Opublikowano 11 czerwca 20204 l Widzę że przecieki ukrywania się Ethana i Mia przed światem, gdy ich dziecko urodziło się z "wadami" + egzekucja Mia przez Chris'a były prawdziwe
Opublikowano 11 czerwca 20204 l 12 minut temu, Popi napisał: Re8 - 26.01.2021 Z tego co pisał Dusk Golem to gra faktycznie była planowana na styczeń, ale z powodu pandemii musieli przenieść w okolice marca, czyli bardziej coś jak RE3r
Opublikowano 11 czerwca 20204 l To ten Remake 4-ki? Przeciez mieli dodac nowe elementy i zostawic stare. Jak powstanie remake RE4 oprocz tego to bedzie beka xD
Opublikowano 11 czerwca 20204 l Wyjdzie w styczniu jak każdy nowy Resident od prawie czterech lat. RE3 to był wyjątek bo najpierw planowali grę razem z RE2.
Opublikowano 12 czerwca 20204 l 2 godziny temu, _Forum_ napisał: To ten Remake 4-ki? Przeciez mieli dodac nowe elementy i zostawic stare. Jak powstanie remake RE4 oprocz tego to bedzie beka xD Synu, jeżeli masz tu dalej pracować- nie ćpaj.
Opublikowano 12 czerwca 20204 l Przeciez RE4 remake nie zostal nawet jeszcze oficjalnie zapowiedziony z tego co wiem
Opublikowano 12 czerwca 20204 l @XM. edytuj nazwę tematu jak możesz, dzięki! A Residencik wiadomo, sam seks.
Opublikowano 12 czerwca 20204 l Piękną to będzie gra. Dla samego klimatu zagram. I liczę na feelsy RE4.
Opublikowano 12 czerwca 20204 l Autor Mi na początku klimat przypomina skasowane redwood falls Edytowane 12 czerwca 20204 l przez XM.
Opublikowano 12 czerwca 20204 l Swietna stylistyka, bardzo mi się podoba. Capcom odpokutował swoje winy w poprzedniej generacji, a teraz dalej dowalają do ognia. Wiem, że do premiery bardzo długo, ale od 1 minuty przez 20 sekund klatkuje ten "gameplay" i ogląda się nieprzyjemnie.
Opublikowano 12 czerwca 20204 l Co to za nazwa tematu? Resident Evil 7.1: Age? To jakieś DLC do siódemki? Proszę o wyjaśnienie, bom się pogubił. Edytowane 12 czerwca 20204 l przez Josh
Opublikowano 12 czerwca 20204 l Podstawowe pytanie, czy to będzie VR bo jak tak :O .Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 12 czerwca 20204 l Oby było, bo zmarnują ogromny potencjał. EDIT: oczywiście jako opcja Edytowane 12 czerwca 20204 l przez Gość
Opublikowano 12 czerwca 20204 l Autor 45 minut temu, Josh napisał: Co to za nazwa tematu? Resident Evil 7.1: Age? To jakieś DLC do siódemki? Proszę o wyjaśnienie, bom się pogubił. Jakaś hóiowatą nazwę wymyślili w tym capcomie, zmieniłem już na ludzką wersje.
Opublikowano 12 czerwca 20204 l Premierowo raczej nie dostanie VR ale jak gogle 2.0 się pojawi to gierkę bankowo czeka update.
Opublikowano 12 czerwca 20204 l Godzinę temu, XM. napisał: Jakaś hóiowatą nazwę wymyślili w tym capcomie, zmieniłem już na ludzką wersje. Pewnie Tetsuya Nomura wymyślał tytuł. Dobrze, że gra nie nazywa się Resident Evil 8.3: Dream Drop Village.
Opublikowano 12 czerwca 20204 l 2 hours ago, Josh said: Ewentualnie na Rezydencja Zła: Wioska. Tytul bylby wtedy: Residence Evil: Village a po Polsku: Rezydent Zla: Wioska. Residence=Rezydencja, Resident=Rezydent. W koncu mogliby zmienic Polski tytul bo co ma rezydencja z (w doslownym tlumaczeniu) mieszkancem kraju? Edytowane 12 czerwca 20204 l przez _Forum_