Skocz do zawartości

Resident Evil 8 Village

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, Popi napisał:

Re8 - 26.01.2021

Z tego co pisał Dusk Golem to gra faktycznie była planowana na styczeń, ale z powodu pandemii musieli przenieść w okolice marca, czyli bardziej coś jak RE3r ;) 

• Smutny 2
Opublikowano
2 godziny temu, _Forum_ napisał:

To ten Remake 4-ki? Przeciez mieli dodac nowe elementy i zostawic stare. Jak powstanie remake RE4 oprocz tego to bedzie beka xD

Synu, jeżeli masz tu dalej pracować- nie ćpaj.

• Haha 1
Opublikowano

Swietna stylistyka, bardzo mi się podoba. Capcom odpokutował swoje winy w poprzedniej generacji, a teraz dalej dowalają do ognia. Wiem, że do premiery bardzo długo, ale od 1 minuty przez 20 sekund klatkuje ten "gameplay" i ogląda się nieprzyjemnie.

Opublikowano (edytowane)

Co to za nazwa tematu? Resident Evil 7.1: Age? To jakieś DLC do siódemki? Proszę o wyjaśnienie, bom się pogubił.

Edytowane przez Josh
Opublikowano (edytowane)

Oby było, bo zmarnują ogromny potencjał.

EDIT: oczywiście jako opcja

Edytowane przez Gość
Opublikowano
45 minut temu, Josh napisał:

Co to za nazwa tematu? Resident Evil 7.1: Age? To jakieś DLC do siódemki? Proszę o wyjaśnienie, bom się pogubił.

Jakaś hóiowatą nazwę wymyślili w tym capcomie, zmieniłem już na ludzką wersje.

• Plusik 1
Opublikowano
Godzinę temu, XM. napisał:

Jakaś hóiowatą nazwę wymyślili w tym capcomie, zmieniłem już na ludzką wersje.

Pewnie Tetsuya Nomura wymyślał tytuł. Dobrze, że gra nie nazywa się Resident Evil 8.3: Dream Drop Village. 

Opublikowano (edytowane)
2 hours ago, Josh said:

Ewentualnie na Rezydencja Zła: Wioska. 

Tytul bylby wtedy: Residence Evil: Village a po Polsku: Rezydent Zla: Wioska. Residence=Rezydencja, Resident=Rezydent. W koncu mogliby zmienic Polski tytul bo co ma rezydencja z (w doslownym tlumaczeniu) mieszkancem kraju?

Edytowane przez _Forum_
  • Plusik 1