NoMercy 0 Opublikowano 15 marca 2020 Opublikowano 15 marca 2020 Witam mam problem ponieważ podczas grania na PS4 wszystko działa prawidłowo, jednak gdy zacznę pobierać grę i zostawię konsole na przynajmniej 20 min to konsola się wyłącza tak jakby ktoś wyłączył z prądu, proszę o pomoc!☺️ Cytuj
Tarantino 78 Opublikowano 15 marca 2020 Opublikowano 15 marca 2020 Przechodzi w uśpienie czy się wyłącza totalnie? Cytuj
NoMercy 0 Opublikowano 15 marca 2020 Autor Opublikowano 15 marca 2020 (edytowane) Ja włączam tryb uśpienia żeby się pobierało ja niskim użyciu energii i mimo to totalnie się wyłącza, próbowałem również normalnie pobierać i też się wylaczalo Edytowane 15 marca 2020 przez NoMercy Cytuj
NoMercy 0 Opublikowano 15 marca 2020 Autor Opublikowano 15 marca 2020 Godzinę temu, Tarantino napisał: Przechodzi w uśpienie czy się wyłącza totalnie? Sam włączam tryb uśpienia i mimo to się wyłącza tak nagle Godzinę temu, Tarantino napisał: Przechodzi w uśpienie czy się wyłącza totalnie? W czym może byc problem? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi