ongiś u nintendo. Sony nie ma talentu do swoich projektów filmowych i tv. Ostatnio widziałem Anczarted do obiadu i 4/10. Easter eggi wątpliwej jakości, wymiksowania 3 i 4, bieda green screena oraz parkur Hollanda rodem z The Office nie pomagają. Pan to nie wiem po co. Wyglądało to trochę jakby w pewnym momencie zabrakło hajsu więc "dziękujemy panie Banderas, a teraz do widzenia". Nathan Fillion uratowałby ten film
Opublikowano 26 października 20222 l ellie przypomina potwora z cloverfield Ale poza tym super gify! Dobra robota yeti_bot!
Opublikowano 1 listopada 20222 l Podobno 15 stycznia. Na nic tak nie czekam jak na premierę tego serialu
Opublikowano 2 listopada 20222 l Z ciekawości. Kto będzie ogrywał jedynkę i w jakim układzie? Najpierw giera, później serial, czy odwrotnie? Edytka: co to za beka z typa zagrajmera? Przecież wiem, że to będzie to samo Edytowane 2 listopada 20222 l przez ginn
Opublikowano 2 listopada 20222 l Wstrzymuję się z ograniem rimejku, żeby mieć większą radochę z serialu.
Opublikowano 2 listopada 20222 l Grałem tylko w 1 część. Czy trzeba nadrobić dla serialu? (byłoby to kłopotliwe, gdyz nie posiadam ani TV ani konsoli)
Opublikowano 2 listopada 20222 l Jedynie z Ellie mam problem, bo tak - jestem motłochem z podstawówki i aktorka mi nie pasuje wizualnie. No chyba, że w serialu mają zamiar w ten sposób zaakcentować tego kordycepsa, co sie jej w mózgu rozwija - wtedy ok
Opublikowano 2 listopada 20222 l Ja polubiłem tą aktorkę po występie w Grze o Tron. Ogólnie całe szczęście ,że za ekranizację odpowiada HBO patrząc po tym co dzieje się z wiedźminem na Netfixie czy Władcą Pierścieni na amazon. Do tego tegoroczny serial Ród Smoka produkcji HBO wypadł znakomicie.
Opublikowano 2 listopada 20222 l Ja Part 1 ogrywałem w dniu premiery i od razu potem dwójkę to i tak poważnie zastanawiam się nad ponownym ograniem przed serialem. Uwielbiam tę serię
Opublikowano 3 grudnia 20222 l Czekam na te scene, bo z tego co widzialem, to jest w trailerze Spoiler
Opublikowano 4 grudnia 20222 l Wykurwisty trailer. Nawet nie mam watpliwosci ze ten serial bedzie sztosem. HBO + ND? Avengersi jakosci