Labtec 3 668 Opublikowano 25 marca 2020 Opublikowano 25 marca 2020 Czyli temat ogólny do gadania o PS2 (tak jak jest dziale PS1) Dzisiaj odświeżyłem FFXII PS2 Limitke, oryginalnie to była NTSC-J konsola w stanie prawie padniętym ale dziś przeniosłem obudowę do wersji PAL i wyczyściłem wszystko porządnie 4 Cytuj
Grzes!ek 37 Opublikowano 27 marca 2020 Opublikowano 27 marca 2020 Podoba mi się minimalizm tej edycji. Aż mnie naszło, żeby podłączyć PS2 i odpalić coś co da nostalgiczną radochę; jak Downhill Domination albo jakiś tytuł od EA Big 1 Cytuj
Grześ 412 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Świetna limitowana wersja konsolki! Fajnala dwunastkę darzę ogromnym sentymentem. Czy to jedyna grafika, jaka pojawiła się na obudowie? Pewnie nie posiadasz do niej pudełka? Masz może informacje czy w zestawie był dedykowany pad albo memorka? Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 4 stycznia 2021 Autor Opublikowano 4 stycznia 2021 20 hours ago, Grzes58 said: Świetna limitowana wersja konsolki! Fajnala dwunastkę darzę ogromnym sentymentem. Czy to jedyna grafika, jaka pojawiła się na obudowie? Pewnie nie posiadasz do niej pudełka? Masz może informacje czy w zestawie był dedykowany pad albo memorka? Jedyna grafika, w zestawie jeszcze była podstawka której nie mam, kupiłem gola za grosze jako nie sprawna i wymieniłem bebechy na PAL wersje Cytuj
Grześ 412 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 Obudowa ładna. Chyba nigdy nie spotkałem się z jakąkolwiek limitowaną wersją PS2. Z tego co widzę po internetowych sklepach to za pełny komplet można dostać nawet 800$. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi