SpacierShark123 1 506 Opublikowano 14 marca 2020 Opublikowano 14 marca 2020 Panowie mam mały problem , nie ściągałem żadnej nowej aktualizacji czy też aplikacji dlatego nie wiem jak to możliwe że nagle telefon okrutnie zamulił. Wyjście z google chrome do ekranu głównego trwa 2-3 sekundy , przejście do aparatu podobnie. Spotkał się ktoś z takim problemem? Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 14 marca 2020 Opublikowano 14 marca 2020 Może zadam dziwne pytanie ale jak wyglądają plecki telefonu i czy przypadkiem nie spuchła bateria? Nie zdażyło Ci się jej przegrzać? Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 14 marca 2020 Opublikowano 14 marca 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, SpacierShark123 napisał: Panowie mam mały problem , nie ściągałem żadnej nowej aktualizacji czy też aplikacji dlatego nie wiem jak to możliwe że nagle telefon okrutnie zamulił. Wyjście z google chrome do ekranu głównego trwa 2-3 sekundy , przejście do aparatu podobnie. Spotkał się ktoś z takim problemem? Ja miałem tak samo z s6 potem z s7. Może nie z dnia na dzień ale z biegiem czasu telefon zaczął dość szybko zwalniać. Doszło do tego, że po przywróceniu ustawień fabrycznych i zainstalowaniu kilku aplikacji tel działał jak należy, po czym zaczął z dupy, nagle ostro zamulać. Po wielu latach z samsungami zraziłem się do ich produktów i zacząłem wierzyć w te teorie o celowym postarzaniu produktów. Edytowane 14 marca 2020 przez chris85 Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 14 marca 2020 Autor Opublikowano 14 marca 2020 Plecki gładkie nic z baterią się nie stało , telefon w sumie rzadko używany po za muzyką i wiadomościami. Myślałem właśnie nad kupnem S20 (muszę kupić abonament więc i warto telefon dobrać) ale aż poczułem jakby telefon zwolnił jak swego czasu Apple robił z Iphone. No nic znów czeka przesiadka na IOS bo nie chce mi się kompletnie nic kombinować z telefonem. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 marca 2020 Opublikowano 15 marca 2020 (edytowane) 20 godzin temu, SpacierShark123 napisał: Panowie mam mały problem , nie ściągałem żadnej nowej aktualizacji czy też aplikacji dlatego nie wiem jak to możliwe że nagle telefon okrutnie zamulił. Wyjście z google chrome do ekranu głównego trwa 2-3 sekundy , przejście do aparatu podobnie. Spotkał się ktoś z takim problemem? Ja mam s7 uruchamiam go ponownie raz na 2-3 dni i wszystko hula od premiery. Edytowane 15 marca 2020 przez Jotrazydwa Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 15 marca 2020 Autor Opublikowano 15 marca 2020 Mi też wszystko działało , tak samo mam jako 2 telefon Iphone SE i po dziś dzień działa super i nie zauważyłem spowolnienia a jednak ponoć coś takiego miało miejsce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi