Opublikowano 13 kwietnia 20204 l Zax pewnie naoglądał się cosplay'ów Tify z wielkimi balonami xD Tifa w remaku ma idealnie cycki, gorzej jest z Aerith, ale to nie jest problem.
Opublikowano 14 kwietnia 20204 l Nawet nie wiedziałem, że Kali lubi Oldfielda, myslałem, że łyka głównie łupanki a tu proszę niezłe i miłe zaskoczenie. Pewnie zaraził się od Ściery, jak pamietam to on go tez słuchał.
Opublikowano 14 kwietnia 20204 l Od czasu do czasu dajecie ponowne recenzje wybranych tytułów, tzw. rewizje. Jednak uważam, że napis, którym podpisujecie takie recenzje mógłby być trochę inny. Co sądzicie?
Opublikowano 15 kwietnia 20204 l 13 godzin temu, MYSZa7 napisał: Co sądzicie? A daj cały napis wielkimi literami
Opublikowano 15 kwietnia 20204 l Spoko Mysza, tylko jakby to wyglądało prawnie? Przekazujesz jakąś cesję, czy jak? No nie wiem, ale się wypowiem:) - ale raczej takie coś musi być jakoś rozwiązane. Za darmo takie coś?
Opublikowano 15 kwietnia 20204 l Jasne, że za darmo. Chce po prostu, żeby prezentowało się to lepiej na przyszłość, nic więcej.
Opublikowano 15 kwietnia 20204 l W dniu 13.04.2020 o 14:13, aux napisał: Zax pewnie naoglądał się cosplay'ów Tify z wielkimi balonami xD Tifa w remaku ma idealnie cycki, gorzej jest z Aerith, ale to nie jest problem. Kwestia gustu, co nie zmienia faktu, że w cutscenkach CGI miała potężne bimbały, więc nie do końca się mylił chłopak. Zresztą uczepiliście się biustu, ale meritum jest takie, ze Square trochę pocięło i dobrze, że to zauważył, bo ja jako osoba jeszcze nie grająca bym o tym nie wiedział, opierając się np. na opiniach z forum.
Opublikowano 15 kwietnia 20204 l 1 godzinę temu, Emtebe napisał: A daj cały napis wielkimi literami Chyba rzeczywiście lepiej.
Opublikowano 15 kwietnia 20204 l 7 godzin temu, grzybiarz napisał: Spoko Mysza, tylko jakby to wyglądało prawnie? Przekazujesz jakąś cesję, czy jak? No nie wiem, ale się wypowiem:) - ale raczej takie coś musi być jakoś rozwiązane. Za darmo takie coś? Użytkownik Obsolete był specjalistą od takich kejsów
Opublikowano 16 kwietnia 20204 l Do Zaxa Bartosza Dawidowskiego związany z jego artykułem o Gothicu. Dlaczego piszesz artykuł z błędami ? Kompletnie nie masz wiedzy na temat powstania gry. Piszesz o 4 osobach wywodzących się z Greenwood co jest kompletną już bzdurą. Bo Gothica który nazywał się Finster na początku robiło 3 studentów kolegów ( ich studio nazywało się Mad Scientists Interactive ) którzy zgłosili się do Greenwood jako do wydawcy. Greenwood padło w 1997 roku, podzieliło na masę osobnych podmiotów. Resztki studia Greenwood podpisali z Mad Scientists Interactive umową i tak powstało Piranha Bytes i team początkowy to 10 osób a nie 4... Jak piszesz w sumie powinieneś pisać o 3 osobach czyli masz już sporo nieścisłości na samym wstępie. 5 lat temu arhn zrobił dokument o powstawaniu wszystkich odsłon serii Gothic jak nie masz wiedzy na temat o który piszesz poszperaj w sieci. Bo potem ludzie czytają to w gazecie i biorą za rzetelne informacje.
Opublikowano 16 kwietnia 20204 l No nie wiem co tak słabo @Zax. Dobrze jedynie, że to nie był tekst o jakiejś znaczącej grze.
Opublikowano 16 kwietnia 20204 l Należało by zapytać, po co w ogóle pisać o podrzędnej gierce z PC w PE?
Opublikowano 16 kwietnia 20204 l Godzinę temu, Bzduras napisał: Należało by zapytać, po co w ogóle pisać o podrzędnej gierce z PC w PE? Może dlatego, że wychodzi jej remake na konsole? Na tym zasadzał się w sumie ten artykuł
Opublikowano 16 kwietnia 20204 l Do Zaxa nawet tutaj nie piszcie, bo i tak nie odpowie. Jest zbyt zajęty klepaniem czegoś w rodzaju "TOP 10 parzonych pomidorów w grach" na ppe.pl.
Opublikowano 17 kwietnia 20204 l 1 godzinę temu, grzybiarz napisał: I kącik smartfonowy! A nie kącik grzybiarza?
Opublikowano 17 kwietnia 20204 l Dzięki Norby za świetny tekst o scenie amigowej,dobrze się dowiedzieć,że człowiek był zwykłym lameremKlimacik Niedziel na giełdzie we Wrocławiu niezapomniany, to byly wspaniałe czasy.Proszę o więcej takich tekstów.
Opublikowano 17 kwietnia 20204 l 44 minuty temu, Gregorius napisał: Dzięki Norby za świetny tekst o scenie amigowej,dobrze się dowiedzieć,że człowiek był zwykłym lameremKlimacik Niedziel na giełdzie we Wrocławiu niezapomniany, to byly wspaniałe czasy.Proszę o więcej takich tekstów. Szmatławiec nostalgią stoi. Nie wiem czy też macie takie wrażenie (chyba trudno nie mieć), że zawsze najwięcej plusów łapią te teksty o nostalgicznym i wspominkowym charakterze. Sam takie najchętniej czytam, ale nie byłem świadom, że taki jest ogólny trend. Także jeśli macie Roger w zanadrzu kolejne tematy wspominkowe, TO ŚMIAŁO. Można nimi wypchać nawet 3/4 numeru.
Opublikowano 17 kwietnia 20204 l 49 minut temu, LeifErikson napisał: Nie wiem czy też macie takie wrażenie (chyba trudno nie mieć), że zawsze najwięcej plusów łapią te teksty o nostalgicznym i wspominkowym charakterze. No jak to, a kto czyta w 2020r gazety papierowe? Raczej ludzie 30+, 40+ i więcej+, którzy pamiętają czasy. A w czasach to się działo, wszystko w czasach było fajniejsze. No to w peesiksie piszą o czasach. I jest to fajne, ludziom czytającym gazety papierowe to się podoba. Bardzo nawet. Nostalgia jest. Wspomnienia. Miło i sympatycznie czyta się to w fotelu przy kominku z ciepłym kocykiem na kolanach
Opublikowano 17 kwietnia 20204 l Tak właśnie jest. A jeszcze jak wspominkowy tekst okraszony jest starymi fotkami z meblościanką, dziwnym fryzem i retro sprzętem to już w ogóle odlot