Opublikowano 20 stycznia 20232 l I wracają do systemu lootu z Warzone pierwszego, niech mnie chuj xd Oczywiście bardzo dobrze, ale po co ta szopka z głupimi zmianami?
Opublikowano 22 stycznia 20232 l Bez płynnego movementu z cześci pierwszej ze slide cancelem, ta gra to i tak jeden wielki badziew. Nawet jeśli zmienią ten system lootowania. A kiedy naprawią dzwięk? Bo na konsolach przy tym co można sobie ustawić na PC, to jakaś tragedia dla głuchoniemych.
Opublikowano 22 stycznia 20232 l Zabijając typa, nie będziesz wchodził do jego plecaka, żeby wziąć jego fanty, tylko wszystko wysypie się na ziemię i będziesz zbierał z ziemi to co potrzebujesz.
Opublikowano 23 stycznia 20232 l Fajnie że wrócił gulag 1 na 1, poprawia to trochę zabawę. Gdyby tylko jeszcze ogarnęli mapę, system ekwipunku i naprawili ten sznyt komiksowy w oprawie i będzie gicior.
Opublikowano 23 stycznia 20232 l W dniu 22.01.2023 o 11:31, PIOTR8642 napisał: Bez płynnego movementu z cześci pierwszej ze slide cancelem, ta gra to i tak jeden wielki badziew. Exploitowanie wślizgu przez streamerow pecetowcow z adhd to jest płynny movement xddddddddd to jest najlepsza zmiana w MW2 ze to wypierdolili
Opublikowano 25 stycznia 20232 l https://www.callofduty.com/blog/2023/01/call-of-duty-modern-warfare-II-warzone-2-0-season-02-community-update Wraca praktycznie wszystko z pierwszego Warzone, kto by się kurwa spodziewał
Opublikowano 26 stycznia 20232 l Bez slide cancela dalej lipa. Ciąg dalszy kwadratowego sterowania. Edytowane 26 stycznia 20232 l przez PIOTR8642
Opublikowano 27 stycznia 20232 l https://www.reddit.com/r/CODWarzone/comments/10m0gk0/leaked_season_2_resurgence_map_will_be_also/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=share_button
Opublikowano 28 stycznia 20232 l 7 godzin temu, PIOTR8642 napisał: Jeszcze odnowa bez slide cancela. Zapowiada sie niezła kamperka. Taaaa jeszcze niech stare bunny hopy wrócą i będzie super. Kic, kic, ślizg, kic, kic, ślizg...
Opublikowano 28 stycznia 20232 l 2 godziny temu, Hubert249 napisał: Taaaa jeszcze niech stare bunny hopy wrócą i będzie super. Kic, kic, ślizg, kic, kic, ślizg... Jak ktoś ma słabiutkiego skilla i nie potrafi wykorzystać slide cancela i bunny hopa do rozwalania całej drużynki przeciwnika,to nie moja wina.
Opublikowano 28 stycznia 20232 l 2 godziny temu, PIOTR8642 napisał: Jak ktoś ma słabiutkiego skilla i nie potrafi wykorzystać slide cancela i bunny hopa do rozwalania całej drużynki przeciwnika,to nie moja wina. No oczywiście zwlamy na skilla. Co tam przyjemność z gry i brak irytujących mechanik.
Opublikowano 28 stycznia 20232 l 1 godzinę temu, Hubert249 napisał: No oczywiście zwlamy na skilla. Co tam przyjemność z gry i brak irytujących mechanik. Ja miałem mega frajde z rozwalania teamów podjeżdżając ich slide cancelem i bunny hopem. Dodatkowe łopatki na spodzie padzie idealnie sie tu sprawdzały.
Opublikowano 28 stycznia 20232 l 10 minut temu, PIOTR8642 napisał: Ja miałem mega frajde z rozwalania teamów podjeżdżając ich slide cancelem i bunny hopem. Dodatkowe łopatki na spodzie padzie idealnie sie tu sprawdzały. No widzisz a nie każdy gracz ma pro pada z łopatkami, bądź gra na klawiaturze. Gra musi być sprawiedliwa. Te kicaje psują ogólny flow gry, to run&gun a nie jump&slide. Elo.
Opublikowano 28 stycznia 20232 l Przecież flow gry jest teraz w warzone 2 właśnie popsuty miedzy innymi przez brak slide cancela i bunny hopa. Płynne poruszanie z W1 zostało nagle w W2 zastąpione kwadratowym, które jest totalnie do niczego w walkach na bliski kontakt. Zamiast skillowego wykorzystania movementu w trakcie walki, zostało jedynie bezsensowne ostrzeliwanie sie naprzeciwko siebie w nadzieji że zabijesz przeciwnika bo masz lepszą broń, albo pierwszy go zobaczyłeś. Już nawet nie wspominając że przez to zrobiło sie o wiele wiecej kamperów wśród graczy. No bo skoro gra nie ma teraz żadnej mechaniki movementu ktorą ktoś mógłby jakoś rozwijać i skillować, to logiczne że kamperka w oknach i po kątach stała się naturalnym sposobem na zwiekszenie szans na zwyciestwo. A co do pro padów...moi znajomi ciorali na zwykłych padach od PS4/XO do których dokupowali doczepiane łopatki za 150zł. I takie rozwiązanie też spełniało swoją role.
Opublikowano 28 stycznia 20232 l w sumie to Piotr ma dobre argumenty, ale jednak jako gość co gra w warzona casualowo, to muszę się zgodzić z drugą stroną. Ale rozumiem.
Opublikowano 29 stycznia 20232 l Jest jeszcze coś takiego jak celność i pomysł, a nie durne skakanie na boki. Oczywiście wszystko zależy od typu gry, w codzie cieszę się, że to wywalili, przez co lepiej czuć ciężar postaci i jest fajniesza wczuwa, trochę pachnie killzone 2.
Opublikowano 29 stycznia 20232 l Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ostatnio streamer Tarkova nagrał filmik między innymi na temat recoila i movementu i jak spyerdolona jest teraz gra. Zabawnie się robi, bo zaczął go porównywać do CoD'a i chwalił go w jakim kierunku poszedł xD Robi się podwójnie zabawnie, bo odzew graczy był praktycznie jednogłośny i po kilku dniach devi wrzucili patcha