Ryo-San 1 756 Opublikowano 27 marca 2020 Opublikowano 27 marca 2020 (edytowane) Nie wiem co to za crap ale od dzisiaj do poniedziałku można sobie stestować betke. Gra wychodzi 24 kwietnia na PS4 i PC https://www.playstation.com/en-us/games/predator-hunting-grounds-ps4/ Predator: Hunting Grounds is an immersive asymmetrical shooter set in remote areas, where the Predator stalks the most challenging prey. Play as a member of an elite Fireteam and complete paramilitary operations before the Predator finds you. Edytowane 27 marca 2020 przez Ryo-San Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 27 marca 2020 Opublikowano 27 marca 2020 Od twórców Friday the 13th Wczoraj wrzucili gameplay @suteq gramy w weekend? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 marca 2020 Opublikowano 27 marca 2020 Jest cross-play podobno więc niby można spróbować. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 marca 2020 Opublikowano 27 marca 2020 Cytat Join the fight from March 27 (5:00 PST) to March 29 (11:59 PST) in the Predator: Hunting Grounds Trial*. *PlayStation®Plus subscription required to play on PS4. No jeszcze mnie nie poyebało, żeby kupować Plusa aby zagrać w jakiegoś crapa. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 27 marca 2020 Opublikowano 27 marca 2020 XDDDD Nie polecam tego nawet ściągać. Jak chcecie gierkę z feelingiem PS3, to ten Predator jest właśnie taki. Ale nie chodzi o fun, tylko o technikalia, gra działa tak na oko w 20 klatkach, z motion blurem, bez antyaliasingu, (pipi)a zerzygałem się prawie od poruszania kamerą. Trafiłem do gry jako żołnierze, naszą misją było znaleźć jakieś dokumenty, osób w teamie jest 5 i strzelacie do sterowanych przez sztuczną inteligencję przeciwników, z IQ równym Frostiemu. W pewnym momencie patrzę, a tam ktoś padł. Myślę: jak to możliwe, że ktoś dał się zabić takim imbecylom? A to był Predzio! Tak dokładnie, macie rację, pomysł z jednym, przepakowanym, niezbalansowanym Predatorem, przeciwko biednym piechocińcom nie mógł wypalić. I nie wypalił, bo Predator zabija wszystkich na trzy szlagi ostrzami. Tak się skończyła moja przygoda z tą grą. Osrane kurwa gówno. Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 27 marca 2020 Opublikowano 27 marca 2020 Aha, czyli można zamknąć temat. Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 27 marca 2020 Opublikowano 27 marca 2020 Singla, to bym pyknął w temacie, ale w multi takie rzeczy, jak: Spoiler 53 minuty temu, Rozi napisał: sztuczną inteligencję przeciwników, z IQ równym Frostiemu To nie, zdecydowanie nie. Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 28 marca 2020 Opublikowano 28 marca 2020 A szkoda, bo liczyłem na coś przyjemnego do zgranej ekipy. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 28 marca 2020 Opublikowano 28 marca 2020 O k#rwa, jaki kupsztal Zagrałem jeden meczyk i nigdy więcej. Koszmarnie długi czas oczekiwania (nawet w menu jest wzmianka, że wiedzą o problemie - po prostu nikt w to me chce grać), a jak już się w końcu ukazało oczom... Tutaj idealnie nadaje się cytat z filmu "dżungla ożyła" - wszystko tutaj drga, migocze i ogólnie jest to przykład najbardziej dobitnego braku AA w historii gierek - oczy bolą po pięciu minutach. Do tego pływające celowanie, idiotyczne AI, a na koniec przekokszony Predator, czekający na graczy, którzy chcą się ewakuować. No k#rwa nie wiem, kto w Sony pomyślał, że dobrym pomysłem jest wyłożenie kasy na takiego crapa Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 12 maja 2020 Opublikowano 12 maja 2020 (edytowane) Obejrzyłem kilka meczyków. W sumie chwile bym pograł dla... soundtracku i z ciekawosci, bo jednak fanem filmów z Predziem w roli głownej jestem. Boje sie czekac na obnizke, bo zanim do tego dojdzie, serwery moga opustoszec. Moze jednak zaryzykuje. Niestety beta mnie ominela. Edytowane 12 maja 2020 przez Lukas_AT Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 12 maja 2020 Opublikowano 12 maja 2020 Ja rozumiem bycie fanem filmów (choć w sumie nie do końca, bo Predator to zaledwie jeden dobry występ na srebrnym ekranie), ale po tym, co przeczytałeś powyżej, połączonym z tym, co widzisz poniżej... Nie masz obiekcji żeby wykładac kasę na taką kupę? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 maja 2020 Opublikowano 12 maja 2020 W dniu 29.04.2020 o 17:38, Wredny napisał: @aux - mam i ja Nawet jeśli okaże się być crapem, to będzie crapem z duszą Co nie? Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 12 maja 2020 Opublikowano 12 maja 2020 (edytowane) Jest pewna różnica pomiędzy niskobudżetowym indykiem, robionym przez zaledwie 10 osób, a tytule na głośnej licencji, który jest współfinansowany przez wielką korporację Edytowane 12 maja 2020 przez Wredny Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 maja 2020 Opublikowano 12 maja 2020 Jest - dwa punkty więcej na Metacritic. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 12 maja 2020 Opublikowano 12 maja 2020 Chodzi mi o podejście - jeśli robi to niedoświadczony zespół i mimo chęci oraz włożonego serca, efekt końcowy nie jest powalający, jestem w stanie to wybaczyć ze względu na okoliczności. Jeśli natomiast za grę odpowiada doświadczony zespół, mają licencję na znaną markę, a do tego kasę wykłada Sony to w przypadku takiego samego efektu jest to plucie ludziom w twarz. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 12 maja 2020 Opublikowano 12 maja 2020 Mozna kupic uzywke, to przynajmniej deweloper nie zarobi. 1 Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 13 maja 2020 Opublikowano 13 maja 2020 Ta gra zasługuje na kampanię dla pojedynczego gracza. W dodatku teraz, kiedy ogłosili, że w pierwszym DLC wraca Dutch z głosem Arnolda. W DLC znajda się kasety z nagraniami majora, więc będzie można traktować to jako oficjalną kontynuację z 1987 r. Gra jest mocno przeciętna, więc jak się wystrzelają z nostalgicznymi DLC to serwery momentalnie opustoszeją i tytuł dołączy do innych tego typu gier na wysypisku niechcianych multików. Gdyby jednak była pełnoprawna kampania to wtedy nawet po 5 latach ktoś by zapewne sięgnął po ten tytuł. Poza tym w temacie posucha, bo ostatnia gra z serii wyszła z 10 lat temu. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 maja 2020 Opublikowano 13 maja 2020 (edytowane) 11 godzin temu, Wredny napisał: Chodzi mi o podejście - jeśli robi to niedoświadczony zespół i mimo chęci oraz włożonego serca, efekt końcowy nie jest powalający, jestem w stanie to wybaczyć ze względu na okoliczności. Jeśli natomiast za grę odpowiada doświadczony zespół, mają licencję na znaną markę, a do tego kasę wykłada Sony to w przypadku takiego samego efektu jest to plucie ludziom w twarz. Nie walcz z logiką Roziego, nie warto. Edytowane 13 maja 2020 przez - V - Cytuj
Gość suteq Opublikowano 13 maja 2020 Opublikowano 13 maja 2020 (edytowane) Z czym? Co nie zmienia faktu, że Wredny trochę dziwnie wygląda odradzający zakup Predatora kiedy kupił takie crapy jak Anthem. Edytowane 13 maja 2020 przez suteq Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 13 maja 2020 Opublikowano 13 maja 2020 Crap to crap, bez różnicy czy robi to 10 osób czy 100. Każdy niech robi ze swoimi pieniędzmi co się jemu podoba. 2 Cytuj
Luqat 975 Opublikowano 13 maja 2020 Opublikowano 13 maja 2020 (edytowane) Ja kiedy kupuję grę, to nie zastanawiam się i nie sprawdzam ile osób robiło grę. Dobra gra, to dobra gra, a krap to krap. Poza tym są też bardzo dobre gry zrobione przez jedną osobę, więc chyba się da Edytowane 13 maja 2020 przez Luqat Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi