Bartg 5 467 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 13 godzin temu, Yakubu napisał: Biega ktoś z was bez snajperki? Jak podpatrywałem streamerów, to na dalszy dystans cisną karabinem szturmowym celując ze szczerbinki (wtf? Ja nawet w swoim AUG na blisko mam założony scout combat xd). Jak próbowałem grać M4A1 zamiast snajperki, to na padzie dupy nie urywa. Za to jak biegam z HDR, nie mam problemów by położyć biegnących typów jednym strzałem. Tak to prawda, mnie też najlepiej celuje się Grauem (którym grają wszyscy póki go nie znerfią) z najdłuższą lufą i bez dodatku w postaci celownika. Wtedy masz bardzo fajny celownik na lufie i kładzie się wszystko z full auto, bo Grauem nie trzeba się bawić w jakieś strzelanie seriami. Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 27 czerwca 2020 Opublikowano 27 czerwca 2020 Grau, M13 i M4, gdy są dopakowane to laser beamy i ogarnięci gracze grają z nimi bez kolimatorów, choć od jakiegoś czasu VLK 3.0 stał się popularny, ale to głównie u tych dwóch ostatnich. Grau z lufą archangel ma chyba najczytelniejszą szczerbinkę w grze, dlatego to tak popularny setup. A co do drugiej broni to trzeba wyjść z założenia, że to walki na krótki dystans są najryzykowniejsze, więc lepiej mieć ze sobą MP5/MP7/FEN niż w tym momencie bezużyteczną snajperkę. Wiadomo, każdy preferuję inny styl gry, ale jak lubiłem strzelać sobie HDR'em, tak teraz wolę mieć właśnie coś z tych trzech wymienionych. Cytuj
jaro 77 Opublikowano 27 czerwca 2020 Opublikowano 27 czerwca 2020 kilo to jest bardzo mocno niedoceniona bron. DMG taki sam jak grau do 30metrow, a laser z niej jeszcze lepszy od graua, ale grau wygrał tym że szczerbinka na archaniole jest najlepsza ze wszystkich Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 28 czerwca 2020 Opublikowano 28 czerwca 2020 12 godzin temu, jaro napisał: kilo to jest bardzo mocno niedoceniona bron. DMG taki sam jak grau do 30metrow, a laser z niej jeszcze lepszy od graua, ale grau wygrał tym że szczerbinka na archaniole jest najlepsza ze wszystkich Kilo to moja ulubiona broń. Monolit supressor, no stock, powiększony magazynek i jest ogień. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 30 czerwca 2020 Opublikowano 30 czerwca 2020 https://www.infinityward.com/news/2020-06/MW_Patch_Notes_June_29 W skrócie 200 osób, nowa snajperka, różne fixy, a no oczywiście 30gb do ściągnięcia Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 30 czerwca 2020 Opublikowano 30 czerwca 2020 Nie byliby sobą jakby czegos nie s(pipi)ili - teraz w co drugiej skrzynce jest ostrzał kasetowy/nalot precyzyjny, za to nie ma wcale samoreanimacji. Nowy typ kontraktu z wyścigiem do sklepu jest świetny, zwłaszcza w Grabieży, bo można od razu kupić balon depozytowy za 6000 i lądowiska depozytowe straciły mocno na znaczeniu. Do tego zwalona kamera przy respawnie... 200 osób w BR działa fajnie, szybciej się zabija, mniej jest łażenia po mapie bez spotkania kogookolwiek, Cytuj
jaro 77 Opublikowano 6 lipca 2020 Opublikowano 6 lipca 2020 Pytanko czy zauważył ktoś że nie zlicza KD ani Winów po patchu Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 6 lipca 2020 Opublikowano 6 lipca 2020 (edytowane) Normalka. Mi po którymś paczu wyzerowało wszystkie siatki w celownikach, na szczęście po kilku dniach wróciły na swoje miejsce. Edytowane 6 lipca 2020 przez Hubert249 Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Naprawdę nie rozumiem tego co robią z playlista trybów - po raptem kilku dniach wyleciał świetny Juggernaut, wyleciało 200 osób, wróciło Stimulus Trios (pewnie znowu na parę dni). Totalnie irracjonalne dla mnie, zwłaszcza przy tej ilości aktywnych graczy. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Pewnie znowu za dużo expa dawało w tych trybach i zrobili wypad Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 10 lipca 2020 Opublikowano 10 lipca 2020 poprawili jakoś to audio? czy nadal koleś w budynku obok robi hałas jakby był zaraz za drzwiami? 1 Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 W dniu 10.07.2020 o 13:30, qraq_pk napisał: poprawili jakoś to audio? czy nadal koleś w budynku obok robi hałas jakby był zaraz za drzwiami? Nie poprawili, a koleś który właśnie sprzedaje Ci kosę w plecy jest nie do usłyszenia. Cytuj
Gregorius 493 Opublikowano 15 lipca 2020 Opublikowano 15 lipca 2020 W dniu 9.07.2020 o 12:51, Bartg napisał: Naprawdę nie rozumiem tego co robią z playlista trybów - po raptem kilku dniach wyleciał świetny Juggernaut, wyleciało 200 osób, wróciło Stimulus Trios (pewnie znowu na parę dni). Totalnie irracjonalne dla mnie, zwłaszcza przy tej ilości aktywnych graczy. Ja tam czekam na powrót świetnego wg mnie trybu hardcore, ale faktycznie rotują zbyt często.Zadarza się,że pojawi się fajny tryb na początku tygodnia a jak ekipą zbierzemy się na weekend to już go nie ma. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 września 2020 Opublikowano 29 września 2020 Gra na ten moment jest dla mnie niegrywalna w ciągu 3 godzin grania 4 razy się wysypała u znajomych podobna sytuacja . Tekstury jeszcze gorzej się wczytują niż to było przed patchem , czasami problemy z płynnością . Widać twórcy szykują nas na przymusową przesiadkę na nextgeny Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 29 września 2020 Opublikowano 29 września 2020 Całe szczęscie, że wyebałem pare miesięcy temu, uff. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 Całe szczęscie, że wyebałem pare miesięcy temu, uff.Chyba też muszę odpocząć i wrócić do Apex Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 Ja już cztery crashe miałem i za każdym razem jak mi dobrze szło xd A teraz to już w ogóle nie mogę do lobby wejść, bo chyba za dużo ludzi na serwerach jest. Myślałem, że jak oni co roku tyle pieniędzy zarabiają, to chociaż pod względami technicznymi wymiatają, a tu takie cyrki xd Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 Ja już cztery crashe miałem i za każdym razem jak mi dobrze szło xd A teraz to już w ogóle nie mogę do lobby wejść, bo chyba za dużo ludzi na serwerach jest. Myślałem, że jak oni co roku tyle pieniędzy zarabiają, to myślałem, że chociaż pod względami technicznymi wymiatają, a tu takie cyrki xdDziś na trzy mecze na każdym mieliśmy mega lagi i skończyliśmy na dzis granie . Albo coś grzebią albo jakieś problemy na serwerach Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 2 godziny temu, SG1-ZIELU napisał: 2 godziny temu, Yakubu napisał: Ja już cztery crashe miałem i za każdym razem jak mi dobrze szło xd A teraz to już w ogóle nie mogę do lobby wejść, bo chyba za dużo ludzi na serwerach jest. Myślałem, że jak oni co roku tyle pieniędzy zarabiają, to myślałem, że chociaż pod względami technicznymi wymiatają, a tu takie cyrki xd Pokaż więcej Dziś na trzy mecze na każdym mieliśmy mega lagi i skończyliśmy na dzis granie . Albo coś grzebią albo jakieś problemy na serwerach Podejrzewam, że mapa za duża i gra już nie wyrabia Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 Ruszył event halloween, jakieś pierdolki do odblokowania i świetny tryb zombie, polecam sprawdzić. Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 Próbowałem ostatnio znów w to pograć, ale ten syf w audio nadal jest przerażający. Na ch#j w tej grze wszystko krzyczy, stuka, brzęczy? Jakieś komunikaty, burczące skrzynki, terkoczące samochodziki... Nie słychać tego, co naprawdę ważne i jak dla mnie to całkowicie pogrąża ten tytuł, jako dające frajdę Battle Royale. 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 Zayebisty ten nowy tryb. Ostatnio właśnie tak myślałem, że mogliby coś pokombinować z porą dnia, albo pogodą chociaż, bo ciągłe granie w to samo trochę męczy. Teraz jak zrobili noc i dodali zombiaki, duchy itp. to aż klimacik wylewa się z ekranu. Tylko mogliby zwiększyć ilość strzykawek potrzebnych do odzyskania człowieczeństwa, bo jednak za łatwo jest samemu wrócić i na końcu meczu jest za duży sajgon. No i kurna, niech walną tryb solo. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 To prawda, audio leży. Z tym że sam sound design jest świetny, to co jest zepsute to umiejscowienie dzwięku w przestrzeni. Ciężko ocenić odległośc, drobne stuknięcia zagłuszają kroki, kierunek z którego dzwięk dobiega nie jest precyzyjny itd. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 Tryb zombie jest świetny ale odkąd zrobili walkę o zmroku to ta gra chodzi jeszcze gorzej , chyba na siłę chcą ludzi zmusić do przesiadki na nowe konsole . Tekstury wczytują się jeszcze dłużej a punkty świetlne to dramat , wypuszczonej flarze w powietrzu mógłbym przeliczyć piksele to samo jest gdy snajper do nas celuje JEDNA WIELKA PIKSELOZA 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi