Skocz do zawartości

DualSense i PSPortal

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 204,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wiedza userów niczym z komentarzy z fb   WIęc tylko napisze, że ps5 uruchamia się z trybu uśpienia z domu a grać można na drugim końcu polski, byleby był router na częstotliwości 5ghz. Już p

• Wygrał XD  

• Ja tam liczę że jeszcze jest jakiś odsysacz kwaśnych potów popularnych na forum przy premierze ps4, niektórym mógłby też pazury obcinać

Opublikowano

Ten duży przycisk PS na środku i analogi zalatują tandetą, reszta spoko.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie DS4 ma 1000.

Opublikowano

DS4 v1 ma 800mA dopiero V2 miał powiekszoną baterię do 1000mA, powinno być lepiej i wystarczająco, V2 wytrzymywał mi ok10h z podłączonym headsetem, jak wytrzyma ok 15h będę zadowolony

Edytowane przez Figuś

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawe czy będzie to zajawka jednego sezonu czy coś większeeego z tego wyjdzie :whistling:

Opublikowano

Ciekawe czy DS bedzie korzystal ze skanera lini papilarnych? Bo jak inaczej kontroler moglby szybko rozpoznac gracza? 

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano
4 minuty temu, MEVEK napisał:

Bo jak inaczej kontroler moglby szybko rozpoznac gracza? 

A coś takiego ma być?

Opublikowano

No gadają, że kontroler rozpozna gracza, ale po czym to nie wiem. Ewentualnie mikrofon jeszcze zostaje.

Opublikowano

Te magiczne triggery to by sie przydały 60 lat temu w MGSie na PS2 jak często przez przypadek podrzynałem typom gardła :/

Opublikowano
  • Autor

Niech jeszcze kurka bada poziom cukru we krwi... dodają jakieś zbędne bajery i znowu nawet ta większa bateria będzie wytrzymywać max 2h. 

Opublikowano

Ja tam liczę że jeszcze jest jakiś odsysacz kwaśnych potów popularnych na forum przy premierze ps4, niektórym mógłby też pazury obcinać

Opublikowano
1 godzinę temu, mugen napisał:

Te magiczne triggery to by sie przydały 60 lat temu w MGSie na PS2 jak często przez przypadek podrzynałem typom gardła :/

Czy ja wiem, analogowe przyciski spokojnie robiły robotę.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
10 minut temu, Figuś napisał:

Czyli tym razem sami bedziemy mogli przypisywac kolor ledom? W DS4 kolor byl narzucony przez konsole i gre. Nie ma mozliwosci kustomizacji. 

Opublikowano

Najbardziej mnie ciekawią te wibracje. I ciekawe, czy faktycznie zastosowali ten trick z odbijającymi spustami w strzelankach.

Opublikowano
15 minut temu, MEVEK napisał:

W DS4 kolor byl narzucony przez konsole i gre. Nie ma mozliwosci kustomizacji.

Raczej na bank chodzi o customizacje dla developera, no bo jaki jest sens aby użytkownik sobie wybierał kolor świecenia pada?

28 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Koń sam się wali, piękny jest ten pad. I te guziczki przezroczyste. :fsg: 

Dual Sense to chyba jedyny element PS5 o który nie trzeba się martwić (no może poza baterią). Nie mogę się doczekać grania na nim.

Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał:

Raczej na bank chodzi o customizacje dla developera, no bo jaki jest sens aby użytkownik sobie wybierał kolor świecenia pada?

Grajac na kanapie z zona chce byc zielony i wciaz miec kontrole nad konsola. Do tej pory sa to tylko dwa kolory: niebieski i czerwony, ale tylko niebieski steruje konsola. 

Opublikowano

Bateria na zdjęciu ma 1500mah, ta w DS V2 ma 800mah, wiec chyba ok