Opublikowano 23 grudnia 20213 l W dniu 19.12.2021 o 18:19, Wiolku napisał: Jakaś ekipa forumkowa się znajdzie? Gram raczej z doskoku, ale chciałbym sprawdzić bardziej ogarnięty, stały skład. Zapraszam. Z ziomkiem regularnie gramy w CoDa. Obecnie częściej w WZ, niż w VG.
Opublikowano 31 grudnia 20213 l Podobno oficjalne serwery CoD-ów z generacji PS3/360 już zamknięte [*] Kawał historii.
Opublikowano 1 stycznia 20223 l Ale to znaczy ,ze odpalajac np Black Ops 1 we wstecznej kompatybilnosci na Xbox One nie zagram online juz ?
Opublikowano 3 stycznia 20223 l Online nadal działa, proszę nie siać fermentu. Jedyne co działać przestało, to online rankingi. To oznacza, że nie będziesz zdobywać kolejnych poziomów w multi. Po wyjściu z gry poziom zresetuje się zawsze do 1 lub do tego, który zdobyło się przed wyłączeniem rankingów. Edytowane 3 stycznia 20223 l przez BEBZ
Opublikowano 3 marca 20223 l Dlaczego oni zabrali ostatnio dodany team deathmatch to było najlepsze co przydarzyło się temu trybowi od pierwszej mapy. Mam nadzieję że to szybko wróci bo znowu nie ma w co grać.
Opublikowano 27 maja 20222 l TDM to najlepsze, co się tej grze przytrafiło od dnia jej premiery. Nie wiem, kiedy przywrócili, ale właśnie gram i jest legancko strzelanie bardzo nawalanie.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Akurat przez listopad wymaksuje się bronie w podstawce do WZ2 i w grudniu rzucą główne danie
Opublikowano 3 lipca 20222 l Hej. czy ktoś z Was kupował schemat Blixena? Mam problem ze nie mam opcji edycji dodatków - rusznikarz a w Vanguard bez problemu.
Opublikowano 10 lipca 20222 l @Freshprince Żeby mieć dodatki, to musisz go normalnie odblokować. 3 kille na slajdach w 15 meczach. Najłatwiej to w multi zrobić. Tak jest ze wszystkimi broniami jak kupujesz schematy.
Opublikowano 17 września 20222 l Znając życie to pewnie sie okaże to samo co teraz przy Warzone że wersja konsolowa przy pecetowej to sie nadaje żeby ją tylko do śmieci wyrzucić.
Opublikowano 21 września 20222 l W dniu 17.09.2022 o 17:56, PIOTR8642 napisał: Znając życie to pewnie sie okaże to samo co teraz przy Warzone że wersja konsolowa przy pecetowej to sie nadaje żeby ją tylko do śmieci wyrzucić. Ja bym wyrzucił PCtową wersję Warzona razem z hackami i aimbotami.
Opublikowano 12 listopada 20222 l Za 4 dni wychodzi Warzone 2.0. Kto bedzie gral? Edytowane 12 listopada 20222 l przez Sven Froost
Opublikowano 12 listopada 20222 l Będzie napierdalane równo. Potencjalna meta już praktycznie wyfarmiona. Ogólnie współczuje mocno konsolorzom, bo może się jeszcze okazać, że fova nie dodali xD
Opublikowano 12 listopada 20222 l 50 minut temu, sprite napisał: Będzie napierdalane równo. Potencjalna meta już praktycznie wyfarmiona. Ogólnie współczuje mocno konsolorzom, bo może się jeszcze okazać, że fova nie dodali xD W MW2 fov jest.
Opublikowano 12 listopada 20222 l To będzie normalnie za fryla jak poprzedni warzone czy tylko dla zagrajmerów z mw2? Aż sobie sprawdze bo mam ochote postrzelać
Opublikowano 12 listopada 20222 l 13 minut temu, Pupcio napisał: To będzie normalnie za fryla jak poprzedni warzone czy tylko dla zagrajmerów z mw2? Aż sobie sprawdze bo mam ochote postrzelać Granie bez loadoutu to będzie męczarnia. A farmienie mety w samym Warzonie jak ktoś nie grał w pierwowzór/nie ma podstawki będzie bardzo trudny. Ogólnie mają dać plunder na start do playlisty, więc polecam najpierw tutaj sobie ogarnąć co i jak, bo szybciutko można się odbić od brki, szczególnie jak grasz bez ekipy.