Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Bartoszek, a ty wiesz jak wygląda TTK w Apexie obecnie, czy ni chuja? Regulamin to trzeba zmienić na forum, żeby takich jebanych w dupe funkopopowców wywalić haha

• Odpowiedzi 581
  • Wyświetleń 78,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• jezu jak w to sie pysznie gra. Jest tyle zwrotów akcji w trakcie gry że emocje są od początku do końca. Najlepszy BR, powtarzam, najlepszy BR   Wczoraj co odyebał @kubson  to nie mam pytań x

• Exploitowanie wślizgu przez streamerow pecetowcow z adhd to jest płynny movement xddddddddd   to jest najlepsza zmiana w MW2 ze to wypierdolili

• Nowy sezon, a w sklepie:  

Opublikowano
53 minuty temu, Rozi napisał(a):

O kurwa, chłopie, zagrałeś w Warzone teraz? Nagraj filmik jak reagujesz na strzał snajpera w głowę, albo serię w plecy. Czekamy, nagraj jak od tego uciekasz i zabijasz przeciwnika.

PS pierdolisz kocopoły jak potłuczony.

Nie jesteś, bo TTK jest w zasadzie taki jak w multiplayerze obecnego CODa, czyli giniesz w milisekundy.

Co Ty tu porównujesz CODa do APEXa? Jak dostajesz banię od snajpera to leżysz i tyle (i kwesta którą snajpą). Po to jest snajperka. Ruszaj się tak, żeby tej bani nie dostać. To samo z serią w plecy, jak się ustawisz tak, że dostajesz w plery to co Ty się dziwisz, że giniesz? Nie wiem czego oczekujesz, że się obrócisz i gościa co pierwszy Ci strzela w plecy od tak zabijesz? Pewnie, że się da, ale to trzeba mieć skilla, włącz sobie na chwilę np. Rockeeta na Twitchu to zobaczysz jak się gra i rusza w tej grze. Ale wiadomo, lepiej włączyć na 2 mecze, dostać wpierdol i płakać. Ja pierdole, jesteś z pokolenia co dostawało słoneczka zamiast ocen w szkole?

Opublikowano

Czyli sprytniutko ominąłeś kwestię TTK i przeszliśmy do NO NIE DAJ SIĘ TRAFIĆ HEHE. Dzięki za rady, nie pomyślałem o tym.

Opublikowano
25 minut temu, Rozi napisał(a):

Czyli sprytniutko ominąłeś kwestię TTK i przeszliśmy do NO NIE DAJ SIĘ TRAFIĆ HEHE. Dzięki za rady, nie pomyślałem o tym.

Ale czego Ty oczekujesz? W R6S też płakałeś jak ginąłeś od każdego strzału w banię z obojętnie jakiej broni? Inna gra niż APEX z innym TTK, które pasuje do realiów w jakich gra jest osadzona, czyli że ludzie strzelają się z ludźmi we w miarę realistycznej konwencji. Już widzę jakby to było z drugiej mańki, strzelał byś komuś w plecy pół magazynku, a ten by się obrócił i Cię zabił i by było to samo, co za zjebana gra.

Edytowane przez tjery

Opublikowano

TTK jest może delikatnie mniejszy niż wcześniej ale bardzo niewiele. Teraz za to mamy lepsze rzeczy na reakcję, co może akurat średnio lubię, ale cóż poradzić.

Idealny strzał w głowę ma od razu ściągać gracza i dobrze ze tak jest, taki jest BR, że trzeba mieć oczy dookoła głowy i spodziewać się wszystkiego.

Opublikowano

Odpaliłem z ciekawości, przeszedłem "tutorialowe" mecze, żeby pamięć mięśniowa wróciła i kurde dobre to jest banderas TTK nie wydaje się przegięty, na pewno nie jest to poziom multiplayera z BO6, nadal trzeba w przeciwnika te 20 pocisków zmieścić, żeby padł z pełnym pancerzem. Mapka wiadomo, najlepsza mapa do BR jaka powstała na tej planecie i nie zapraszam do dyskusji. I jest od razu Grabież, którą uwielbiałem w 2020.

image.png