Skocz do zawartości

Call of Duty: Warzone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OK, solo jest klimacik, nie powiem :notbad:
Ubiłem ledwie trzech typków i załapałem się do Top 5 - trochę strefa mnie wych#jała, zostawiając na otartym polu, gdzie reszta kampiła w zamku, ale było fajnie i intensywnie.

Opublikowano (edytowane)

Hmmm... tak jak lubię grać solo i w PUBGu to wręcz mój ulubiony sposób grania, tak tutaj... Jakoś nie bardzo - po zgonie odczuwam dużo większą frustrację niż tam.
Obwiniam ch#jowe audio - w tym CoDzie jest straszny hałas i często nie słychać tego co najważniejsze - kroków innych graczy.
Co chwilę jakiś unlock, komentarz że zostało mało czasu, że strefa się zbliża, brzęczące skrzynki, albo te zaparkowane, terkoczące pojazdy - za dużo śmiecia w eterze i przez to nie czuję całkowitej kontroli nad polem bitwy.
Wychodzi na to, że jednak składy to optymalny sposób grania.

Edytowane przez Wredny
Opublikowano

Ściągnąłem tego Coda i jest to chyba najlepszy battleroyale w jaki grałem, czyli taki którego nie wywaliłem z dysku po godzinie. Da się w to pograć, graficznie jest ok, na razie zostawiam bo może ze znajomymi pogram.

Opublikowano

No ja też zostawiam na dysku, bo może jeszcze ktoś będzie chciał pograć. U znajomków widzę, że była to chyba chwilowa fascynacja i teraz każdy napierdziela już w co innego, ale jakby się któremuś odwidziało to jestem gotowy.

Opublikowano

Na ps4 ściągami mi 21,233 GB a druga linijka to 101,038 GB z całości. A co będę mógł robić a czego nie robić jak zassa mi to 21gb? Odpale online? Bo mam teraz tragiczne łączę i jak mam ściągać to 100gb 3 dni to chyba odpuszczę. 

Opublikowano
2 godziny temu, VerB_ napisał:

Na ps4 ściągami mi 21,233 GB a druga linijka to 101,038 GB z całości. A co będę mógł robić a czego nie robić jak zassa mi to 21gb? Odpale online? Bo mam teraz tragiczne łączę i jak mam ściągać to 100gb 3 dni to chyba odpuszczę. 

Tylko tryb br jest dostępny za darmo.

Opublikowano

No ale jemu chodzi, czy te pierwsze 21GB to właśnie Battle Royale, czy żeby pograć w Warzone będzie musiał zassać całość (ja nie wiem, bo zawsze ściągaam całość i wszystkie patche, zanim w coś zagram).

Raz na jakiś czas w poczekalni (tam gdzie się wszyscy strzelają) widziałem takie szarpanie, lagi i teleportację przeciwników, a wczoraj miałem to samo w meczu - grać się nie dało.
Całe szczęście to sporadyczne przypadki, no i ten napis BETA załatwia wszystko, ale gierka ma parę baboli, którym powinni się przyjrzeć (np niemożność wykupienia ziomka, bo gra jakimś cudem widzi go w akcji, mimo że martwy).

A tak w ogóle to mam pewną spiskową teorię dla tych, którzy się dziwili, że przy tak dużej mapie i 150 graczach to tak ładnie śmiga.
Otóż w lobby, tuż po znalezieniu meczu, wyświetlają się ksywki ludzi tuż pod naszą, ale jest ich tylko około trzydziestu.
W grze nie ma żadnego killfeeda, więc w sumie nie widzimy kto zabił kogo (a przydałoby się, w PUBGu to bardzo przydatne narzędzie), tylko zmniejszającą się liczbę ogólną.
A co jeśli mamy tu do czynienia ze ściemą rodem z No Man's Sky, gdzie tych graczy wcale nie ma 150 tylko właśnie max 30?
Już nawet nie piszę o botach - nawet tego nie ma, po prostu suche cyferki, a gracz i tak się nie zorientuje.

Opublikowano

Kur.wa jakieś porady ktoś ma?? Tłuką mnie jak psa, to pierwsze BR w jaki gram,  podoba mi się ale chyba te 150 graczy to za dużo na mape:D chaos jest nieziemski A na współpracę z drużyną nie ma co liczyć.

Opublikowano
7 godzin temu, standby napisał:

Kur.wa jakieś porady ktoś ma?? Tłuką mnie jak psa, to pierwsze BR w jaki gram,  podoba mi się ale chyba te 150 graczy to za dużo na mape:D chaos jest nieziemski A na współpracę z drużyną nie ma co liczyć.

Jedyna rada to znaleźć sobie team, bo z randomami gra się słabo (choć akurat moja jedyna wygrana osiągnięta została z randomami).
Mimo wszelkich ułatwień i zapożyczeń z APEXa to jednak z randomami gra się dużo gorzej niż w gierce Respawn, więc nieodzowna jest komunikacja i zaufany team.

• Plusik 1
Opublikowano

Witam wszystkich, mam pytanie odnośnie łącza. W CoD Warzone mój ping jest ustatkowany na poziomie min.150ms max 1000ms. W innych grach np. CsGo ping oscyluje w granicach 40-50 ms. Czy wiecie może czym to jest spowodowane. Dodam również że staram się jak najbardziej odciążyć łącze ale to nie pomaga. Na speed teście ping 23ms

Pobieranie 20 mb/s wysyłanie 15 mb/s 

Opublikowano
9 godzin temu, standby napisał:

Kitrajka po kątach :P

• Smutny 1
Opublikowano

Nienawidzę kitrania po kątach, chyba że chwilowo, jak akurat słyszę sporo kroków w okolicy i kombinuję, jak tu ubić jednego, żeby drugi mnie nie dziabnął.
Zawsze wkurza mnie, jak dołączę do znajomków, którzy chcą wygrać za wszelką cenę i planują cały mecz przesiedzieć cicho pod kamieniem - wolę mieć z 5 killów i zginąć niż wygrać mecz z jakimś biednym wynikiem - zero frajdy.

Opublikowano (edytowane)

Witam, za kazdym razem gdy gram w Call of duty WARZONE  wyrzuca mnie do pulpitu co robić?

mam karte graficzna gtx 1060 3gb

Edytowane przez KacperV888
Opublikowano

bo to nie zależy od karty graficznej, jednego dnia mnie wyrzuca a drugiego nie i mogę grać normalnie

2 godziny temu, kubson napisał:

Na xboxie nie wyrzuca

bo na xboksie nie masz pulpitu nawet :kaz: