IPiN 0 Opublikowano 30 marca 2020 Opublikowano 30 marca 2020 Hej, Robimy (Instytut Psychiatrii i Neurologii) badanie wśród graczy w gry wideo. Do zakończenia badania pozostało nam około 100 ankiet. Bardzo prosimy o wypełnienie naszego kwestionariusza osoby, które jeszcze tego nie zrobiły a które spełniają kryteria włączenia do badania. * Jeśli masz 18-25 lat, grasz w gry wideo przynajmniej raz w tygodniu i wiesz co to gry typu Pay2Win, wypełnij proszę ankietę. * Badanie trwa nie więcej niż 7 minut. To naprawdę niewiele, a możecie przyczynić się do rozwoju nauki. * https://www.surveymonkey.com/r/Pay2Win Cytuj
aph 155 Opublikowano 31 marca 2020 Opublikowano 31 marca 2020 9 godzin temu, IPiN napisał: Badanie trwa nie więcej niż 7 minut. To naprawdę niewiele, a możecie przyczynić się do rozwoju Usilujecie zrobic z graczy video nalogowych hazardzistow xd Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 31 marca 2020 Opublikowano 31 marca 2020 No taka średnia ta ankietka, może warto by było stworzyć ją z kimś, kto ma jakiekolwiek pojęcie o gierkach. Cytat Czy grał/a Pan/i w tym tygodniu w gry online lub offline (w tym gry typu Pay2Win) na konsoli lub komputerze? Co XD Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 31 marca 2020 Opublikowano 31 marca 2020 Odpadłem na pierwszym pytaniu... Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 31 marca 2020 Opublikowano 31 marca 2020 Ja nawet nie zaczynam, bo jestem za stary Ankieta pewnie ma wpływ na przyszłość motywów hazardowych w grach (losowanie skrzynek np.). Lepiej chyba odpowiadać niezgodnie z prawda, bo już poker online w Gta czy tam rdr jest usunięty w Polsce. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 31 marca 2020 Opublikowano 31 marca 2020 Ankieta wypełniona. Wiek zaniżony o ponad połowę i zrobiłem z siebie kompletnego nałogowca bez poczucia winy. Poproszę kolejną na tematy polityczne. 2 Cytuj
IPiN 0 Opublikowano 31 marca 2020 Autor Opublikowano 31 marca 2020 Dzięki za pomoc, chęci i zainteresowanie. Dalej zachęcamy niezdecydowanych. kultywator: ¯\_(ツ)_/¯ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi