kubson 3 189 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 Dodali tez rpg do gułagu miałem pojedynek na m19 a chłop z rpg mi pociągnął mam nadzieje ze kontrakty na konkretnego gracza wrócą Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 Był właśnie jakiś szybki update na PS4, wróciły stare zlecenia, tych nowych już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 No oby to wsio naprawili, bo przez majóweczke to ja chcę grau'a wymaksować Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 Niby wszystko dzisiaj mi naliczało. Zobaczymy później. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 (edytowane) 12 godzin temu, Wooyek napisał: Był właśnie jakiś szybki update na PS4, wróciły stare zlecenia, tych nowych już nie ma. Po całonocnej sesji z ziomkami stwierdziliśmy, że teraz trzeba się dużo bardziej nabiegać za pieniędzmi - przed patchem zawsze coś wypadało ze skrzyni, a teraz może jakieś drobne wypadną z co czwartej. Ten kontrakt Most Wanted nabierał w tym przypadku większego sensu, a teraz ani siana na mapie ani kontraktu. Wcześniej spokojnie przez 5 minut dało się uzbierać 9k na wskrzeszenie dwóch ziomków, na mniejszym ryzyku niż kontrakt, a teraz nie jest to takie oczywiste. Edytowane 1 maja 2020 przez Gregorius Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 Walnąłem sobie jeden mecz grabieży i sprawdziłem jaki wyglądał xp w grau no i potrzebowałem 800 xp by wbić 11 lvl. Po meczu który skończył się na 1 miejscu i zrobieniu 4 kontraktów i 5 killach wbiło mi równo 11 xd a powinno nabić ponad 2k. Yebać takie granie, reinstal nie pomoże, bo to pewnie wina po stronie serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 Czy występuje u kogoś problem z dobieraniem składu do pełna?Zazwyczaj wybieram trójki, ale od dwóch dni gdy gram tylko z jednym ziomkiem nie dobiera nam trzeciego gracza do składu. W opcjach wypełnianie drużyny mam zaznaczone.Przed patchem zdarzyło się tak może raz na 10 gier , ale od tej pory ani razu nie zagraliśmy (+20 prób)w pełnym składzie. Jak jesteśmy w party trzyosobowym to gramy bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 No jak wybierasz trójki i grasz we dwóch to ciężko o znalezienie kogoś kto gra sam i wybiera trzyosobowy tryb gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 (edytowane) Mi się zdarza, że sam jestem a wybieram trójki. Nie wiem czemu mnie nie dodaje do żadnego teamu, ani nikogo nie przydziela. No i jak wyłączam crossplay to zawsze znajduje gre z gorszym pingiem. edit. Czy mi się tylko wydaje, czy Oden wczesniej miał możliwość podłączenia tylko trzech dodatków a teraz można full jak przy reszcie broni? Edytowane 2 maja 2020 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 39 minut temu, Plugawy napisał: edit. Czy mi się tylko wydaje, czy Oden wczesniej miał możliwość podłączenia tylko trzech dodatków a teraz można full jak przy reszcie broni? Wydaje mi się, że Oden niczym nie różni się od innych strzykawek. Jest pięć dodatków. Ma się rozumieć, że każda z broni (w tym również Oden) ma na samym początku jak ją zaczynamy rozwijać tylko np 1-3 dodatki, aby po niedługiej chwili kiedy cały czas nią gramy i trzaskamy kille liczba dodatków wzrosła do 5 max. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 Fajnie się dalej gra, ale jeszcze lepiej byłoby gdyby gra miała w pełni zniszczalne otoczenie. Kampa nie miałaby racji bytu. TZwaniak na wieży kontroli lotów? Nie ma problemu. Nalot kupiony w sklepie i pozamiatane. Do tego ciekawe czy dadzą drugą mapę po premierze Vietnamu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 Po premierze Vietnamu to ta gra umrze, zawsze tak było, tak będzie i tu. Nawet jeśli nowa cześć będzie parującym gów.nem, ludzie po prostu przejdą na nową cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 246 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 Tylko battle royale pierwszy raz jest f2p, więc ciut inna sytuacja, no ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 Zdechnie jak Dice zrobi swoj BR ze zniszczalnymi budynkami. Innego wyjscia nie maja bo wypluwac kolejnego BF bez tego trybu to by bylo slabo zwlaszcza ze panowie od CoDa pokazali jak sie to robi i na jakiej zasadzie zeby ludzie w to grali z przyjemnoscia wieksza niz w inne BR. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 MW 2019 tak szybko nie szczeźnie. Dlaczego? Z trzech powodów. Po pierwsze nowego CoD-a robi Treyarch, które swoje najlepsze lata ma dawno za sobą. Od czasu genialnego BO2 staczają się po równi pochyłej i to bardzo. Po drugie na domiar złego dostali rok mniej na przygotowanie nowej odsłony po wypipaniu/odsunięciu Sledgehammer. Ten Vietnam, o ile to jest to nie może się raczej na tyle udać, aby można było w to długo grać. I po trzecie Infinity Ward (pomijając ostatni patch) odwaliło z MW2019 kawał naprawdę doskonałej roboty. Gra jest wybornie i wzorcowo wciąż wspierana i co ważne: gracz prawie nic do tego nie dokłada. Kiedyś za mappacki śpiewali sobie chory szmal, a teraz wysupławszy zaledwie 39 zydli na pierwszy sezon można wciąż na okrągło w to grać. W samej grze jest też cały czas co robić, albowiem twórcy wciąż dodają za free coraz to nowe mapy, pukawki, wyzwania itp. No i jest darmowy Warzone. Szybki zgon tego czegoś? Nie sondzę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 246 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 Ciekawi mnie czy feeling będzie podobny, bo MW to dla mnie pierwszy dobry cod od lat. Jak ktoś mi zabierze w następnym reload podczas aimingu i inne tego typu motywy w kolejnej części, to kompletnie tego nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 A ten Wietnam już potwierdzony? Bo kurde liczyłem na zimna wojnę:/ po ostatnim updacie strasznie długo szuka meczy w normalnym multim a warzone znajduje raz dwa Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 5 minut temu, kubson napisał: A ten Wietnam już potwierdzony? Bo kurde liczyłem na zimna wojnę:/ po ostatnim updacie strasznie długo szuka meczy w normalnym multim a warzone znajduje raz dwa No Wietnam to kwintesencja zimnej wojny Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 (edytowane) No tak ale liczyłem ze będą miejscówki jak w pierwszym black ops jak Kuba, Rosja itd a nie ze tylko Wietnam i tyle Btw wczoraj wygrałem swoje pierwsze solo w BR, emocje pod koniec takie ze myślałem ze się porobie milem 7 zabitych i jeden kontrakt zrobiony Edytowane 2 maja 2020 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 3 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 (edytowane) https://charlieintel.com/call-of-duty-warzone-will-be-updated-to-support-ps5-and-xbox-series-x/60450/ No klocku ciągle nie można wyłączyć crossplay'a czy coś się zmieniło? Edytowane 3 maja 2020 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 4 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2020 15 godzin temu, Wooyek napisał: https://charlieintel.com/call-of-duty-warzone-will-be-updated-to-support-ps5-and-xbox-series-x/60450/ No klocku ciągle nie można wyłączyć crossplay'a czy coś się zmieniło? Nie można wyłączyć, co gorsza również do "zwykłego" Multi (nie Warzone) w zasadzie też musi być crossplay włączony. Nawet przy włączonym CP graczy wyszukuje teraz bardzo długo. Gdybym chciał zagrać z samymi xboxiarzami to bym się na grę w ogóle nie doczekał. Czyżby na xboxie było tam mało graczy w CoD-a? Bzdura! To ten ostatni nieszczęsny update wszystko dokumentnie schrzanił. Na szczęście wbiłem wczoraj setny, ostatni level karnetu trzeciego sezonu. Do pełni szczęścia brakuje mi już tylko nabić 155 stopień, a mam 152. Wbiję i robię sobie odbój z CoD-em. Jak mnie kiedyś najdzie ochota na 4-ty sezon to mam nadzieję, że te grube niedogodności zostaną przez deva do tego czasu zlikwidowane... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 447 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Znowu zamieszali z playlistą, zamiast grabieży jest krwawa forsa. Różni się tym, że z trupów wypada dużo więcej kasy i generalnie nie opłaca się za bardzo robić kontraktów po mapie czy zbierać skrzynek, tylko polować. Niby fajnie, bo dużo się dzieje, ale z drugiej strony słabe jest to, że byłem z drużyną pierwszy, dogrywka więc ponad milion $ i w niecałe 2 minuty straciliśmy 600.000, a każdy zginął raptem 2 razy w tym czasie, bo wszyscy się rzucili jak reksio na szynkę Jakby nie mogli zostawić zwykłej grabieży i dodać tego, bez sensu to mieszanie playlistą. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 3 godziny temu, Bartg napisał: Znowu zamieszali z playlistą, zamiast grabieży jest krwawa forsa. Różni się tym, że z trupów wypada dużo więcej kasy i generalnie nie opłaca się za bardzo robić kontraktów po mapie czy zbierać skrzynek, tylko polować. Niby fajnie, bo dużo się dzieje, ale z drugiej strony słabe jest to, że byłem z drużyną pierwszy, dogrywka więc ponad milion $ i w niecałe 2 minuty straciliśmy 600.000, a każdy zginął raptem 2 razy w tym czasie, bo wszyscy się rzucili jak reksio na szynkę Jakby nie mogli zostawić zwykłej grabieży i dodać tego, bez sensu to mieszanie playlistą. w krwawej forsie własnie opłaca się robić kontrakty bo za nie jest więcej hajsu niż w normalnej grabieży Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 447 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Tak ale bardziej się opłaca polować na innych, zabicie jednej drużyny 3 osobowej da lekko 0,5 mln. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 6 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2020 Znowu zamieszali z playlistą, zamiast grabieży jest krwawa forsa. Różni się tym, że z trupów wypada dużo więcej kasy i generalnie nie opłaca się za bardzo robić kontraktów po mapie czy zbierać skrzynek, tylko polować. Niby fajnie, bo dużo się dzieje, ale z drugiej strony słabe jest to, że byłem z drużyną pierwszy, dogrywka więc ponad milion $ i w niecałe 2 minuty straciliśmy 600.000, a każdy zginął raptem 2 razy w tym czasie, bo wszyscy się rzucili jak reksio na szynkę Jakby nie mogli zostawić zwykłej grabieży i dodać tego, bez sensu to mieszanie playlistą.To już nie jest tak, że jak uzbierasz bańkę to masz ją już zapewnioną? Tak było. Mogłeś stracić później już tylko to co miałeś powyżej miliona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi