nero2082 791 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 można grać na EU, protipy do demka : - włączyć koniecznie virtual surround w opcjach audio - podbija 3D audio - nie lizać ścian bo nie zdążycie przejść - worki z mąką można przestrzelić, robią chmurkę która oszałamia wilkołaki - miny są super użyteczne :> Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 kurwa, pograłbym jeszcze, ale trochę zły jestem, bo capcom się nie pierdoli i trochę za dużo się tu wydarzyło jak na demo ehhh, dobra będzie gierka i wygląda wspaniale na PS4, choć framerate pływa, że aż łeb mnie boli Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Nawet na zwykłym ps4 super to wygląda. Zayebiscie się cieszę bo byłem pewny że zrobią te porty na stare konsolę na odpierdol A tutaj legancko śmiga, będzie grane motzno. Chociaż po dostaniu się za bramę wyłączyłem bo chciałem tylko zobaczyć jak się to prezentuje. Strzelanie żywcem identyczne jak w 7 ale to co przy glutach mi nie przeszkadzało że niezbyt reagują na pociski tak przy wilkołakach już trochę średnio mi się to podoba Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 (edytowane) ej, zaraz, bo chyba źle zrozumiałem i myślałem, że to demo można przejsć tylko raz i grać maksymalnie do tych 30 minut to demko da się powtarzać ile razy tylko chce przez te 8h? a, dobra, przeszedłem w 26 minut i pozwolili mi jeszcze pograć drugi raz przez 4 minuty xd Edytowane 18 kwietnia 2021 przez Ludwes Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Sam format tego demka i speedrun na pale zeby tylko skonczyc jest debilizmem bo w takich grach przeciez buduje sie wszystko powoli i lize kazda sciane no ale Daliby jakis fragment nawet jeszcze krotszy zeby na spokojnie ograc bez patrzenia na zegarek a nie takie wyscigi tfu. Sama gierka natomiast zapowiada sie zajebiscie. Te 21min w ktore przelecialem demko zrobilo mi lepiej niz pelna wersja RE7 XD Klimacik po prostu genialny. Sam pomysl tej wioski na start tez imo bardzo trafiony. Na ps5 wyglada fpyte. Sa krzyki, krew sie leje, potwory, psychole, zaszczucie, niepewnosc. No co wiecej trzeba? Nie wiem jak wy ale ja tam jestem nakrecony zeby kupic. Gierka zapowiada sie duzo lepiej niz sie spodziewalem. To pierwsze demko takie no spoko bez szalu ale po tym mam ochote na wincyj. 2 Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Ja po ograniu demka mam ochotę na więcej, więc cel dema został spełniony. Nie spieszyłem się nigdzie, bo pomyślałem, że ile zagram tyle zagram, a i tak sporo widziałem. Jest klimacik, choć trochę nie czuć ładowania kul w cielska tych wilkołaków. 1 Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Dizajnersko pierwsza klasa. Wkrecilem sie. Szkoda ze czasowka, bo ladnie sie eksploruje. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Godzinę temu, Wojtq napisał: Ja po ograniu demka mam ochotę na więcej, więc cel dema został spełniony. Nie spieszyłem się nigdzie, bo pomyślałem, że ile zagram tyle zagram, a i tak sporo widziałem. Jest klimacik, choć trochę nie czuć ładowania kul w cielska tych wilkołaków. to prawda aż się w pewnym momencie zdziwiłem, jak wjebalem typkowi 6 kulek w głowę, a on ciągle żył z shotgunem, ze snajperka i ulepszonym pistoletem pewnie inaczej to będzie wyglądało, no ale bez przesady no ale reszta luksus (no oprócz tych obrzydliwych żółtych skrzynek) Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Jak to wygląda I nawet na Prosiaku, nie licząc loadingu. Klimat ma szansę robić podobnie, jeśli nawet nie bardziej niż w VII, o ile w pewnym momencie równie nagle nie uleciNiestety przyzwyczajenia wzięły górę i lizałem ściany tak, że nie udało się ukończyć. Dotarłem do odpalania wozu w szopie Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Szczerze, to mnie demo jakoś nie porwało, a wręcz obniżyło hype. Trochę zalatuję kapiszonami, i nawet shotgun mnie nie zadowolił, ale może to kwestia upgrade'u do lepszej wersji. 1 Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Nawet fajne, graficznie na bazowym ps4 prezentuje się spoko. Capcom trochę dziwne ruchy ma z tym 30 minutowym demem, mogli chociaż ten czas podwoić by każdy miał szansę ukończyć. Klimat wolałem z RE7, ale tutaj też nie jest jakoś źle. Kupię w promocji, bo jednak brak PL Zobaczymy jeszcze za tydzień jak prezentuje się zamek. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Skończyłem w 24 minuty. No fajnie się zapowiada. Niby kontynuacja a będzie zupełnie inny klimat. Czekam aż wyjdzie w gp albo będzie na obniżce. 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Zagralem 2 raz i się okazało ze demo kończy się tam gdzie za pierwszym razem skończyłem... czyli pod bramą.Trochę słabo nie idzie postrzelać.Przeszedłem w 7min xDWysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 (edytowane) 39 minut temu, Schranz1985 napisał: Trochę słabo nie idzie postrzelać. jak się wrócisz na pole po cutscence to spawnuje się 5ciu, z pochodniami idą na ciebie wszyscy naraz :p idealny test barykadowania się w chatce obok :> Edytowane 18 kwietnia 2021 przez nero2082 Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Kurde klimat jest naprawdę świetny. Te domki jak w Polszy I jak czytam protipów trochę jest. I to konkretne opjce gameplayu. Przecnicy nie padają jak muchy, crafting spoko. Aż mam ochotę dodatki do 7 dziabnąć, bo w sumie nie było okazji. Jedno trzeba powiedzieć - to świetnie wygląda! No kurde te trailery jakieś takie blade, brzydkie. A tu z hdrem sztos. Mam nadzieję, że na xsx będzie wyglądało identyko, bo jednak swoją kopie tam wziąłem. A im myślałem, że te 30 minut to można wielokrotnie. Eh capcom. Ale w sumie... I tak jest podjarka na gierkę. 1 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Opublikowano 19 kwietnia 2021 No klimat fajny, ale wciąż za dużo niewiadomych i czerwonych flag w tej gierce. Wciąż nie można oprzeć się wrażeniu że gra się w moda do RE7, gameplayowo jest mocno średnnio, pełno recyklowanych assetów, nawet VA są żywcem wzięci z RE 3 co zabija immersje, wtf? Poczekam na spokojnie na opinie po premierze, bo obawiam się też, że gierka będzie krótka jak RE3. Demo da się przelecieć w parę min. nie licząc cutscenek. 1 Cytuj
mugen 1 956 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Dla mnie zawód, liczyłem na duchowego następcę RE4, ale z tym strzelaniem to niemożliwe. Klimat fajny, grafa ładna, ale feeling szczelanka tragiczny, sprawdzę jeszcze to drugie demo, może bedą inne bronie i troche więcej akcji, ale nie wydaje mi sie, żebym zmienił zdanie. 2 Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Opublikowano 19 kwietnia 2021 2 godziny temu, smoo napisał: Poczekam na spokojnie na opinie po premierze, bo obawiam się też, że gierka będzie krótka jak RE3. Demo da się przelecieć w parę min. nie licząc cutscenek. O to akurat byłbym spokojny. Ma być dłuższa od RE7, przynajmniej według zapowiedzihttps://screenrant.com/resident-evil-village-larger-7-dev-reveal/ Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Opublikowano 19 kwietnia 2021 W zapowiedzi przestałem wierzyć lata temu. Fabiano też jarał się w showcasie, że w RE8 maja być najlepsze zagadki w historii serii, a w demku mamy tego przedsmak: otwórz bramę wkładając dwa kamienie, jeden leży 5 metrów dalej, a drugi w pobliskiej chacie. 1 Cytuj
Elitesse 380 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Opublikowano 19 kwietnia 2021 U mnie podobnie. Nie wiem czy się tak zraziłem do gry przez ten brak polskich napisów ale dla mnie wygląda to słabo. Jestem zawiedziony ale z drugiej strony nie będzie mi tak bardzo szkoda, że zagram w grę dopiero w gamepassie albo gdzieś indziej co najwyżej w cenie abonamentu Przy VII części jakoś mi się to wszystko bardziej podobało. I było po polsku To dalej może być dobra gra ale nie jakaś wybitna na tle pozostałych części. Przynajmniej dla mnie. Trochę czuć jakby to był mod do VII części. Graficznie nie powala na ps4. Zobaczymy co gra/demo pokaże na XSX. Może pierwotnie chcieli wydać grę tylko na nextgeny ale z racji, że są problemy z ich produkcją zdecydowano się wydać grę też na starszym systemie. 2 Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Klimacik spoko i podoba mi się, fajnie to też wygląda, ale to strzelanie kapiszonami to jakiś żart xD Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Oprócz kapiszonów mi się podoba, szczególnie pod względem klimatu - chyba nigdy czegoś takiego nie widziałem w grach. Gameplay ociężały tak jak trzeba w RE. Feelsy czwórki również odczuwalne IMO. Jestem dobrej myśli - już sobie to wyobrażam w późne majowo-czerwcowego wieczory Cytuj
wodny1988 41 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Opublikowano 19 kwietnia 2021 (edytowane) Uwaga - dużo spoilerów: Edytowane 19 kwietnia 2021 przez wodny1988 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Siemka pobralem niby to demo ale jedyne co moge odpalic to trailer. Czy ja pobralem wlasciwe demo? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi