Wredny 9 705 Opublikowano 13 maja 2020 Opublikowano 13 maja 2020 5 godzin temu, suteq napisał: Z czym? Co nie zmienia faktu, że Wredny trochę dziwnie wygląda odradzający zakup Predatora kiedy kupił takie crapy jak Anthem. Anthem kupiłem rok później, za 40zł, no i daleko jej do crapa - masa zawartości, piękna oprawa, a po wszystkich patchach to naprawdę udany looter-shooter z bardzo fajnym gameplay-loop'em. Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 13 maja 2020 Opublikowano 13 maja 2020 7 minut temu, Wredny napisał: piękna oprawa W inną grę graliśmy, na prosiaku anthem wygląda jak jakiś crossgen PS3-PS4, co do reszty to już jest twoja subiektywna opinia. Żałuję wydanego pietnastaka na EAA żeby z kumplem w coopie ograć. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 13 maja 2020 Opublikowano 13 maja 2020 Ja tam natrzaskałem fotek jak dziki - masa pięknych widoków, a gram na zwyklaku Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 27 maja 2020 Opublikowano 27 maja 2020 Z ciekawości odsłuchałem wszystkie taśmy Dutcha z DLC i muszę powiedzieć, że trochę pofantazjowali z jego historią po 87. Zawsze mi się podobała ta wersja przedstawiona w wyciętych scenach z Predatora 2, gdzie Dutch uciekł z ośrodka medycznego dla weteranów, gdzie przebywał po wydarzeniach z Val Verde i słuch po nim zaginął. No, ale teraz wychodzi na to, że wersja z Hunting Grounds wchodzi do kanonu i usuwa tamtą. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 Napaliłem się gdy ogłosili że gra powstanie i to jak będzie wyglądać. Postanowiłem przed zakupem obejrzeć recenzje. I to była najlepsza decyzja w życiu. Kiedyś zapłacę za to 30 zł max w pudełeczku do kolekcji. 2 Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 Przed chwilą obejrzałem - tak jak mnie Joe ostatnio wkurza, że te recenzje wychodzą mu takie długie, tak tutaj świetnie się bawiłem. To jak kiedyś zagrajmy w crapa u NRGeeka - dobrze się ogląda taki szajs, mieszany z błotem No i w przeciwieństwie do wielu jego recenzji, których staram się nie oglądać ze względu na spoilery, tutaj nie musiałem się o to obawiać. W sumie demo dało mi wystarczający obraz tej gry, więc materiał obejrzałem tylko w ceach rozrywkowych, bo mojej decyzji i tak bym nie zmienił. Ale projekt okładki im wyszedł, to muszę przyznać Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 28 maja 2020 Opublikowano 28 maja 2020 Też dobrze się bawiłem. Genialnie parodiował kultowe momenty znane z filmów. To jak Dilonowi odpadła ręka, albo nawet game over man, game over Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 29 maja 2020 Opublikowano 29 maja 2020 Rzadko się zdarza, że recenzja jest bardziej rozrywkowa niż gra, której dotyczy, ale tutaj się to udało. Mam straszny ból dupy, że poszli w beznadziejne multi zamiast spróbować kampanii dla jednego gracza. Chociaż widząc efekt końcowy to pewnie wyszłaby z tego niezła kupa. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 7 września 2021 Opublikowano 7 września 2021 Wpadło do plusa to z ciekawości sprawdziłem. No i nie ma co ukrywać - paździerz. Warto sprawdzić jedynie dla nagrań Dutcha, ale nie będę wbijał 50 lvl, by je wszystkie odsłuchać, więc je sprawdzę na youtubie. Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 Odpaliłem wczoraj tylko samouczek bo meczu nie potrafiło wyszukac. No cóż tych paręnaście minut wystarczyło by grę usunąć z dysku. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 9 września 2021 Opublikowano 9 września 2021 (edytowane) Marine to gra na 3/10, ale po zagraniu kilku meczów Predatorem, z jego perspektywy bym dał 5/10. Na mapie ogólnie panuje za duży chaos i zawartość jest mega biedna. No i fajnie, że na PS5 to przynajmniej śmiga w 60 klatkach, więc gra się o wiele lepiej niż na PS4. Edytowane 9 września 2021 przez Lukas_AT Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 11 września 2021 Opublikowano 11 września 2021 Właśnie widziałem że wylądowało w plusie, czyli nie pobierać i nie grać?;D Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 11 września 2021 Opublikowano 11 września 2021 Nie tykać nawet za darmo. Książkowy przykład crapa na filmowej recenzji. 1 1 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 12 września 2021 Opublikowano 12 września 2021 Ogólnie gry na podstawie Predatora i Obcych mają zawsze pecha, nie licząc rewelacyjnego AvP 1 i 2, gdzie grało się zajebiście, mając do wyboru Marine, obcego i predatora. Nawet pograłbym w remake, jakby za to ktoś się wziął. 1 Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 12 września 2021 Opublikowano 12 września 2021 3 minuty temu, Faka napisał: Ogólnie gry na podstawie Predatora i Obcych mają zawsze pecha, nie licząc rewelacyjnego AvP 1 i 2, gdzie grało się zajebiście, mając do wyboru Marine, obcego i predatora. Nawet pograłbym w remake, jakby za to ktoś się wziął. Alien Resurrection na PS One też było wybitne. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 12 września 2021 Opublikowano 12 września 2021 Było, ale za gówniaka, ta gra była w chuj trudna, poziom trudności był wyżyłowany do granic absurdalności, że nie było szans przejść tego w moim wieku. Teraz nie wiem, ale przez archaizmy to raczej bym nie podołał. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 12 września 2021 Opublikowano 12 września 2021 11 godzin temu, Faka napisał: Ogólnie gry na podstawie Predatora i Obcych mają zawsze pecha, nie licząc rewelacyjnego AvP 1 i 2, gdzie grało się zajebiście, mając do wyboru Marine, obcego i predatora. Nawet pograłbym w remake, jakby za to ktoś się wziął. A Alien Isolation? Cytuj
Gość Xehanort Opublikowano 12 września 2021 Opublikowano 12 września 2021 W dniu 11.09.2021 o 08:20, Wredny napisał: Nie tykać nawet za darmo. Książkowy przykład crapa na filmowej recenzji. Mi się tam bardzo przyjemnie gra. Mam już 40lvl... Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 12 września 2021 Opublikowano 12 września 2021 12 godzin temu, Faka napisał: Było, ale za gówniaka, ta gra była w chuj trudna, poziom trudności był wyżyłowany do granic absurdalności, że nie było szans przejść tego w moim wieku. Teraz nie wiem, ale przez archaizmy to raczej bym nie podołał. Poziom trudności to był hardcore. Ale to paniczne poszukiwanie amunicji i przyrządów do usuwania Obcego z klatki piersiowej miało to coś. 1 Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 15 września 2021 Opublikowano 15 września 2021 (edytowane) Zmusiłem się by zagrać kilka meczy Predatorem i… dalej nie mogę. Przede wszystkim mapy - są strasznie słabe i mam wrażenie, że nie da się ich nauczyć ze względu na powtarzalność obiektów i ogólne rozmazanie grafiki. Słabo widać cokolwiek. Do tego praktycznie na ślepo szukamy innych graczy, bo rzekomy system skanowania jest źle zaprojektowany u podstaw - nie dość, że trzeba długo czekać na skan, to gdy już na miejsce się udamy, to może się okazać, że graczy już tam nie ma i trzeba biegać na ślepo by ich znaleźć. Dobiłem do 14 poziomu i wysiadam z tego pociągu. Śmieszne też, że aby zdobyć włócznię czy inne bardziej zaawansowane uzbrojenie Predatora to trzeba długo grindować do wysokich leveli (włócznia to chyba lvl 70). Gdy nam się to w końcu uda, to gra się już dawno znudzi. Gra dopiero co trafiła do Plusa, a już czasami do meczy dobiera botów. Edytowane 15 września 2021 przez Lukas_AT Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi