Opublikowano 17 lipca 20204 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: Ale brzydkie te przezroczyste guziory coś Ty powiedział?!
Opublikowano 18 lipca 20204 l Ten duży przycisk PS na środku i analogi zalatują tandetą, reszta spoko.
Opublikowano 12 sierpnia 20204 l DS4 v1 ma 800mA dopiero V2 miał powiekszoną baterię do 1000mA, powinno być lepiej i wystarczająco, V2 wytrzymywał mi ok10h z podłączonym headsetem, jak wytrzyma ok 15h będę zadowolony Edytowane 12 sierpnia 20204 l przez Figuś
Opublikowano 20 sierpnia 20204 l Developerzy opisują jak zostanie wykorzystany Dualsense w ich grach. https://www.eurogamer.pl/articles/2020-08-20-jak-gry-na-ps5-wykorzystaja-funkcje-dualsense-deweloperzy-opowiadaja
Opublikowano 22 sierpnia 20204 l Deathloop blocks the PS5 DualSense controller triggers when your weapon jams https://www.eurogamer.net/articles/2020-08-20-deathloop-blocks-the-ps5-dualsense-controller-triggers-when-your-weapon-jams?fbclid=IwAR0CeQS4gt9Ncw7ZBx2MRp5avpWg3ZfrV8zeyLLUGaf4RoRfgG97W8QrMnU
Opublikowano 22 sierpnia 20204 l W ferworze walki jeszcze będzie można coś połamać jak się triger zblokuje. Będą musieli tam jakieś metalowe części wstawić.
Opublikowano 22 sierpnia 20204 l Ciekawe czy będzie to zajawka jednego sezonu czy coś większeeego z tego wyjdzie
Opublikowano 25 sierpnia 20204 l Bardzo fajnie opisane różnice pomiędzy Dualsense a padem od Xboxa https://www.resetera.com/threads/understanding-the-difference-between-dualsenses-adaptive-triggers-and-xboxs-impulse-triggers-they-are-not-the-same.273938/
Opublikowano 25 sierpnia 20204 l Ciekawe czy DS bedzie korzystal ze skanera lini papilarnych? Bo jak inaczej kontroler moglby szybko rozpoznac gracza? Edytowane 25 sierpnia 20204 l przez MEVEK
Opublikowano 25 sierpnia 20204 l 4 minuty temu, MEVEK napisał: Bo jak inaczej kontroler moglby szybko rozpoznac gracza? A coś takiego ma być?
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l No gadają, że kontroler rozpozna gracza, ale po czym to nie wiem. Ewentualnie mikrofon jeszcze zostaje.
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l 13 godzin temu, Square napisał: A coś takiego ma być? https://www.eurogamer.pl/articles/2020-08-25-pad-do-ps5-wykryje-i-zaloguje-uzytkownika-na-konto-sugeruje-nowy-patent-sony
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l Te magiczne triggery to by sie przydały 60 lat temu w MGSie na PS2 jak często przez przypadek podrzynałem typom gardła
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l Autor Niech jeszcze kurka bada poziom cukru we krwi... dodają jakieś zbędne bajery i znowu nawet ta większa bateria będzie wytrzymywać max 2h.
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l Ja tam liczę że jeszcze jest jakiś odsysacz kwaśnych potów popularnych na forum przy premierze ps4, niektórym mógłby też pazury obcinać
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l 1 godzinę temu, mugen napisał: Te magiczne triggery to by sie przydały 60 lat temu w MGSie na PS2 jak często przez przypadek podrzynałem typom gardła Czy ja wiem, analogowe przyciski spokojnie robiły robotę.
Opublikowano 4 października 20204 l Koń sam się wali, piękny jest ten pad. I te guziczki przezroczyste.
Opublikowano 4 października 20204 l 10 minut temu, Figuś napisał: Czyli tym razem sami bedziemy mogli przypisywac kolor ledom? W DS4 kolor byl narzucony przez konsole i gre. Nie ma mozliwosci kustomizacji.
Opublikowano 4 października 20204 l Najbardziej mnie ciekawią te wibracje. I ciekawe, czy faktycznie zastosowali ten trick z odbijającymi spustami w strzelankach.
Opublikowano 4 października 20204 l 15 minut temu, MEVEK napisał: W DS4 kolor byl narzucony przez konsole i gre. Nie ma mozliwosci kustomizacji. Raczej na bank chodzi o customizacje dla developera, no bo jaki jest sens aby użytkownik sobie wybierał kolor świecenia pada? 28 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Koń sam się wali, piękny jest ten pad. I te guziczki przezroczyste. Dual Sense to chyba jedyny element PS5 o który nie trzeba się martwić (no może poza baterią). Nie mogę się doczekać grania na nim.
Opublikowano 4 października 20204 l 1 minutę temu, Square napisał: Raczej na bank chodzi o customizacje dla developera, no bo jaki jest sens aby użytkownik sobie wybierał kolor świecenia pada? Grajac na kanapie z zona chce byc zielony i wciaz miec kontrole nad konsola. Do tej pory sa to tylko dwa kolory: niebieski i czerwony, ale tylko niebieski steruje konsola.
Opublikowano 4 października 20204 l Bateria na zdjęciu ma 1500mah, ta w DS V2 ma 800mah, wiec chyba ok