Skocz do zawartości

Problem z ps4 pro

kowal205

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, kowal205 napisał:

aph ale na czego obslugę gry

Infolinia Sony, ten błąd co masz znaczy że masz wadliwy produkt i oficjalnym zaleceniem jest zgłoszenie tego Sony.

Nowy numer telefonu infolinii to +48 22 397 89 24, a ta czynna jest w następujących godzinach:

• od poniedziałku do piątku w godzinach 9.00-21.00
  • w soboty w godzinach 9.00-17.00

A próbowałeś zmienić w tych grach z problemami obrazu na to YUW? Nieco stracisz na kolorach, ale może pomoże. Jak nie to może wina kabla?

Edytowane przez aph
Opublikowano

Tak zmieniałem na to YUW niestety nic to nie pomaga, do sony napisalem na email odpisali mi co mam zrobić ale nic z tego nie pomogło czekam na dalsze instrukcje z ich strony. Kabel też specjalnie 2 kupilem też nic nie pomaga może momentami mniej się wyświetla ale się wyświetla

Opublikowano
47 minut temu, kowal205 napisał:

do sony napisalem na email odpisali mi co mam zrobić ale nic z tego nie pomogło

Proponuję zadzwonić mimo wszystko, IMO szybciej załatwisz. Emaile to możesz dostać generowane z automatu.

No cóz, chyba nie jestem w stanie Ci pomóc z tym obrazem, musisz zapytać kogoś innego.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

witam koledzy

o co chodzi z tym RGB ?

Gdy odpalam konsolę i wchodzę w menu ustawienia video - informacje o wejściu to mam Format koloru RGB

a jak odpalę grę the last us remastered i wychodzę do menu konsoli ustawienia video to pojawia się komunikat : "ze względu na ograniczenia standardu HDMI 2.0  co do szybkości przesyłania sygnału podczas wyświetlania zawartości 4 k HDR przy częstotliwości 60 Hz zamiast formatu RGB zostanie użyty format YUV422 lub YUV420"

Nie za bardzo rozumiem o ? co chodzi bo to moja pierwsza konsola. Czy tak powinno być ?