Ryo-San 1 756 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) 49 minut temu, Leesider napisał: A Wy jak, darmowo gracie czy macie full wersję? Które tryby multi są najlepsze? Kilka dni darmowo ale gra tak mnie roz(pipi)ała że full był kwestia czasu. Kupiłem pudełko za 110 zł (PS4) na jakieś facebookowej grupie wymiana sprzedaż PS4. Odbiór osobisty i cyk lecimy. Dla mnie najlepszym trybem (obok WZ) jest Team Deatmach w trybie Hardcore (brak HUDa - w tym radaru, dużo mniej energii i brak kill camów). Wspaniały tryb. No luck all skill Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Obecnie COD MW na ps4 w neonecie za 179zl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Leesider 3 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) 6 godzin temu, Koleś88 napisał: Obecnie COD MW na ps4 w neonecie za 179zl. Dzięki, nie wiedziałem. Akurat w Neonet kurier może dostarczyć w ciągu 21 dni, ale za 5 zł drożej jest np. w Media Expert + darmowa dostawa. Tak patrzę na zachowania cen innych codów i obstawiam że w ciągu miesiąca dla posiadaczy PS+ cyfra będzie w okolicach 150zł. Może wytrzymam.. (nie chodzi o kasę, ale o zasady ) Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Leesider Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 no możesz się mylić bo CODy zawsze trzymały cenę. 187zł do tej pory było najtaniej i ja uważam że szybko to się nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 No ten CoD to już w ogóle jakiś rekord. W sumie to cieszę się, że brałem na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Leesider 3 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Godzinę temu, jaro napisał: no możesz się mylić bo CODy zawsze trzymały cenę. 187zł do tej pory było najtaniej i ja uważam że szybko to się nie zmieni. No co Ty, na każdy są promocje, zobacz tu (tak w ogóle świetna strona jak nie znasz): https://psprices.com/region-pl/game/253471/call-of-duty-infinite-warfare Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 20 minut temu, Leesider napisał: No co Ty, na każdy są promocje, zobacz tu (tak w ogóle świetna strona jak nie znasz): https://psprices.com/region-pl/game/253471/call-of-duty-infinite-warfare znam jak najbardziej, ale nie porównuj takiego IW do MW2019 zobacz że mocne wyprzedaże poprzednich części były sporo po premierze, a że ta gra jest dużo lepsza od poprzednich odsłon i acti o tym wie to myślę że za 150zł to może na wakacje będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Leesider 3 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 2 godziny temu, jaro napisał: znam jak najbardziej, ale nie porównuj takiego IW do MW2019 zobacz że mocne wyprzedaże poprzednich części były sporo po premierze, a że ta gra jest dużo lepsza od poprzednich odsłon i acti o tym wie to myślę że za 150zł to może na wakacje będzie. Hmm, może masz rację, a ja się mylę, ale z każdym codem było tak, że po ok. 5 miesiącach była promocja taka znaczna, teraz za chwilę mamy 6 miesięcy. Poza tym firmy takie jak ten wydawca wierzą, że każda kolejna odsłona jest najlepsza na świecie, believe me ;)) Dodatkowo zachęcili teraz darmowym multi, zgarną największych napaleńców, a trochę potem tych mniejszych za pomocą obniżki - tak to widzę. Taka rozkmina w czasach apokalipsy.. na razie mam w co grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wyebauem to fpissdu, żeby zrobic miejsce na Residenta, a za chwilę na FF7. Fajne to, ale na dłuższą metę brakuje tu głębi i tego czegoś, co sprawiałoby, że wciąż chce się w to grać. Takie battle royale w wersji light - wszystko uproszczone, zautomatyzowane, zero skilla tylko liczy się kto do kogo zaczął strzelać pierwszy (ten armor jako przedłużenie HP to średni pomysł). Gdyby gra nie instalowała na HDD całego CoDa, a tylko Warzone to pewnie bym trzymał, bo z kumplami jest nawet zabawnie (i w sumie tylko z nimi, bo solo jest słabe), ale w obecnej sytuacji musiałem usunąć. Nie będę ukrywał, że do PUBGa nie ma dla mnie startu, ale że PUBG jest teraz w opłakanym stanie, a jego developerzy to banda nieudaczników to inna sprawa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 No co kto lubi. Dla mnie to najlepszy BR w jaki grałem. Sprawia mi po prostu najwięcej fun'u. No i żaden BR nigdy mnie tak nie wciągnął. Odliczam godziny do 3 sezonu! Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Stawianie Pabdżi wyżej CoD-a? No jest w tym jakiś heroizm... Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Czezare Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Ja generalnie nie lubię BR, a to jest jedyny (poza Apexem) od którego się nie odbiłem i do którego chętnie wracam. Zwłaszcza z ekipą jest fajna zabawa. Oczywiście wymaga dopracowania i kilku poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Leesider 3 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Dla mnie też to numer jeden w BR, oto dlaczego: * realistyczna grafika, a nie jakieś rysowanki, niektóre akcje jak widzę to jak prosto z filmów akcji * zróżnicowana mapa, ale też realistyczna, bez przesadzonych lokacji, bo to "gra" * nie ma bzdurnego budowania ścian i schodów * wg mnie skill jest baardzo potrzebny, bez strzelania w głowę daleko nie zajedziemy * autentyczne realistyczne bronie, ale jest też fun w postaci helikoptera i polowania na spadochroniarzy na przykład * fajne lobby, można już potrenować * potencjał do zmian - wiadomo poprawianie bugów itp, ale poza tym już widać, że będą otwierać nowe lokacje np. stadion, z takim zapleczem produkcyjnym pewnie to będzie rozwijane dosyć długo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Nowe lobby w WZ Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark_Wanderer_86 0 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Czy ktoś zmieniał PSN i grał później w Warzone? Pytam bo chciałem zmieinić i nie wiem czy będzie to miało wpływ na grę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Kurde, trochę zje.bali, bo dodali tylko 4 osobowe teamy, likwidując "trójki" no i solo zostało, liczyłem że trójki zostaną. No ni w piz.de ni w oko Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 O ku.rwa no to bez kitu zyebali, wow Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Czy jak się kupuje jakiś schemat broni i on już jakby ma jakieś dodatki, to nie można go już później modyfikować? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Tak Ja liczyłem na dwójki w WZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 53 minuty temu, Wooyek napisał: Czy jak się kupuje jakiś schemat broni i on już jakby ma jakieś dodatki, to nie można go już później modyfikować? możesz go modyfikować jak Ci sie podoba no i jak masz rzeczy poodblokowywane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Tak, tak, już wiem, dzięki. 27 minut temu, MaZZeo napisał: Tak Ja liczyłem na dwójki w WZ No ja też, bo prawie zawsze gramy we dwóch, teraz będzie w ogóle tragicznie, bo będzie 2vs4 Nie ogarniam tej polityki, jakby nie można było zostawić tego co było i dodawać nowego, wtf!? To jak dodadzą kiedyś dwójki, to będą tylko dwójki, bo pewnie czwórki usuną, poj.ebane myślenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 chyba chodzi o to żeby społeczności nie dzielić na playlistach i by szybko wyszukiwało mecze aczkolwiek przy takiej ilości graczy na wszystkich platformach naprawdę nie powinno być problemu nawet gdyby playlist było więcej niż dwie Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 poprawili to audio? czy nadal nie wiadomo czy ktoś jest w pokoju obok czy na dachu budynku dwie ulice dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) Nadal trzeba się domyślać i kombinować. Z jednej strony spoko, bo ludzie na słuchawkach nie mają przewagi, z drugiej strony jak nauczyłem się grać na słuch, to teraz jest przeje.bane, bo inaczej nie potrafię Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi