Skocz do zawartości

DualSense i PSPortal

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 204,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wiedza userów niczym z komentarzy z fb   WIęc tylko napisze, że ps5 uruchamia się z trybu uśpienia z domu a grać można na drugim końcu polski, byleby był router na częstotliwości 5ghz. Już p

• Wygrał XD  

• Ja tam liczę że jeszcze jest jakiś odsysacz kwaśnych potów popularnych na forum przy premierze ps4, niektórym mógłby też pazury obcinać

Opublikowano

Zobaczyłem świeży filmik i nie pomyślałem o tym. No trochę słabo się Figuś zachował.

Opublikowano

Na którym będzie gadać jaki to niesamowity pad i nie jesteśmy na niego gotowi

Opublikowano

Może w końcu skończą się nadzieje na posiadanie przycisków pod spodem.

Opublikowano

OK, jakby co to teraz liczą się tylko haptyczne wibracje i adaptacyjne spusty do lepszego strzepywania krwi.

W dniu 17.07.2020 o 15:48, Square napisał(a):

W sensie spodziewasz się przycisków pod spodem?

Opublikowano

Spodziewam się, że ich nie ma, bo jakby były to by się tym pochwalili. A że nie pokazywali jeszcze pada od spodu to gdzieś tam tli się ostatni promyk nadziei.

Opublikowano

Właśnie na to liczyłem, bo teraz to nawet jak masz takiego pada to chyba tylko daje on możliwość powielenia istniejących przycisków, a nie przypisania osobnych akcji. Powinno być jak z klawiaturami na PC.

Opublikowano
  W dniu 17.07.2020 o 15:48, Square napisał(a):

Pewnie wypuszczą adapter za 19,99$, podobny do tego z DS4. 

Opublikowano

Typek jara się głośniczkiem w padzie? Nice

Edytowane przez Sebas

Opublikowano

Jestem ciekaw tych wibracji, czy rzeczywiście to taki deal breaker.

W dniu 17.07.2020 o 16:00, Hubert249 napisał(a):

Pewnie wypuszczą adapter za 19,99$, podobny do tego z DS4. 

No, ale przystawka raczej nie zmieni sposobu przypisywania akcji i będzie dalej lipa.

Opublikowano

Ale brzydkie te przezroczyste guziory :frog:oby szybko wydali edycję z klasycznymi kolorkami