Wooyek 1 130 Opublikowano 8 maja 2020 Opublikowano 8 maja 2020 (edytowane) Fajny filmik, lehu łapie te ku.rwy bez honoru. Fajnie, że zapowiedzieli support na nowych konsolach, bo grałbym jak wściekły w next genowego Warzone, ale z czasem będzie coraz więcej tego gó.wna, żeby pewnie ostatecznie był to jeden wielki festiwal cheaterów. Na PS4 spoko, bo mogę to wyłączyć, ale chcę kupić klocka na premierę Nie rozumiem, dlaczego tego nie rozdzielą, czemu przez PC mają cierpieć konsolowcy. Niech PCtowcy się tam sami w tym babrają. Poza tym, wydaje mi się, że crossplay w nowej generacji, może być zdecydowanie bardziej popularny, ale jeśli Microsoft stwierdzi, że na swoich platformach granie Xboxa z PC to nie opcja, tylko przymus jak teraz w Warzone to trochę mam w du.pie takie granie online. Już nawet nie mówię, jak zapowiadany był ten crossplay przez Infinity Ward, pady z padami, myszy z myszami, wszystko elegancko. A jest totalny rozpi.erdol, do tego jeszcze cheaterzy. O proszę, opinia z pierwszej ręki, kopałbym po czole glanem. Od 0:58 gadają z typem. Edytowane 8 maja 2020 przez Wooyek 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 8 maja 2020 Opublikowano 8 maja 2020 Solo jest teraz bez gułagu, jeżeli w momencie śmierci masz hajs na wykup siebie to wracasz od razu Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 8 maja 2020 Opublikowano 8 maja 2020 10 godzin temu, Wooyek napisał: Fajny filmik, lehu łapie te ku.rwy bez honoru. Fajnie, że zapowiedzieli support na nowych konsolach, bo grałbym jak wściekły w next genowego Warzone, ale z czasem będzie coraz więcej tego gó.wna, żeby pewnie ostatecznie był to jeden wielki festiwal cheaterów. Na PS4 spoko, bo mogę to wyłączyć, ale chcę kupić klocka na premierę Nie rozumiem, dlaczego tego nie rozdzielą, czemu przez PC mają cierpieć konsolowcy. Niech PCtowcy się tam sami w tym babrają. Poza tym, wydaje mi się, że crossplay w nowej generacji, może być zdecydowanie bardziej popularny, ale jeśli Microsoft stwierdzi, że na swoich platformach granie Xboxa z PC to nie opcja, tylko przymus jak teraz w Warzone to trochę mam w du.pie takie granie online. Już nawet nie mówię, jak zapowiadany był ten crossplay przez Infinity Ward, pady z padami, myszy z myszami, wszystko elegancko. A jest totalny rozpi.erdol, do tego jeszcze cheaterzy. O proszę, opinia z pierwszej ręki, kopałbym po czole glanem. Od 0:58 gadają z typem. Jaki (pipi)a znowu przymus? Wyłączasz crossplay i grasz tylko z xbotami. Ja myślę dokładniej odwrotnie, będzie taki hejt, że Warzone bedzie miał opcję consolle crossplay. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 8 maja 2020 Opublikowano 8 maja 2020 Na xboxie nie da się wyłączyć crossplayu w trybie warzone tylko na plejce można, żałosna trochę zagrywka albo jest mniej graczy na xboxie? Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 9 maja 2020 Opublikowano 9 maja 2020 41 minut temu, chris85 napisał: Jaki (pipi)a znowu przymus? Wyłączasz crossplay i grasz tylko z xbotami. Ja myślę dokładniej odwrotnie, będzie taki hejt, że Warzone bedzie miał opcję consolle crossplay. No to się właśnie zdecydujcie, bo właściciele xboxów dają różne informacje. Czego masz przykład pod twoim postem. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 9 maja 2020 Opublikowano 9 maja 2020 Godzinę temu, kubson napisał: Na xboxie nie da się wyłączyć crossplayu w trybie warzone tylko na plejce można, żałosna trochę zagrywka albo jest mniej graczy na xboxie? Zapewne to jest wlasnie powodem. Niech sie Sony i MS uzgodnia na konsolowy crossplay. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 maja 2020 Opublikowano 9 maja 2020 Na boksie nie da sie zmienic w Warzone. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 14 maja 2020 Opublikowano 14 maja 2020 Panowie, chyba teraz troche lepiej (bedzie): Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 19 maja 2020 Opublikowano 19 maja 2020 Ehhh, wrzucili spowrotem gułag do solo po co? od razu tempo gry spadło, znowu jest więcej czekania na granie niż grania, znowu zamiast grać to się czeka na przeciwnika w gułagu. No i jak zwykle nowy patch, więc problemy techniczne, nie mogę normalnie grać dzisiaj bo lagi i disconnecty. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 19 maja 2020 Opublikowano 19 maja 2020 24GB patch, a jedyne co zmienili w tej chwili to gułag w solo Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 19 maja 2020 Opublikowano 19 maja 2020 Oficjalnie to tych zmian było sporo, nieoficjalnie pewnie jeszcze wiecej. https://charlieintel.com/modern-warfare-warzone-may-18-update-new-maps-more/60597/ Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 19 maja 2020 Opublikowano 19 maja 2020 No ta, kolejny patch, kolejne bugi. Dzisiaj dostałem się do lobby, gdzie było po 149 graczy, ale gierka nie miała zamiaru kończyć rozgrzewki. I tak kilka razy pod rząd. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 19 maja 2020 Opublikowano 19 maja 2020 Bo to jest patch do podstawki i przy okazji do Warzone, wiec zawiera wszystko co dodali do MW (mapy itd). Aczkolwiek i to nie tłumaczy absurdalnego rozmiaru, bo taki patch z 2 mapami powinien ważyć z 5gb w porywach. Gdzieś dobry komentarz widziałem, że to jest taktyka Activision, żeby wykosić konkurencję z dysku - doslownie. Jeszcze kilka miesięcy i gra dobije do 500gb... Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 maja 2020 Opublikowano 19 maja 2020 Myślałem że będzie coś lepszego niż 2-3 złote skrzynki Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 19 maja 2020 Opublikowano 19 maja 2020 tez liczylem na wiecej no ale bedzie trzeba samemu sie przekonac, moze cos fajnego wyskoczy Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 20 maja 2020 Opublikowano 20 maja 2020 Bunkier fajny, tylko często nie da się już z niego wyjść W tej chwili wszyscy chcą sprawdzić, więc już widziałem kilka akcji, że ekipa co weszła do bunkra wyszła już tylko nogami do przodu. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 20 maja 2020 Opublikowano 20 maja 2020 @Bartg Nie bardzo rozumiem czemu ludzie piszą te bzdury o wielkości zajmowanej. Przecież te update nadpisują pliki. U mnie katalog z cod nie przekracza nawet 100GB. I zapewne u każdego jest tak samo. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 20 maja 2020 Opublikowano 20 maja 2020 (edytowane) a cholera wie czemu ludzie pisze ze gierka tyle zajmuje...tez kojarze ze to jest ciagle okolo 100 giga. Druga sprawa to czestotliwosc patchy i ich waga. Osobiscie sie poddalem bo z moim netem to zanim sciagne jeden pojawia sie juz nastepna paczka Edytowane 20 maja 2020 przez Szymek Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 20 maja 2020 Opublikowano 20 maja 2020 (edytowane) A ja jestem w szoku, że w 2020 są miejsca gdzie ludzie odpuszczają jak Szymek, bo patch będzie ściągał się 2 tygodnie, przecież to tylko 20GB. A ostatnio rozmawiałem z gościem który mieszka od 20 lat w Niemczech i uważa, że Polska ma wch.uj lepiej rozwinięta infrastrukturę niż nasi sąsiedzi, nie wiem w takim razie jak Ci ludzie tam funkcjonują w dziesiejszych czasach. Nie wyobrażam sobie tego. Edytowane 20 maja 2020 przez Wooyek Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 20 maja 2020 Opublikowano 20 maja 2020 bo u nich infrastruktura sieciowa jest z lat 70-80tych i wymaga sporo pieniędzy by ja zmodernizować, to samo jest w USA. U nas wszystkie te światłowody to inicjatywy sprzed kilku max kilkunastu lat. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 20 maja 2020 Opublikowano 20 maja 2020 Fajna ta poprawka. Taka nie za mała. Przed nią gra miała na dysku 188gb, a po pobraniu 192gb. Po wuj mam tyle pobierać skoro zawartości jest tylko 4gb? No poyebani. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi