Bzduras 12 528 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Opublikowano 2 kwietnia 2020 2 godziny temu, kotlet_schabowy napisał: Też jeszcze czekam na przesyłkę, ale ludzie, nie czepiajcie się poczty w takich czasach, bo chyba zapominacie, co się dzieje w kraju. Mnie zastanawia tylko, jak oni rozdzielili bliźnięta wychodzące w tym samym czasie na ten sam adres Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Opublikowano 2 kwietnia 2020 2 godziny temu, kotlet_schabowy napisał: Też jeszcze czekam na przesyłkę, ale ludzie, nie czepiajcie się poczty w takich czasach, bo chyba zapominacie, co się dzieje w kraju. Według naszego (nie)rządu, działa tak sprawnie, że może ona dostarczać głosy w wyborach. Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Poczta działa normalnie, paczki z Litwy i UK dotarły do mnie po tygodniu. Od lat już nie mam żadnego problemu z nimi no chyba, że trafił się jakiś niedoyebany kurier. Także jak ktoś mi mówi, że wysłał coś w poniedziałek priorytetem, a w piątek tego nie mam, to trochę mu nie wierzę :v Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Kurierzy się spisali bardzo dobrze, gazetek pełno m.in. w Ruchu, Inmedio - nie zawiedli i kupiona bez problemu, co jest teraz niezłym wyczynem w czasach pandemii. Nie zasługujemy na kurierów Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Polecam inhalacje ze świeżutkiego numeru PE. Intensywnie dominujący zapach farby drukarskiej typu "samiec-alfa" niszczy wszystkie wirusy w zalążku. Możecie mi sprzedawać sam zapach, bez treści Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 To prawda. Trzeba przyznać, że najnowszy numer dostarcza najintensywniejszych wrażeń zapachowych od dawna, co jako entuzjasta tego typu prasowych doznań, przyjmuję z niekłamanym entuzjazmem. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Do mnie dotarł dziś i fajnie, że listonosz wrzucił do skrzynki. A miałem obawy, że będzie awizo. Swoją drogą przejrzałem pixela też na szybko i recki AC nie ma. A w szmatławcu jest. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 U mnie nie dotarło, nie będzie lekturki na weekend Cytuj
jar3czek 484 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Tak dla pewności - zamawiając wczoraj roczną elektroniczną prenumeratę, pierwszy numer jaki będę mógł pobrać to dopiero następny #273? Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 (edytowane) Ja dzisiaj dostałem zamówione final fantasy remake tylko z pracy nie chcą mnie wysłać na kwarantanne. Będę musiał sobie jakoś radzić bez spania. Nie mogę się juz doczekać aż skończę robotę na dzisiaj. Tydzień przed premierą. Miły gest. To jedyna gra jaką kupiłem w pełnej cenie w wersji premierowej na ps4. Edytowane 3 kwietnia 2020 przez Jontek80 1 Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Redakcja Ci tego Fajnala wysłała? Bo jak nie to trochę nie ten temat Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 (edytowane) Właśnie odebrałem swój numer, dwa dni po premierze to chyba nie tak źle. Niestety jestem chyba jakiś gorszy, bo dostałem zapakowane w folie a nie kartonik, no i okładka z murzynem Edytowane 3 kwietnia 2020 przez number_nine Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Autor Opublikowano 3 kwietnia 2020 50 minut temu, jar3czek napisał: Tak dla pewności - zamawiając wczoraj roczną elektroniczną prenumeratę, pierwszy numer jaki będę mógł pobrać to dopiero następny #273? Tak. Chyba ze bardzo Ci zalezy, to mozesz na maila rlapinski@idea-ahead.com podeslac info, ze chcialbys od biezacego. 1 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Okładka nr 1 czyli opłaca się szanować marke od roku 1997 Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 45 minut temu, Bzduras napisał: Redakcja Ci tego Fajnala wysłała? Bo jak nie to trochę nie ten temat Temat numeru to ff vii. Cytuj
Psiooki 0 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Nie dostałem jeszcze szmatławca i jestem lekko podburzony. Zastanawiam się czy ubrać się w kaftan bezpieczeństwa i pójść do saloniku prasowego. Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Czy w tym numerze jest inna farba i/lub papier? Czuje się, jakbym trzymał Pixela w łapach, ale to na + Cytuj
tomasz_sromasz 114 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Trochę się obawiam, że mi periodyku na moją wieś nie doniosą, bo bywało już, że i poleconych im się nie chciało dowozić. Ba, nawet z awizem się nie fatygowali. Musiałem dzwonić na pocztę i pytać, czy coś jest do mnie. Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 W dniu 2.04.2020 o 19:21, Mihau_ALU napisał: A jakie to czasy? Zwolnienia lekarskie, opieka nad dziećmi: mówi to panu coś? No i u mnie nie ma. Cytuj
jar3czek 484 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 1 godzinę temu, Perez napisał: Tak. Chyba ze bardzo Ci zalezy, to mozesz na maila rlapinski@idea-ahead.com podeslac info, ze chcialbys od biezacego. FIY dostałem jednak przed chwilą z automatu link na #272, prenumeratę cyfrową zakupiłem wczoraj W niedzielę zamówiłem też papierową wersję pojedynczego numeru, ale jeszcze nie doszedł, więc dla mnie cyfrówka od aktualnego numeru jest jak najbardziej in plus. 1 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 U mnie też nie ma papierowego, ale nie szkodzi, nie spieszy mi sie. Cytuj
Tarantino 78 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 No i dlatego, chociaż kupuje pismo nieprzerwanie, ta prenumerata u was jest bezsensowna. Kupiłem w pierwszym saloniku do jakiego zaszedłem. Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 47 minut temu, Tarantino napisał: No i dlatego, chociaż kupuje pismo nieprzerwanie, ta prenumerata u was jest bezsensowna. Kupiłem w pierwszym saloniku do jakiego zaszedłem. No tylko ze za 100 zlotych masz 12 numerów ktore wyjmujesz ze skrzynki co miesiąc. Ja jeszcze nie miałem problemów oprócz jakis opóźnień. Co miesiąc dochodzi poki co. Dzieki prenumeracie wydawca ma pewien dochod i spokoj ze sprzeda okreslona liczbe kopii. Kiedys tez wolalem w kiosku. No w latach 90 mogl cie ominac jakis numer przez to. Cytuj
Tarantino 78 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 A jakie mają być inne problemy oprócz opóźnień? Znaczy w teorii mogli by Ci w ogóle nie doręczać, ale to za dużo nawet na Pocztę Polską. Opłaca się prenumerata Pixela plus PE, ale Pixela nie czytam. Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Tez nie trawie pixela. Mam prenumerate psx tylko. Wlasnie zawsze mogliby zgubic albo zapomniec o tobie. Roznie bywa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi