Opublikowano sobota o 22:032 dni Bartoszek, a ty wiesz jak wygląda TTK w Apexie obecnie, czy ni chuja? Regulamin to trzeba zmienić na forum, żeby takich jebanych w dupe funkopopowców wywalić haha
Opublikowano sobota o 22:042 dni 53 minuty temu, Rozi napisał(a):O kurwa, chłopie, zagrałeś w Warzone teraz? Nagraj filmik jak reagujesz na strzał snajpera w głowę, albo serię w plecy. Czekamy, nagraj jak od tego uciekasz i zabijasz przeciwnika.PS pierdolisz kocopoły jak potłuczony.Nie jesteś, bo TTK jest w zasadzie taki jak w multiplayerze obecnego CODa, czyli giniesz w milisekundy.Co Ty tu porównujesz CODa do APEXa? Jak dostajesz banię od snajpera to leżysz i tyle (i kwesta którą snajpą). Po to jest snajperka. Ruszaj się tak, żeby tej bani nie dostać. To samo z serią w plecy, jak się ustawisz tak, że dostajesz w plery to co Ty się dziwisz, że giniesz? Nie wiem czego oczekujesz, że się obrócisz i gościa co pierwszy Ci strzela w plecy od tak zabijesz? Pewnie, że się da, ale to trzeba mieć skilla, włącz sobie na chwilę np. Rockeeta na Twitchu to zobaczysz jak się gra i rusza w tej grze. Ale wiadomo, lepiej włączyć na 2 mecze, dostać wpierdol i płakać. Ja pierdole, jesteś z pokolenia co dostawało słoneczka zamiast ocen w szkole?
Opublikowano sobota o 22:222 dni Czyli sprytniutko ominąłeś kwestię TTK i przeszliśmy do NO NIE DAJ SIĘ TRAFIĆ HEHE. Dzięki za rady, nie pomyślałem o tym.
Opublikowano sobota o 22:512 dni 25 minut temu, Rozi napisał(a):Czyli sprytniutko ominąłeś kwestię TTK i przeszliśmy do NO NIE DAJ SIĘ TRAFIĆ HEHE. Dzięki za rady, nie pomyślałem o tym.Ale czego Ty oczekujesz? W R6S też płakałeś jak ginąłeś od każdego strzału w banię z obojętnie jakiej broni? Inna gra niż APEX z innym TTK, które pasuje do realiów w jakich gra jest osadzona, czyli że ludzie strzelają się z ludźmi we w miarę realistycznej konwencji. Już widzę jakby to było z drugiej mańki, strzelał byś komuś w plecy pół magazynku, a ten by się obrócił i Cię zabił i by było to samo, co za zjebana gra. Edytowane sobota o 22:532 dni przez tjery
Opublikowano niedziela o 05:302 dni TTK jest może delikatnie mniejszy niż wcześniej ale bardzo niewiele. Teraz za to mamy lepsze rzeczy na reakcję, co może akurat średnio lubię, ale cóż poradzić. Idealny strzał w głowę ma od razu ściągać gracza i dobrze ze tak jest, taki jest BR, że trzeba mieć oczy dookoła głowy i spodziewać się wszystkiego.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Odpaliłem z ciekawości, przeszedłem "tutorialowe" mecze, żeby pamięć mięśniowa wróciła i kurde dobre to jest TTK nie wydaje się przegięty, na pewno nie jest to poziom multiplayera z BO6, nadal trzeba w przeciwnika te 20 pocisków zmieścić, żeby padł z pełnym pancerzem. Mapka wiadomo, najlepsza mapa do BR jaka powstała na tej planecie i nie zapraszam do dyskusji. I jest od razu Grabież, którą uwielbiałem w 2020.