Skocz do zawartości

Call of Duty: Warzone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I bardzo dobrze, że bez loadoutów, wszystko sprowadzało się do tego żeby grać klasą wymaxowaną na multi. W Warzone powinno się grać tym co się znajdzie lub zdobędzie. Ewentualnie jak już miały być te loadouty żeby nie było płaczków, to powinny być trudniejsze do zdobycia. 

Opublikowano (edytowane)
51 minut temu, Master_Lukas napisał:

Ale chyba nie w takiej formie jak w Warzone 1. Dla mnie mogłoby ich nie być i o to mi chodziło w poprzednim poście. 

Inna zasada będzie zdobywania zrzutów zaopatrzenia. Będzie można je zdobyć na 3 sposoby:

-przez zdobycie twierdzy okupywanej przez boty, tam trzeba będzie zrobić jakąś misję i za to dostaniemy swój zrzut 

-będzie też darmowy zrzut zaopatrzenia, ale chyba dopiero przy trzeciej strefie i będzie to rozwiązane inaczej niż w pierwszej części, gdzie ilość zrzutów była odpowiednia do ilości drużyn w danej strefie. Teraz jak będzie w naszej okolicy 5 drużyn, to 5 drużyn będzie walczyć o ten zrzut. Także kamperstwo przy zrzutach wejdzie na nowy poziom. 

-trzecia opcja to kupno swojej broni w sklepie zbudowanej w rusznikarzu, bez perków, bez wyposażenia, bez broni zapasowej. Sama broń główna. 

Edytowane przez Wooyek
  • Plusik 1
Opublikowano
7 godzin temu, Pupcio napisał:

Ale co że jak ma się mw2 to można wybrać że na początku gry już ma się dojebane w kosmos eq? xDD To niezły battle royale, ale sprawdze i tak :wujaszek:

Nie, możesz kupić w sklepie zrzut zaopatrzenia, wtedy zdobędziesz jeden z stworzonych przez Ciebie, dojebanych zestawów. Normalnie zaczynasz z pięściami.

Opublikowano (edytowane)

A masz pełną wersję gry? Bo podobno jak ktoś ma pełną to nic już ściągać się nie będzie. Albo tylko kilka GB. 

U mnie niby Warzone jest zainstalowany i tylko 6GB zajmuje. 

Edytowane przez Wooyek
Opublikowano

Osoby posiadające MWII NIE MUSZĄ pobierać nic, żeby grać w Warzone.

Opublikowano

Pooglądałem sobie filmiki codowych jutuberów i DMZ zapowiada się całkiem spoko. Okuratne takie, żeby sobie ze szwagrem postrzelać. Oby tylko nie wrócili do tego hopsasa movementu z poprzedniego warzone. I pocisków zapalających i debilnych skinów. Z warzone 2 tylko DMZ to mnie interesuje, bo BR to zawsze i wszędzie jebany będzie :cool:

Opublikowano

Poruszanie jest takie jak w MWII, więc hopsasa ograniczyli, slide cancelling też. Pojebane skiny będą na pewno, już skórki anime są.

Opublikowano
21 minut temu, Rozi napisał:

Poruszanie jest takie jak w MWII, więc hopsasa ograniczyli, slide cancelling też. Pojebane skiny będą na pewno, już skórki anime są.

jSkiny zawsze były w MWII. Tak samo jak te z leczniczą marihuaną. 

• Haha 1