Opublikowano 11 października 20204 l No dadzą wirusa co zmienia chłopa w wilkołaka i już masz biohazard. Wczoraj skończyłem re7 i mega jestem podjarany na 8
Opublikowano 10 listopada 20204 l Chyba lada chwila możemy się spodziewać jakiegoś dłuższego materiału, skoro urywki latają w dość niespodziewanych miejscach. Oby, bo na żadną inną grę nie jestem tak nagrzany, jak na tę. Edytowane 10 listopada 20204 l przez Ludwes
Opublikowano 28 listopada 20204 l nie jestem wielkim fanem re, tym bardziej nie grałem we wszystko co wyprodukowali w tym uniwersum, ale zawsze ciekawiła mnie jedna rzecz: czy w którejkolwiek grze z serii ginie któraś z głównych postaci tj. Chris, Leon, Jill...?
Opublikowano 29 listopada 20204 l 18 godzin temu, krzysiekp392 napisał: nie jestem wielkim fanem re, tym bardziej nie grałem we wszystko co wyprodukowali w tym uniwersum, ale zawsze ciekawiła mnie jedna rzecz: czy w którejkolwiek grze z serii ginie któraś z głównych postaci tj. Chris, Leon, Jill...? nie
Opublikowano 13 grudnia 20204 l 24 minuty temu, blakuś napisał: Cała fabuła i cutsceny wyciekły w sieć. No to nieźle.
Opublikowano 14 grudnia 20204 l 23 godziny temu, lpcl napisał: No to nieźle. Pokłosie włamania na serwery Capcomu jakiś czas temu. Wyciekły nazwy cutscenek, część cutscen (w wersji roboczej), opis postaci... Na Reddicie można się naciąć, ja już to i owo widziałem, a grę i tak kupię
Opublikowano 15 grudnia 20204 l 8 godzin temu, blakuś napisał: Pokłosie włamania na serwery Capcomu jakiś czas temu. Wyciekły nazwy cutscenek, część cutscen (w wersji roboczej), opis postaci... Na Reddicie można się naciąć, ja już to i owo widziałem, a grę i tak kupię Ale na plus ta fabuła?
Opublikowano 15 grudnia 20204 l W resident evil? Zaczyna się horrorem a kończy strzelaniną i zabijasz bossa z bazooki zrzuconej z helikoptera.
Opublikowano 15 grudnia 20204 l Jeszcze jak, warto dodac ze zacznie sie w bardzo klimatycznej miejscowce, tutaj male ladne miasteczko, a skonczy w sterylnych laboratoriach pod ziemia.
Opublikowano 15 grudnia 20204 l 6 minut temu, Ludwes napisał: ale jakiś dłuższy gameplay to mogliby już pokazać, szczególnie teraz Ale nie na, bazowych konsolach, te dopiero w dniu premiery i lamenty w internetach.
Opublikowano 16 grudnia 20204 l 21 godzin temu, Il Brutto napisał: Jeszcze jak, warto dodac ze zacznie sie w bardzo klimatycznej miejscowce, tutaj male ladne miasteczko, a skonczy w sterylnych laboratoriach pod ziemia. No i super, uwielbiam te laboratoria w RE, na ten moment RE 2 remake ma najlepsze jak dla mnie
Opublikowano 16 grudnia 20204 l W trójce remake też było niezłe. Podobne do tego z dwójki ale mniejsze, bardziej klaustrofobiczne. Podobało mi się bardzo.
Opublikowano 16 grudnia 20204 l 3 nowe screeny. https://pl.ign.com/resident-evil-8-2/36423/news/resident-evil-village-nowa-aktualizacja-developerska-3-nowe-screeny-ign-first