darkos 4 317 Opublikowano 9 marca 2023 Opublikowano 9 marca 2023 Zajebiśćie się gra w trybie Third Person Zupełnie inna gra. 1 Cytuj
k0ntra 409 Opublikowano 9 marca 2023 Opublikowano 9 marca 2023 (edytowane) W sumie teraz to 3 gry - FPP, TPP, VR Lub 3 d o ś w i a d c z e n i a Edytowane 9 marca 2023 przez k0ntra Cytuj
Elitesse 380 Opublikowano 9 marca 2023 Opublikowano 9 marca 2023 10 godzin temu, darkos napisał: Zajebiśćie się gra w trybie Third Person Zupełnie inna gra. Mi w demie nie podeszło jakoś specjalnie. Ten zimowy pakiet można teraz wyłapać w promocji na xboxa. Cena za wersję gold też nie jest wysoka. Ciekawe czy trafi do GP jak 7 część. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 13 marca 2023 Opublikowano 13 marca 2023 w koncu to przelazlem i jestem z seria na biezaco. pelne spektrum doznan. poczatek swietny, pomysl z wioska swietny, zamek swietny, domek swietny a potem JEB coraz gorzej. koncowka juz IMO fatalna, nie chce spoilowac ale powiedzmy od tej twierdzy do konca. no, ale ogolnie spoko gierka. klimat momentami dobry, historia no troche over the top, ale jak to w pozniejszych residentach. 1 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 13 marca 2023 Opublikowano 13 marca 2023 Może to jakaś capcomowa tradycja żeby pod koniec każdy resident był chujowy? Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 13 marca 2023 Opublikowano 13 marca 2023 no tak, siodemka to juz w ogole miala beznadziejna koncowke. identycznie jak w village, super poczatek i zjazd. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 13 marca 2023 Autor Opublikowano 13 marca 2023 Nie siódemka tylko każda jedna część ma chujowa końcówkę Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 13 marca 2023 Opublikowano 13 marca 2023 Chociaż re2/3 remake złego nie powiem na koniec. Jest oczywiście słabszy niż początek bo trudno przebić komisariat z dwójki no ale nie jest źle natomiast końcówka re4/5/7 to jest c0rwa dramat. Cytuj
Nyu 773 Opublikowano 13 marca 2023 Opublikowano 13 marca 2023 RE1 dla mnie jest kozak od A do Z chyba. Dwójka i trójka (szczególnie OG) też. Każde inne części są gorsze pod koniec całkiem ostro. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 kwietnia 2023 Opublikowano 25 kwietnia 2023 Gra do fabryki Heisenberga Gra od fabryki Heisenberga Absolutnie fatalna końcówka, całkowicie odzierająca grę, po klimatyczym początku i środku, (wioskę, zamek, DOM BENEVIENTO) z wszelkich banderasów rzucanych przeze mnie w jej stronę. No nie wiem co palili twórcy. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 25 kwietnia 2023 Opublikowano 25 kwietnia 2023 2 minuty temu, Rozi napisał: Gra do fabryki Heisenberga Gra od fabryki Heisenberga Absolutnie fatalna końcówka, całkowicie odzierająca grę, po klimatyczym początku i środku, (wioskę, zamek, DOM BENEVIENTO) z wszelkich banderasów rzucanych przeze mnie w jej stronę. No nie wiem co palili twórcy. No co ty nie grałeś w call of duty xd Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 kwietnia 2023 Opublikowano 25 kwietnia 2023 Call of Duty Modern Warfare 4 z cameo Chrisa będzie hitem. Cytuj
Rtooj 1 633 Opublikowano 25 kwietnia 2023 Opublikowano 25 kwietnia 2023 (edytowane) Nie podobało Ci się że Chris w ukryciu przed tysiącami robo-zombie robi głośne stuk-puk, wrrum, wrrrum, i buduje kiczowaty pojazd dla dzieci w piwinicy dla głównego bohatera? Edytowane 25 kwietnia 2023 przez Rtooj Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 25 kwietnia 2023 Opublikowano 25 kwietnia 2023 W zasadzie już od warowni zaczyna się zjazd i pójście w akcyjniaka. Widać, że ta część to był swoisty trening przed czwórką(tematycznie i gameplayowo, ale niestety z domieszką kapiszonów), która też jest zwykłą strzelanką, ale przynajmniej nie udaje czegoś innego w pierwszej połowie. W sumie trochę tradycja w serii, że im dalej w las, tym co raz gorzej, ale ta połówka wystarczy, żeby być zadowolonym. Domek to najstraszniejsza rzecz w serii, a zamek też robi robotę. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 kwietnia 2023 Opublikowano 25 kwietnia 2023 Godzinę temu, Rtooj napisał: Nie podobało Ci się że Chris w ukryciu przed tysiącami robo-zombie robi głośne stuk-puk, wrrum, wrrrum, i buduje kiczowaty pojazd dla dzieci w piwinicy dla głównego bohatera? Poszedłem od razu do windy, nie chciała się włączyć, a potem zobaczyłem, że muszę do tego wejść A w ogóle Ethan to jebany debil. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 25 kwietnia 2023 Opublikowano 25 kwietnia 2023 Mnie sie bardzo podobalo jak gra cie odcina od najlepszej lokacji po 2h grania xD Do tego ta roznorodnosc przeciwnikow... Masz Chujolaka i Chujolaka, Psa i Pana Robota dziekuje pa xD Ta gra to byla najgorsza inwestycja tego roku solidne 5/10 nawet przez 3h bylo jaranko a wyszlo jak wyszlo xD 2 Cytuj
Rtooj 1 633 Opublikowano 25 kwietnia 2023 Opublikowano 25 kwietnia 2023 Kiedyś muszę przejść re6 by upewnić się czy to najgorszy resident, na razie re8 ma to miano u mnie. Obawy o re9 bardzo duże. Cytuj
KamilM 131 Opublikowano 29 kwietnia 2023 Opublikowano 29 kwietnia 2023 Warto brać gierkę? Bo jest w promce na live za 137 ziko. 7 mi bardzo siadła, zmiana perspektywy też mi się spodobała i właśnie się zastanawiam czy 8 nie brać. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 29 kwietnia 2023 Opublikowano 29 kwietnia 2023 A grałeś w jakieś inne Residenty? Bo poza perspektywą to bliżej tej grze do RE4. Jest tu więcej strzelania. 7 jest bardziej w stylu klasycznego RE1. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 29 kwietnia 2023 Opublikowano 29 kwietnia 2023 Imo warto, dla mnie to chyba Remejk 4>Remejk2>i właśnie ósemeczka. Na samym dole to gówno RE6, które musiałem skoczyć, bo to jedyna gra z serii, której nie skończyłem. yapierdolę, tego się nie da zremejkować nawet Cytuj
KamilM 131 Opublikowano 29 kwietnia 2023 Opublikowano 29 kwietnia 2023 (edytowane) 59 minut temu, Zwyrodnialec napisał: A grałeś w jakieś inne Residenty? Bo poza perspektywą to bliżej tej grze do RE4. Jest tu więcej strzelania. 7 jest bardziej w stylu klasycznego RE1. Grałem we wszystkie części poza 8. No i 4 ogrywana na ps2 a nie niedawno wydanym remake’u. Zamawiam w takim razie. Edytowane 29 kwietnia 2023 przez KamilM Cytuj
KamilM 131 Opublikowano 4 maja 2023 Opublikowano 4 maja 2023 Gram sobie już deugą godzinę i podoba mi się to, ale nasuwa się jedno pytanie. W 7 o ile dobrze pamietam to mogłem sobie łazić pod całej posesji bakerów, znajdując klucze i otwierając co chwile jakieś nowe segmenty mapy. Ogóle idę było chyba trochę swobody, ale może mnie już pamięć myli. Tutaj natomiast jest bardzo korytarzowo, niby trzeba znaleźć jakiś klucz czy coś żeby otworzyć jakieś drzwi, do których wcześniej się nie dało wejść, ale to wszystko tak na dobrą sprawę w obrębie kilku metrów. Brakuje mi łażenia po całej wiosce czy zamku i odkrywaniu nowych miejscówek. Teraz nasuwa się pytanie, czy cała gra taka będzie czy dostanę trochę swobody? Cytuj
wodny1988 41 Opublikowano 8 czerwca 2023 Opublikowano 8 czerwca 2023 Sprzedali już 8 milionów kopii. Brawo. To mój ulubiony Resident. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 8 czerwca 2023 Opublikowano 8 czerwca 2023 Wynik bardzo dobry, ale wydawało mi się, że ta część jeszcze lepiej się sprzeda. Na starcie miała dużą przewagę w postaci hype'u zbudowanego przez stulejarzy wokół cycatej wampirzycy. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 9 czerwca 2023 Opublikowano 9 czerwca 2023 Ja sie dziwie ze ten sredniak na kilka godzin tak dobrze sie sprzedal lol 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi