Skocz do zawartości

PSX Extreme 272

Featured Replies

Opublikowano
4 godziny temu, grzybiarz napisał:

a pewnie będzie murzyn

I co w tym zlego?

• Odpowiedzi 215
  • Wyświetleń 31,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Do Zaxa nawet tutaj nie piszcie, bo i tak nie odpowie.   Jest zbyt zajęty klepaniem czegoś w rodzaju "TOP 10 parzonych pomidorów w grach" na ppe.pl.

• Jak najbardziej dobra :). Bardzo dziękujemy za wsparcie , akcja zamawiania online zrobiła świetną robotę!    @LeifErikson dodruk raczej konieczny nie będzie. Wydawca monitoruje aktualną sprz

• No jak to, a kto czyta w 2020r gazety papierowe? Raczej ludzie 30+, 40+ i więcej+, którzy pamiętają czasy. A w czasach to się działo, wszystko w czasach było fajniejsze. No to w peesiksie piszą o czas

Opublikowano
46 minut temu, Mejm napisał:

I co w tym zlego?

Jest to uwłaczające dla białej rasy kąsolomaniaków. :potter: 

14 minut temu, grzybiarz napisał:

Nie szukaj tu rasizmu, po prostu najgorsza okładka

Najgorsza to ta z Cloudem.

Edytowane przez Butt

Opublikowano
1 hour ago, grzybiarz said:

Nie szukaj tu rasizmu, po prostu najgorsza okładka

Bo murzyn xd

Opublikowano

Zaskoczyliście mnie tą darmową wysyłką, grzech nie skorzystać, tym bardziej, że nie mam zamiaru chodzić po galeriach w celu odwiedzenia in medio. Szacun. Mam tylko nadzieję, że dotrze bez problemów xd. 

Opublikowano

Ładna reklama u góry forumka, tak trzymać.

Opublikowano

Szkoda, że nie ma paczkomatu.

Nawet nie jako daromowa opcja bym brał.

Bo listonosz zostawi awizo, a potem turlać się na PP i stać w kolejce to jednak nie.

A np. pozostałe dwie gazety (WiZ i NF) od prószyńskiego mogłem wziąć do paczkomatu....

Opublikowano
14 minut temu, kotlet_schabowy napisał:

Zaskoczyliście mnie tą darmową wysyłką

Nie wiem czy to akcja tylko na czasy obecne, ale pixele zawsze mialy wysylke pojedynczych za free. A skoro ten sam wydawca wiec pewnie przeszlo i na pe.

Opublikowano
23 minuty temu, Basior napisał:

Bo listonosz zostawi awizo, a potem turlać się na PP i stać w kolejce to jednak nie.

Listonosz nie zostawi awizo. Gazetki wysyłane są listem zwykłym,  ekonomicznym. Nie masz numeru nadania, ani awiza. Ale spoko, nic nie ginie. To tak samo rachunki przychodzą tez zwykłym i nigdy nie giną, wiec spokojna głowa.

Opublikowano

No cóż, w obliczu takich a nie innych okoliczności też zamówiłem z dostawą do skrzynki. A w ramach wsparcia wziąłem dwa egzemplarze. I dorzuciłem Pixela, bo dawno nie zaglądałem do tego pisma.

Mam nadzieję, że przesyłka dotrze xd

Opublikowano

Dojsc dojdzie, pytanie kiedy. Mi sie w tym miesiacu spoznily dwa polecone o 14dni. Na pocieszenie powiem, ze dokladnie rok temu mialem identyczny poslizg a epidemii nie bylo.

Opublikowano

A benis mnie w pupe i na imię, też zamówiłem. :lapka: Tylko, żeby mi przyszło na czas! 

Opublikowano

Jak dla mnie może się spóźnić i 14 dni, byleby magazyn dalej wychodził. 

Opublikowano
3 godziny temu, MYSZa7 napisał:

Ładna reklama u góry forumka, tak trzymać.

No właśnie z niej dowiedziałem się, że wysyłka jest gratis.

A zaszaleję i też zamówię, oczywiście numer z Tifą.

Opublikowano

Tydzień obsuwy względem kalendarza i 1 kwietnia. Szkoda że koronawirus zabił Prima aprilis w tym roku.

Opublikowano

Aż się tutaj zarejestrowałem z tego wszystkiego...:blink:

Zamówiłem numer z przesyłką pocztową. Chciałem też prenumeratę zamówić, ale trochę mnie wasze wpisy (szczególnie Rodżera) ostudziły, bo co wtedy jak koronawirus pokona nasz szmatławiec? Bede dzwonił i sie pytał gdzie som moje piniondze :sapek:

PS. Gdzie wy tam murzyna widzicie? Są 2 skośne niunie, jeden transik i jakiś jasny rumun nakoksowany

Opublikowano

Właśnie złożyłem zamówienie. Zakochałem się w Aeris z okładki :wub: cudeńko po  prostu. Podoba mi się opcja darmowej wysyłki z możliwością wyboru okładki. Plusik dla Was.

Opublikowano

Dobra, najwyżej będę płakać - sam numer jak i prenumerata zamówione, liczę na dużo emocji i ten dreszczyk "czy mail z PDFem przyjdzie na czas" :rayos: