jaro 77 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Tak na multi sa te same bronie. Co do broni to z AR najlepsze do warzone to AK, M4, RAM, Gray, ewentualnie FAL ale to specyficzna bron, jeżeli chodzi o SMG to MP7, MP5 i AUG, z broni na daleki dystans to KAR, HDR i AX50 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 839 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) Mam setup M4 zbliżony do tego - https://i.imgur.com/Abz9D50.png Wywaliłem tłumik na rzecz atutu amunicja łamliwa, czy jak to tam zwał, i wrzuciłem celownik z podczerwienią, który ma jeszcze z boku kolimator. Potestuję jeszcze Theoretically Ideal Build z tego wątku. Kałaszek ma fajną siłę rażenia, ale przez moje betonowe paluchy nie potrafię okiełznać odrzutu na średnim dystansie Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez ProstyHeker Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 13 godzin temu, Bartolinsky napisał: Pany, jak to wygląda z levelowaniem broni? W pełniaku na multi są te same bronie jak w Warzone? Domyślam się, że jeśli tak to maksowanie tam broni jest zdecydowanie szybsze. Wyczytałem, że najlepiej grać w Grabież i nabijać tam, ale nie ma co ukrywać jak się gra solo to ten tryb to rak w ch.uj xd Jedynie raz miałem ogarniętą ekipę i szybko porobiliśmy kilka kontraktów, ale większości gierek dobiera mi dzbanów co myślą, że grają w deathmatch. Może bym się skusił na pełną wersję, bo ogólnie grywa się bardzo spoko. btw. jakie bronie polecacie do sprawdzenia? Odnośnie broni to temat rzeka, który był wielokrotnie poruszany w obu wątkach. Pogmeraj trochę, a na pewno coś znajdziesz. Swoista trudność z wyborem polega na tym po pierwsze, że jest ich dość dużo, a po drugie aby w pełni rozpoznać co dana pukawka sobą reprezentuje to musisz mozolnie odkrywać poszczególne jej elementy takie jak lufy, kolby, owijki, celowniki i atuty dużo przy tym miksując i eksperymentując. Ja to dopiero teraz po wyplatynowaniu shotgunów oraz snajperek i karabinów coś tam mogę na ich temat powiedzieć, ale to wymaga bardzo dużo poświęconego czasu. Aha, to co mi np odpowiada wcale nie musi odpowiadać Tobie. Każdy ma swoje indywidualne preferencje, doświadczenie, wrodzone predyspozycje i skill. Po prostu jak znajdziesz jakąś fajną konfigurację w danej pukawce to nią graj pamiętając jednocześnie o tym, że -co oczywiste- nie każda broń nadaje się do poszczególnych map. Ja np nigdy nie wziąłbym SMG lub obrzyna na Euphrates Bridge i analogicznie snajperka średnio się spisze na Shipment. Innymi słowy, jak masz łeb i ch.j to kombinuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Leesider 3 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 14 godzin temu, Bartolinsky napisał: Pany, jak to wygląda z levelowaniem broni? W pełniaku na multi są te same bronie jak w Warzone? Domyślam się, że jeśli tak to maksowanie tam broni jest zdecydowanie szybsze. Wyczytałem, że najlepiej grać w Grabież i nabijać tam, ale nie ma co ukrywać jak się gra solo to ten tryb to rak w ch.uj xd Jedynie raz miałem ogarniętą ekipę i szybko porobiliśmy kilka kontraktów, ale większości gierek dobiera mi dzbanów co myślą, że grają w deathmatch. Może bym się skusił na pełną wersję, bo ogólnie grywa się bardzo spoko. btw. jakie bronie polecacie do sprawdzenia? Potwierdzam AK, M4A1 i Grau, bo te wymaksowałem, ale własnie w tej kolejności polecam, AK (z dodatkami na kompensację odrzutu) najlepszy. Co do lvlowania to darmowy weekend multi był niezły na to, może jeszcze powtórzą, ale w Grabieży tez nie idzie źle. Ja ten tryb własnie do levelowania używam i do trenowania potyczek. Jezeli robisz kontrakty (w BR też) to wystarczy sekundę przed końcem kontraktu (np zajmowania flagi) zmienić na broń która chcesz wylevelować i dostaniesz EXP własnie na tą broń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 ja na warzone lubie M13 w sumie to moja ulubiona bron, SKS w multi daje rade i jak odblokuje wszystko to zrobie jakiegos builda pod WZ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Ale mi dobrze siadła grabież, w dwójkach już w ogóle Jak zwykle BR po 2-3 meczach mam dość, tak grabież czysty miód. Raz, że grasz swoimi buildami, dwa oczywiście respy, trzy masz konkretny cel do zwycięstwa i na tej ogromnej mapie praktycznie nie ma kamperów. A nawet jak są to i tak nie zdejmą Cię z kilometra jednym strzałem, no miodzio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Leesider 3 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Świetną nocną sesję Grabieży mieliśmy z @Wooyek - co druga gra pierwsze miejsce! Nałapało się tego EXpa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Grabież we dwójkach to jest sztos. Wczoraj kilka gierek i nabiłem FAL'a na 20 lvl. W jednej gierce grałem solo i jeździłem w kółko wokół stadionu grindując kontrakty i zająłem 3 miejsce xd Exp leci bardzo spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 FAL wbiłem na 67 lvl i co to za broń o jezu teraz chciałem maksować Grau, ale coś mi się nie odblokował jeszcze i tak się zastanawiam czy jest darmowa czy tylko z karnetem bojowym można ją dostać. Jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 FAL wbiłem na 67 lvl i co to za broń o jezu:banderas: teraz chciałem maksować Grau, ale coś mi się nie odblokował jeszcze i tak się zastanawiam czy jest darmowa czy tylko z karnetem bojowym można ją dostać. Jak to wygląda?Na pewno można było ją odblokować jakoś w multi. Miałem ją dużo wcześniej niż pierwszy wykupiony karnet. Swoją drogą polecam, mam wymaksowaną. Teraz próbuje wymaksować AK-47 i Ram-7. FAL to ta broń co pojedynczymi pociskami wali? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 28 minut temu, Koleś88 napisał: FAL to ta broń co pojedynczymi pociskami wali? Ta jest. Potężna spluwa. Teraz czytam to faktycznie Grau był dostępny przy 15 lvl w sezonie drugim i dzisiaj w trybie Warzone jest praktycznie niemożliwy do zdobycia. No nic, wezmę się za M13 bo chyba prezentuje się najciekawiej z karabinów szturmowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 A masz Cod MW czy tylko Warzone grasz? Bo ja nie mialem karnetu w poprzednich sezonach, dopiero teraz kupiłem w 3 sezonie a jakoś go odblokowałem w zwykłym multi najwyraźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Tylko Warzone na ten moment. On był za friko przy wbiciu 15 lvl w karnecie bojowym w drugim sezonie, a dzisiaj jest dostępny za 25x zabicie pięciu typów w minutę i dlatego w warzone jest ciężki do zdobycia. Kusi kupić pełniaka, ale z drugiej strony dzisiaj mnie jarają jedynie battle royale, więc nawet nie wiem czy bym z gierki skorzystał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 No szczerze to im czesciej gram w WZ tym gorzej mi idzie w multi. Wszystko za szybko sie dzieje, taki DM czy dominacja i nie ogarniam mimo, ze wczesniej szlo mi calkiem znosnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Czy ktoś może sprawdzał, czy jak jest podwójne XP do broni i zapodam jeszcze żeton na podwójne, to będę miał poczwórne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Ja sprzedałem podstawkę, głównie dlatego, że Ground War było niegrywalne na xboxie przez crossplay z PC, ale przynajmniej level i unlocki przeszły do Warzone także jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
Marceel85 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Waitam, mam taki problem :) Gram w COD'a na PS4 i posiadam headset BigBen - jednak nie działa mi mikrofon. Gram z kumplem on na PC i nie słyszy mnie wogóle - ale ja go słysze doskonale. Mikrofon w ustawieniach na konsoli jest bo mam możliwość ustawienia sobie czułości. Wie ktoś co może być tego powodem?! w ustawieniach mam oczywiście włączony "czat między platformowy" :) Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 macie pewnie nata między soba i dlatego się nie słyszycie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Meh grabiez zostały trojki, niby fajnie, ale zazwyczaj i tak w polowie meczu ktoś wyjdzie i robia sie dwójki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Meh grabiez zostały trojki, niby fajnie, ale zazwyczaj i tak w polowie meczu ktoś wyjdzie i robia sie dwójki. Trojki to najlepsza opcja. Dwójki trochę nudnawo a czterech to już tłok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Też wam na plejce nie zalicza expa po skończonym meczu? Ani w broni ani w randze. Kiedy pokazuje tabelke na koniec meczu to nie wrzuca mnie do menu głównego tylko po czasie wywala okienko że połączenie zostało zerwane ten patch popsuł pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 53 minuty temu, Bartolinsky napisał: Też wam na plejce nie zalicza expa po skończonym meczu? Ani w broni ani w randze. Kiedy pokazuje tabelke na koniec meczu to nie wrzuca mnie do menu głównego tylko po czasie wywala okienko że połączenie zostało zerwane ten patch popsuł pewnie. No coś jest nie halo z naliczaniem, bo tylko co drugi mecz mi wchodziły punkty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Ten patch to w ogóle porażka - meczu szuka 10x dłużej niż przed, do tego usuneli kontrakt z polowaniem na konkretnego gracza (LOL), mam wrażenie oni tam losują co w danym patchu się znajdzie i co im wypadnie po rzucie kostką to wdrażają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Też wam na plejce nie zalicza expa po skończonym meczu? Ani w broni ani w randze. Kiedy pokazuje tabelke na koniec meczu to nie wrzuca mnie do menu głównego tylko po czasie wywala okienko że połączenie zostało zerwane ten patch popsuł pewnie.To samo mam. W multi MW normalnie nalicza a na br czy grabieży nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) Dziś grałem kilka grabieży, expa na broń normalnie mi naliczało, bo levelowałem Rama. Expa do rangi nie wiem, mam 155, więc dalej i tak nie idzie. W ogóle o czym gadacie, że usunęli kontrakt z polowaniem, przecież normalnie jest i dodali ten drugi co cała mapa na Ciebie poluje jak się go podniesie. Dobra sprawdziłem, na solo jest, nie ma w 3 i 4 osobowych. Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi