teddy 6 884 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Czytanie wysrywow ogora? No jest w tym jakiś heroizm 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Wam się oczy otworzą jak jemu się zamkną. 1 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 12 kwietnia 2020 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Nie wiem gdzie ogór widzi wklęsłe gałki - w padzie do Xone mamy stożek Gdzie w DualSense nadal widzę praktycznie to samo co w DS4 tylko dodali fakturę wokół gałki do łapania przyczepności A tutaj DS4 Dla mnie to wygląda identycznie i nie widzę tam nic wklęsłego. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Opublikowano 12 kwietnia 2020 (edytowane) Okej, jest w tym jakaś sofistyka. Nic wklęsłego. Tylko co dokładnie zrobili w tym Dualu 4? Wrzuć sobie zdjęcie z "trójki" jak chcesz zdjęcia. Środek już nie jest wyżej obramowania? Obramowanie jest teraz wyżej niż było? Więc w porównaniu do poprzednika... jest mnie wypukłe? W życiu bym sobie nie wyobraził, że ludzie mogą się kłócić z czymś takim. Po siedmiu latach pierwszy raz słyszę, że gałki w PS4 nie stały się mniej wypukłe. Masa recenzentów w 2013 tak napisała, a teraz wiem, że nie są wklęślejsze. Elitarni z PE uczą. Ok. Serio nie wiedziałem. Ogólnie ciężka sprawa. Z DualSensem też. Jednocześnie piszesz, że "gałki wyglądają identycznie" oraz że "dodali fakturę wokół gałki do łapania przyczepności". Identycznie, tylko zmienione (dokładnie w tym kierunku jak napisałem). Ogólnie potwierdzone jak zawsze tyle, że Jarek debil, a poza tym ciężko coś ustalić. Edytowane 12 kwietnia 2020 przez ogqozo 1 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 12 kwietnia 2020 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Widzę że nadal nie umiesz przyznać się do błędu - chciałeś konkrety? To je dostałeś. Więc dobrze - podkreślę ci bo widzę że nie wiesz do czego się odnoszę. 13 godzin temu, ogqozo napisał: Bo ja widzę konkret, że w poprzedniej generacji Sony miało np. gładsze wypukłe gałki bez wypustek, a Xbox miał wklęślejsze z wypustkami w celu łapania przyczepności na krawędzi dokoła, a teraz oba mają to drugie, a DualSense jeszcze bardziej. 10 minut temu, ogqozo napisał: Ogólnie ciężka sprawa. Z DualSensem też. Jednocześnie piszesz, że "gałki wyglądają identycznie" oraz że "dodali fakturę wokół gałki do łapania przyczepności". Identycznie, tylko zmienione (dokładnie w tym kierunku jak napisałem). Ogólnie potwierdzone jak zawsze tyle, że Jarek debil, a poza tym ciężko coś ustalić. Ogólnie to wyglądają identycznie - kształt, i ta twoja wklęsłość - nic w sumie się nie zmieniło w stosunku do DS4 - do tego się odnosiłem bo napisałeś wyraźnie że poszły w stronę gałek od Xone gdzie to najzwyczajniej (pipi) prawda. I nigdzie nie pisałem o DS3. Debilem sam siebie nazwałeś, ja bym nawet na to nie wpadł Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Opublikowano 12 kwietnia 2020 (edytowane) "Nic się nie zmieniło, nie poszły w ogóle w stronę gałek od Xone, to góvno prawda". "Tylko dodali fakturę wokół gałki do łapania przyczepności" [dokładnie to co napisałem]. "I nic nie mówiłem o DS3" [komentując wypowiedź o tym co się zmieniło od czasów DS3] Nie wiem no, ciężko tutaj będzie coś dodać. Miłej zabawy w tym świecie. Edytowane 12 kwietnia 2020 przez ogqozo Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 12 kwietnia 2020 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Nawzajem obywatelu Świata A odnośnie padów to naprawdę nie muszę nic wklejać - wszystkie pady od czasu PS One mam w domu, pada od X360 i Xone również. P.S. Polecam definicję wklęsłości Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Przecież ogqozo ma racje, a ty sie czepiasz detali. "Definicja wklęsłości" 1 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 12 kwietnia 2020 Opublikowano 12 kwietnia 2020 (edytowane) 27 minut temu, ogqozo napisał: [komentując wypowiedź o tym co się zmieniło od czasów DS3] Jeszcze raz - nigdzie ale to nigdzie nie komentowałem wypowiedzi co się zmieniło od czasu DS3. Napisałem wyraźnie i ci nawet oznaczyłem do czego się odniosłem. Serio, tak ciężko to zrozumieć? 21 minut temu, 20inchDT napisał: Przecież ogqozo ma racje, a ty sie czepiasz detali. "Definicja wklęsłości" No wiesz, pisanie w kontekście wypowiedzi ogóra że to ja się czepiam detali to niezła hiperbola Edytowane 12 kwietnia 2020 przez Kyo Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Fajna dyskusja o chińskich gałkach. Mdr niezłe hentai. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 14 kwietnia 2020 Opublikowano 14 kwietnia 2020 Pewnie rekord zostanie pobit gdy pokażą samą konsole. Nie zdziwie się, jeżeli ten przeciek, co do wyglądu konsoli był prawdziwy. https://www.the-sun.com/lifestyle/tech/281899/secret-ps5-design-leaked-just-days-ago-recreated-in-3d-renders-by-sony-fan/amp/ Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 14 kwietnia 2020 Opublikowano 14 kwietnia 2020 konsola sony w kształcie X ? mocne dragi musieliby tam brać Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 14 kwietnia 2020 Opublikowano 14 kwietnia 2020 (edytowane) Mam nadzieję, że nie bo nudaaaaaaa. Z resztą, pad musi być koncepcyjnie zgodny z konsolą, więc wciąż liczę na dwukolorową, futurystyczną bryłę. Z racji mocnych podzespołów spodziewam się, że konsola będzie też znacznie bardziej wertykalna niż poprzedniczki. Edytowane 14 kwietnia 2020 przez Paolo de Vesir Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 14 maja 2020 Opublikowano 14 maja 2020 (edytowane) Ciekawe czy wytrzymałby rok gwarancji Dla nie ogarów jak Faka, to jest fan-made Edytowane 14 maja 2020 przez Figuś Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 14 maja 2020 Opublikowano 14 maja 2020 A gałki dalej by się rozpuszczały od potu Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 14 maja 2020 Opublikowano 14 maja 2020 Mamy przyszłość, pady z ekranikiem, natychmiastowe czasy ładowania i gierki z Xa na PS, a laska odpala Forcika. kisnę XDDDDDDDDDDDDDDDDd Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 14 maja 2020 Opublikowano 14 maja 2020 To jest serio ten pad? A na cholerę mnie te ekran. Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 14 maja 2020 Opublikowano 14 maja 2020 Ja prdl Faka obudź się czy coś. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 maja 2020 Opublikowano 14 maja 2020 Uważaj faka, bo może ma wbudowaną igłę i ciebie zaszczepi. 1 Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 14 maja 2020 Opublikowano 14 maja 2020 A dobra nie doczytał fan made. 1 Cytuj
alb84 943 Opublikowano 14 maja 2020 Opublikowano 14 maja 2020 (edytowane) Fajny koncept, teoretycznie zdaje się że technologia na takie ustrojstwo już jest... niesamowicie wszystko poszło do przodu. Tzn prawie wszystko, bo nawet jakby 4 paluszki AA tam wcisnąć, to króliczki duracella wysrały by flaki pewnie po godzinie. Gdzie ta rewolucja w aku i te ładujące się w kilkanaście sekund i trzymające kilkanaście dni kosmiczne "grafenowo-kwantowe" ogniwa? Bez tego historia zatacza koło, można napchać bajerów... tylko po co? Edytowane 14 maja 2020 przez alb84 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 14 maja 2020 Opublikowano 14 maja 2020 (edytowane) Jego robota robi wrażenie. Facet ma talent. Mógłby wystawić tego pada na ebay i sprzedać za setki $ Edytowane 14 maja 2020 przez u55r Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi