Skocz do zawartości

DualSense i PSPortal

Featured Replies

Opublikowano

No ma więcej, ale jak to się przełoży na wytrzymałość to nie wiadomo.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 204,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wiedza userów niczym z komentarzy z fb   WIęc tylko napisze, że ps5 uruchamia się z trybu uśpienia z domu a grać można na drugim końcu polski, byleby był router na częstotliwości 5ghz. Już p

• Wygrał XD  

• Ja tam liczę że jeszcze jest jakiś odsysacz kwaśnych potów popularnych na forum przy premierze ps4, niektórym mógłby też pazury obcinać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jako posiadacz komputera do grania cieszę się, że DS jest w pełni funkcjonalny z PC "out of the box", czyli bez konieczności instalowania zewnętrznego oprogramowania.

Opublikowano

Opublikowano

No muszę powiedzieć DualSense zayebiscie leży w lapskach. Świetnie sprawdzają się te przedłużone gripy, dzięki nim pad jest jak przyspawany do rąk. Ogólnie piękna pszczoła. Próbowałem go sparować z PS4 i jest wykrywany jako wireless controller ale niestety nie działa.

313196358dc9e.jpg

539f6746b091e.jpg

Opublikowano

To po co wrzucali go do sprzedaży już skoro nie działa jeszcze? Próbowałeś wyłączyć pozostałe pady i mieć tylko Sense podpięte?

W ogóle brak kabla do ładowania to niezła porażka.

Opublikowano
  W dniu 24.10.2020 o 12:24, Square napisał(a):

To po co wrzucali go do sprzedaży już skoro nie działa jeszcze? 

To jest z devkita ale to taka sama wersja jaka będzie w reatail

Opublikowano

To w sklepie gdzieś znalazłeś czy "inne" dojście?

Opublikowano

@Fanek to jest z devkita od PS5. Do każdego zestawu dorzucają pada w przeciwieństwie do test kita gdzie pada nie ma w zestawie

Opublikowano

Pamiętam newsa, że Dual Sense miał być dostępny do kupienia przed premierą. Myślałem, że już to się stało i stąd masz pada.

Opublikowano

Widziałem pada na żywo, powiem Wam jedno, najlepszy pad ever!!! Większy od DS4 i znacznie bardziej lepszy feeling w trzymaniu niż od x. Trigerry fajnie chodzą ale co najważniejsze kolor bardziej wchodzi w taki brudny biały ale lampki po bokach wow czuć next gena i faktura w oznaczeniach Ps. Po środku kilka przycisków a sam touch pad dotyka się „lepiej”? No jest progres. Krzyżak to jednolita konstrukcja ale satysfakcjonujące kliknięcia (podobnie jak w u Nintendo). Waga podobna co DS4, w pudełku brak kabla do ładowania, tylko instrukcja. Ładowarka do padów podobna co w PS4 ;) ale co najważniejsze wibracje to nowy level w grach, testowałem na programie ale to zupełnie nowa jakość, mam switcha ale tam to jest słabe zwyczajnie, jeżeli chodzi o moc to widać w Dual Sense zdecydowanie większą moc (Niny ma mniejsze Joy Con’y wiec to rozumiem)

PS. Na dole są specyficzne ścięcia, mam wrażenie że do czegoś to wykorzystają jak na razie to podbicie desingu który jest futurystyczny. Przyciski - kwadrat, trójkąt itd też działają nieco inaczej ale może to efekt nowego pada

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Za(pipi)iście! Tylko teraz co ja zrobie ze swoim Naconem... już się bardzo przyzwyczaiłem do rozstawienia analogów z xboxa. :frog:

Opublikowano

Aaa i najważniejsza dla wieku kwestia - gumki na grzybkach wydają się o wiele lepszej jakości i próbując je zadrapać było ciężko, rantem palca można sterować gałką, świetny Grip

Opublikowano
  W dniu 24.10.2020 o 20:05, Wesker napisał(a):

Widziałem pada na żywo, powiem Wam jedno, najlepszy pad ever!!! Większy od DS4 i znacznie bardziej lepszy feeling w trzymaniu niż od x. Trigerry fajnie chodzą ale co najważniejsze kolor bardziej wchodzi w taki brudny biały ale lampki po bokach wow czuć next gena i faktura w oznaczeniach Ps. Po środku kilka przycisków a sam touch pad dotyka się „lepiej”? No jest progres. Krzyżak to jednolita konstrukcja ale satysfakcjonujące kliknięcia (podobnie jak w u Nintendo). Waga podobna co DS4, w pudełku brak kabla do ładowania, tylko instrukcja. Ładowarka do padów podobna co w PS4 ;) ale co najważniejsze wibracje to nowy level w grach, testowałem na programie ale to zupełnie nowa jakość, mam switcha ale tam to jest słabe zwyczajnie, jeżeli chodzi o moc to widać w Dual Sense zdecydowanie większą moc (Niny ma mniejsze Joy Con’y wiec to rozumiem)

PS. Na dole są specyficzne ścięcia, mam wrażenie że do czegoś to wykorzystają jak na razie to podbicie desingu który jest futurystyczny. Przyciski - kwadrat, trójkąt itd też działają nieco inaczej ale może to efekt nowego pada

Bzdura, DualSense jest znacznie cięższy.

Opublikowano

Serio kabla nie ma w zestawie? :rotfl:

Opublikowano

Czyli po staremu, już myślałem, że zrobili appleowski numer.

Opublikowano
  W dniu 25.10.2020 o 09:28, Rozi napisał(a):

Czyli po staremu, już myślałem, że zrobili appleowski numer.

Tzn. co zrobili? Przecież jak kupujesz iPhone'a to masz kabel, nie będą dawali jedynie kostek do ładowania. :dunno: 

Opublikowano

No jedynie ładowarki nie dodadzą, nic się nie stało.

XD

Opublikowano

Ale i tak brak kabla w zestawie z padem to patologia.