Opublikowano 13 maja 20204 l 5 godzin temu, suteq napisał: Z czym? Co nie zmienia faktu, że Wredny trochę dziwnie wygląda odradzający zakup Predatora kiedy kupił takie crapy jak Anthem. Anthem kupiłem rok później, za 40zł, no i daleko jej do crapa - masa zawartości, piękna oprawa, a po wszystkich patchach to naprawdę udany looter-shooter z bardzo fajnym gameplay-loop'em.
Opublikowano 13 maja 20204 l 7 minut temu, Wredny napisał: piękna oprawa W inną grę graliśmy, na prosiaku anthem wygląda jak jakiś crossgen PS3-PS4, co do reszty to już jest twoja subiektywna opinia. Żałuję wydanego pietnastaka na EAA żeby z kumplem w coopie ograć.
Opublikowano 13 maja 20204 l Ja tam natrzaskałem fotek jak dziki - masa pięknych widoków, a gram na zwyklaku
Opublikowano 27 maja 20204 l Z ciekawości odsłuchałem wszystkie taśmy Dutcha z DLC i muszę powiedzieć, że trochę pofantazjowali z jego historią po 87. Zawsze mi się podobała ta wersja przedstawiona w wyciętych scenach z Predatora 2, gdzie Dutch uciekł z ośrodka medycznego dla weteranów, gdzie przebywał po wydarzeniach z Val Verde i słuch po nim zaginął. No, ale teraz wychodzi na to, że wersja z Hunting Grounds wchodzi do kanonu i usuwa tamtą.
Opublikowano 28 maja 20204 l Napaliłem się gdy ogłosili że gra powstanie i to jak będzie wyglądać. Postanowiłem przed zakupem obejrzeć recenzje. I to była najlepsza decyzja w życiu. Kiedyś zapłacę za to 30 zł max w pudełeczku do kolekcji.
Opublikowano 28 maja 20204 l Przed chwilą obejrzałem - tak jak mnie Joe ostatnio wkurza, że te recenzje wychodzą mu takie długie, tak tutaj świetnie się bawiłem. To jak kiedyś zagrajmy w crapa u NRGeeka - dobrze się ogląda taki szajs, mieszany z błotem No i w przeciwieństwie do wielu jego recenzji, których staram się nie oglądać ze względu na spoilery, tutaj nie musiałem się o to obawiać. W sumie demo dało mi wystarczający obraz tej gry, więc materiał obejrzałem tylko w ceach rozrywkowych, bo mojej decyzji i tak bym nie zmienił. Ale projekt okładki im wyszedł, to muszę przyznać
Opublikowano 28 maja 20204 l Też dobrze się bawiłem. Genialnie parodiował kultowe momenty znane z filmów. To jak Dilonowi odpadła ręka, albo nawet game over man, game over
Opublikowano 29 maja 20204 l Rzadko się zdarza, że recenzja jest bardziej rozrywkowa niż gra, której dotyczy, ale tutaj się to udało. Mam straszny ból dupy, że poszli w beznadziejne multi zamiast spróbować kampanii dla jednego gracza. Chociaż widząc efekt końcowy to pewnie wyszłaby z tego niezła kupa.
Opublikowano 7 września 20213 l Wpadło do plusa to z ciekawości sprawdziłem. No i nie ma co ukrywać - paździerz. Warto sprawdzić jedynie dla nagrań Dutcha, ale nie będę wbijał 50 lvl, by je wszystkie odsłuchać, więc je sprawdzę na youtubie.
Opublikowano 8 września 20213 l Odpaliłem wczoraj tylko samouczek bo meczu nie potrafiło wyszukac. No cóż tych paręnaście minut wystarczyło by grę usunąć z dysku.
Opublikowano 9 września 20213 l Marine to gra na 3/10, ale po zagraniu kilku meczów Predatorem, z jego perspektywy bym dał 5/10. Na mapie ogólnie panuje za duży chaos i zawartość jest mega biedna. No i fajnie, że na PS5 to przynajmniej śmiga w 60 klatkach, więc gra się o wiele lepiej niż na PS4. Edytowane 9 września 20213 l przez Lukas_AT
Opublikowano 11 września 20213 l Właśnie widziałem że wylądowało w plusie, czyli nie pobierać i nie grać?;D
Opublikowano 11 września 20213 l Nie tykać nawet za darmo. Książkowy przykład crapa na filmowej recenzji.
Opublikowano 12 września 20213 l Ogólnie gry na podstawie Predatora i Obcych mają zawsze pecha, nie licząc rewelacyjnego AvP 1 i 2, gdzie grało się zajebiście, mając do wyboru Marine, obcego i predatora. Nawet pograłbym w remake, jakby za to ktoś się wziął.
Opublikowano 12 września 20213 l 3 minuty temu, Faka napisał: Ogólnie gry na podstawie Predatora i Obcych mają zawsze pecha, nie licząc rewelacyjnego AvP 1 i 2, gdzie grało się zajebiście, mając do wyboru Marine, obcego i predatora. Nawet pograłbym w remake, jakby za to ktoś się wziął. Alien Resurrection na PS One też było wybitne.
Opublikowano 12 września 20213 l Było, ale za gówniaka, ta gra była w chuj trudna, poziom trudności był wyżyłowany do granic absurdalności, że nie było szans przejść tego w moim wieku. Teraz nie wiem, ale przez archaizmy to raczej bym nie podołał.
Opublikowano 12 września 20213 l 11 godzin temu, Faka napisał: Ogólnie gry na podstawie Predatora i Obcych mają zawsze pecha, nie licząc rewelacyjnego AvP 1 i 2, gdzie grało się zajebiście, mając do wyboru Marine, obcego i predatora. Nawet pograłbym w remake, jakby za to ktoś się wziął. A Alien Isolation?
Opublikowano 12 września 20213 l W dniu 11.09.2021 o 08:20, Wredny napisał: Nie tykać nawet za darmo. Książkowy przykład crapa na filmowej recenzji. Mi się tam bardzo przyjemnie gra. Mam już 40lvl...
Opublikowano 12 września 20213 l 12 godzin temu, Faka napisał: Było, ale za gówniaka, ta gra była w chuj trudna, poziom trudności był wyżyłowany do granic absurdalności, że nie było szans przejść tego w moim wieku. Teraz nie wiem, ale przez archaizmy to raczej bym nie podołał. Poziom trudności to był hardcore. Ale to paniczne poszukiwanie amunicji i przyrządów do usuwania Obcego z klatki piersiowej miało to coś.
Opublikowano 15 września 20213 l Zmusiłem się by zagrać kilka meczy Predatorem i… dalej nie mogę. Przede wszystkim mapy - są strasznie słabe i mam wrażenie, że nie da się ich nauczyć ze względu na powtarzalność obiektów i ogólne rozmazanie grafiki. Słabo widać cokolwiek. Do tego praktycznie na ślepo szukamy innych graczy, bo rzekomy system skanowania jest źle zaprojektowany u podstaw - nie dość, że trzeba długo czekać na skan, to gdy już na miejsce się udamy, to może się okazać, że graczy już tam nie ma i trzeba biegać na ślepo by ich znaleźć. Dobiłem do 14 poziomu i wysiadam z tego pociągu. Śmieszne też, że aby zdobyć włócznię czy inne bardziej zaawansowane uzbrojenie Predatora to trzeba długo grindować do wysokich leveli (włócznia to chyba lvl 70). Gdy nam się to w końcu uda, to gra się już dawno znudzi. Gra dopiero co trafiła do Plusa, a już czasami do meczy dobiera botów. Edytowane 15 września 20213 l przez Lukas_AT