Ryo-San 1 756 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Do tego dochodzi jeszcze zmienny FoV na PC. Zanim Ty zobaczysz kolesia grającego na PC on Cię prawdopodobnie już dawno zauważył. Do tego przy większym FoV jedna osoba może obstawiać jednocześnie np dwa punkty (powiedzmy okno i drzwi/schody) a osoba na konsoli musi wybrać. Tyle opcji nayebali dodali crossplay a FoV na konsolach zupełnie olali. Ja też gram crossplay off bo inaczej szkoda czasu i nerwów. Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Jak moge spokojnie pograc na swoim lapropie w CoD WW2 to Warzone powinien tez dzialac na tyle zeby dalo sie pograc? Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 839 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Znalazłem taki obrazek na Reddicie: Teraz jak będę grał ze swoją ekipą to wyłączamy crossplay. Chyba że dadzą możliwość zmiany FOV na plejaku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 ale w warzone chyba nie da sie grac z wylaczonym crossplayem Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Da sie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 a okej, ale glupota ze nie da sie wejsc do lobby przy wylaczonym crossplayu, btw trojki wrocily Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Co masz na myśli wejść do lobby bo nie kumam. Wyskakuje powiadomienie zebys włączył crossplay dajesz NIE i szuka Ci normalnie meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 839 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Sprawdziłem przed momentem i jest jak pisze @bartiz, po wyłączeniu crossplaya w opcjach i wejściu do lobby gra pyta, czy na pewno jestem pewien, że jestem pewien, że nie chce grać z innymi platformami. Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez ProstyHeker Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 na Xboxie zebu wejsc do warzone trzeba wlaczyc crossplay ktory pozniej mozna dopiero wylaczyc i tak trzeba to robic za kazdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Wróciły trójki, ale chyba tylko w BR? Grabież jedynie 4os. ? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 I dobrze. Czwórki to za dużo jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Faktycznie. Dużo drużyn rushuje i jak wpadasz na ekipe, nagle wbija trzecia i jest taki młyn, że nie da się ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Troche popykalem, nawet fajnie sie gra tylko... gdyby nie gryzlo sie z discordem lub nie crashowalo na rozne sposoby w roznych przypadkowych momentach by bylo fajnie. Zrzera do 100% CPU, a nie posiadam kartofla (PC) tylk ocalkiem sensowny zestawik (z najonowszymi sterownikami) Cytuj Odnośnik do komentarza
Leesider 3 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Dokupiłem wczoraj 500 punktów - mój pierwszy taki zakup ever, ale ciekawił mnie ten Battle Pass. Poza tym widzę, że awansując już na jakiś 85 lvl można zdobyć kolejne 1000 pkt. na następny. Na razie idzie ok, mam już chyba 20 lvl - i tu pytanie - czy później idzie wolniej? Czy ktoś tu zdobywał już 100 leveli przed końcem sezonu? Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 cały czas idzie tak samo, tutaj każdy lvl ma tyle samo PD do zdobycia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Leesider 3 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Godzinę temu, jaro napisał: cały czas idzie tak samo, tutaj każdy lvl ma tyle samo PD do zdobycia. O, to spoko, dzięki. 25 lvl wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, jaro napisał: cały czas idzie tak samo, tutaj każdy lvl ma tyle samo PD do zdobycia. Obawiam się że jednak nie. Za 60 poziomem idzie wolniej. Jako przykład podam, że na początku potrzebowałem kilku minut na poziom, a pod koniec, przy tej samej rozgrywce już ponad godzinę. Ed. W warzone idzie szybciej Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez McDrive Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Activision ładnie dowaliło, tak jak pisałem wcześniej na xboxie nie ma opcji grania z wyłączonym crossplayem, jedynie na ps4 można xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Dzisiaj probowalem wylaczyc crossplay na ps4, to też sie nie dało xd Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) 45 minut temu, areka napisał: To ktoś w ogóle gra na krospleju? Xd 59 minut temu, kubson napisał: Activision ładnie dowaliło, tak jak pisałem wcześniej na xboxie nie ma opcji grania z wyłączonym crossplayem, jedynie na ps4 można xD A ja się dziwiłem, że tak dobrze mi idzie na PS4 w przypadku normalnych trybów. Na Xboxie, a jeszcze z dodatkowym crossplayem i graczami z PC to ja jestem głównie mięsem armatnim. Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Czyli co, tylko na ps4 mozna wylaczyc crossplay? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 figaro pisze ze juz nie można. na xboxie można wylaczyc cross play w normalnym multi, ale w warzone musi byc włączony Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Można wyłączyć na ps4. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 próbowałem się znowu przekonać do tej gry. Po śmierci od kolesi z tłumikami, sensorami i skitranych gdzieś po dachach wziąłem i odinstalowałem to cudo gejmingu. może jak zrobią z tego coś w co można normalnie grać.. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 20 godzin temu, McDrive napisał: Obawiam się że jednak nie. Za 60 poziomem idzie wolniej. Jako przykład podam, że na początku potrzebowałem kilku minut na poziom, a pod koniec, przy tej samej rozgrywce już ponad godzinę. Ed. W warzone idzie szybciej pamiętaj że na początkowych lvlach masz jeszcze dodatkowy XP za zadania tygodniowe, dzienne, za zadania z rang, później większość już możesz mieć pokończone dlatego nie masz tego dodatkowego XP. Co do kilku minut na lvl to nie wiem jakim cudem, jak przyjęło się że bez boosta 1lvl wbija się ok. godziny oczywiście mowa o czystym multi nie Warzone. Cały karnet to około 100h grania, oczywiście jest to średnia, jak będziesz robił jednego kila w meczu to będziesz ten karnet z trzy razy dłużej robił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi