Skocz do zawartości

Call of Duty: Warzone

Rekomendowane odpowiedzi

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Włączyliśmy dziś z @MYSZa7 Warzone, wyłączyliśmy po dwóch meczach. Jak wygląda? Niech to zdjęcie przemówi:

RDT_20231105_0152042838692378017907047.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

Ostatnio założyłem nowe konto activision, które później połączyłem z moim kontem Xbox żeby móc grać na konsoli, później gdy chciałem wylogować się z Call Od Duty na konsoli, na początku musiałem odpiąć konto xbox od konta activision, wtedy zauważyłem, że założyłem konto activision na zły adres email przez co nie mogę zweryfikować konta żeby odłączyć je od konta xbox. Próbowałem skontaktować się z supportem Activision ale jedyny sposób na kontakt z nimi to ticket na odzyskanie konta, lecz gdy taki założyłem okazało się, że wysyła on feedback automatycznie na email na jaki założone jest utracone konto. Próbowałem nawet skontaktować się z supportem Microsoft aby odłączyli moje konto Xbox ale dostałem informację, że jest to możliwe jedynie od strony activision.

Mam nadzieję, że ktoś pomoże mi z tym problemem lecz wiem, że będzie to trudne do rozwiązania bądź wręcz niemożliwe 

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 25.03.2024 o 00:35, HBZGF napisał(a):

Witam,

Ostatnio założyłem nowe konto activision, które później połączyłem z moim kontem Xbox żeby móc grać na konsoli, później gdy chciałem wylogować się z Call Od Duty na konsoli, na początku musiałem odpiąć konto xbox od konta activision, wtedy zauważyłem, że założyłem konto activision na zły adres email przez co nie mogę zweryfikować konta żeby odłączyć je od konta xbox. Próbowałem skontaktować się z supportem Activision ale jedyny sposób na kontakt z nimi to ticket na odzyskanie konta, lecz gdy taki założyłem okazało się, że wysyła on feedback automatycznie na email na jaki założone jest utracone konto. Próbowałem nawet skontaktować się z supportem Microsoft aby odłączyli moje konto Xbox ale dostałem informację, że jest to możliwe jedynie od strony activision.

Mam nadzieję, że ktoś pomoże mi z tym problemem lecz wiem, że będzie to trudne do rozwiązania bądź wręcz niemożliwe 

Support to totalne dno. Zapomnij.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

https://www.callofduty.com/blog/2025/03/call-of-duty-warzone-verdansk-map-return-intel-drop

Jak trwoga do boga verdańska :nosacz: W akcie desperacji i w rezultacie słabnącego zainteresowania warzone twórcy sięgają po ostatnią deskę ratunku i odgrzewają kotleta w postaci starej, oryginalnej i w sumie najlepszej mapki, jaką wydali. Sam myślałem, że to wyłącznie perfidne żerowanie na sentymencie, ale po przeczytaniu patcha okazuje się, że metamorfoza będzie miała znacznie głębszy wymiar. Z grubszych zmian:

- Verdansk odtworzony, jak podają twórcy, w 95 procentach zgodnie z oryginałem. Mapa otrzymała remasterskie szlify i ma być ładniejsza, a przy tam zachować ten specyficzny klimat z początków. Poprawione oświetlenie, tekstury itd.

- Movement zostaje oddzielony od zwykłego multiplayera w nowym black opsie. Jego nowa wersja zwana omnimovementem co prawda pozostanie w warzone, ale wszystko ma zostać znacznie bardziej spowolnione i upodobnione do sposobu poruszania się, jaki miał miejsce, gdy warzone debiutował pięć lat temu. Niby ma być czytelnie i wszystko ma już tak nie zapierdalać, ale to się dopiero okaże. Sama deklaracja jednak w pytę, mnóstwo ludzi się irytowało, że każda nowa część serii wymuszała całkowitą integrację na warzone, a teraz chyba chcą by ten tryb miał swój własny feeling. 

- Wraca floating loot. Odchodzą od realistycznej wersji rozmieszczania lootu na ziemi, półkach itp. Teraz będzie wszystko wisiało w powietrzu jak dawniej. Dla mnie na plus, o wiele lepiej się zbierało itemki w tej oryginalnej wersji, było bardziej przejrzyście i człowiek mniej czasu spędzał z mordą na podłodze.

- Balony, linki i inne tego typu gówna umożliwiające bezkarną i zbyt uproszczoną rotację w postaci latania wędrują do śmietnika. Przemieszczać na mapce trzeba będzie się z buta, lub pojazdami, które wreszcie dzięki tej zmianie wracają do łask i staną się istotnym elementem na polu walki. Wraca tym samym aspekt strategiczny, a nie że z każdej miejscówki możesz się z palcem w dupie wydostać, bo masz w kieszeni linkę, która cię wyrzuci w kosmos i polecisz na dwieście metrów.

- Mnóstwo mniejszych zmian, które polegają na przywróceniu dawnych elementów, by odtworzyć gameplay z pierwszej wersji warzone: oryginalny voice announcer, 150 graczy, oryginalne cinematiki, strzelanie w powietrzu, kontrakty, ulepszenia polowe, skrzynki wraz ze starymi dźwiękami. Trochę tego jest i niektóre rzeczy to niby żadne nowości i "przecież to było", ale nikt nie prosił, żeby pewnie detale wywalać, jak to zrobili w Warzone 2.0 i później.

No generalnie nie będzie można chyba oneshootować snajperkami z każdej odległości jak dawniej, nawet nie wiem czy teraz się da, bo mnie w ogóle nie grzał warzone ostatnimi czasy. Dużo ludzi narzeka na oszustów, ale mają buffować niby antycheat na nowy sezon. Jak ktoś nie lubił festiwalu kolorowych skóreczek i innych baśniowych stworów, to się nic w tej kwestii oczywiście nie zmieni - ja sam nie jestem fanem tej cyrkowej stylistyki jaką przyjął cod, ale przełknąłbym to bez problemu, gdy gameplay był znowu wciągający.

Premiera 3 kwietnia i autentycznie jestem ciekaw czy to wypali, bo granie z ziomkami podczas tej zajebanej pandemii w pierwszego warzone wspominam bardzo dobrze. Moment wypuszczenia nowego sezonu będzie na pewno najlepszym na przetestowanie, bo wróci mnóstwo casuali i nie będzie czuć natężenia sweatów i przebodźcowanych i nienasyconych kidów :shotgun: