Chmielinski 212 Opublikowano 25 października 2020 Opublikowano 25 października 2020 14 minut temu, Square napisał: Ale i tak brak kabla w zestawie z padem to patologia. Ale tak samo jest od czasów PS3. Do DualShocków nigdy nie dodawali kabli. Do padów do Xboxa też dodają tylko parę zwykłych baterii. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 25 października 2020 Opublikowano 25 października 2020 Najbardziej cieszy mnie fakt, że jak się trzyma tego pada to czuć, że to produkt premium. Ciężki, stabilny, duży i wygodny. Jeżeli konsola będzie wykonana na podobnym poziomie to nie martwiłbym się trzaskami plastiku czy innymi bublami jakościowymi. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 25 października 2020 Opublikowano 25 października 2020 No i to jest dobra wiadomość bo o ile do ds4 v2 jest dla mnie ok to zestawowa v1 była zrobiona ze strasznie hujowego plastiku. Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 25 października 2020 Opublikowano 25 października 2020 Godzinę temu, giger_andrus napisał: Najbardziej cieszy mnie fakt, że jak się trzyma tego pada to czuć, że to produkt premium. Ciężki, stabilny, duży i wygodny. Jeżeli konsola będzie wykonana na podobnym poziomie to nie martwiłbym się trzaskami plastiku czy innymi bublami jakościowymi. a gdzie tego padzioszka można przetestować? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 25 października 2020 Opublikowano 25 października 2020 Godzinę temu, tata_arek napisał: Ale tak samo jest od czasów PS3. Do DualShocków nigdy nie dodawali kabli. Do padów do Xboxa też dodają tylko parę zwykłych baterii. To nawet nie wiedziałem, ale jako, że Dual Sense ma inne wejście to taki kabel powinien być w zestawie, skoro reklamują go też do używania z PS4. Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 25 października 2020 Opublikowano 25 października 2020 Ten kabel jakby był dołączony to znając życie i tak by był za krótki żeby na nim grać. ten dołączany do PS4 miał chyba 80cm albo mniej nawet Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 25 października 2020 Opublikowano 25 października 2020 8 minut temu, Square napisał: To nawet nie wiedziałem, ale jako, że Dual Sense ma inne wejście to taki kabel powinien być w zestawie, skoro reklamują go też do używania z PS4. To jest troszkę jak z tymi kostkami do ładowania. Kabel USB-C jest obecnie na wyposażeniu większości telefonów i wielu peryferiów USB, także poszli po kosztach, ale były ku temu jakieś logiczne przesłanki. Zwłaszcza, że kabel do ładowania jest w konsoli, a skoro kupujesz pada to jest duża szansa że konsolę już posiadasz (a na PC masz BT). Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 25 października 2020 Opublikowano 25 października 2020 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: a gdzie tego padzioszka można przetestować? W moim przypadku egzemplarz z devkita. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 25 października 2020 Opublikowano 25 października 2020 @Paolo de Vesir No ja to rozumiem, ale i tak mi się nie podoba taka praktyka. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 25 października 2020 Opublikowano 25 października 2020 I jeszcze jest jedna ciekawa rzecz w DS. Jak się go lekko uderzy z boku to czuć że coś tam lata w środku. Zakładam że to chyba to coś od tych haptycznych klimatów Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 27 października 2020 Opublikowano 27 października 2020 Ciekawe jak z podłączaniem do PC bez kabla (nie mam bluetooth w stacjonarnym, wiec ciekawe czy dadzą oficjalny bluetooth adapter czy zwykły starczy) czas na wymianę pada u mnie i myślałem nad XboxOne ale potem pomyślałem ze fajnie DualSense tez dobry będzie do trzymania na dłuższe siedzenie przed kompem Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 27 października 2020 Autor Opublikowano 27 października 2020 (edytowane) Plus czysty gameplay z Astro w 4k, jeśli kogoś by interesował: Spoiler Edytowane 27 października 2020 przez MBeniek Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 I to jest prawdziwy nextgen, już się nie mogę doczekać wykorzystania tego elementu w strzelankach Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 Ciekawe jak z wytrzymałością bedzie Cytuj
czarek250885 322 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 25 minut temu, Rozi napisał: I to jest prawdziwy nextgen, już się nie mogę doczekać wykorzystania tego elementu w strzelankach Pewnie szybko palce będą się męczyć, ale na 100% fan będzie większy. Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 Super to sie prezentuje. Dobrze ze pad nie ma klapki bo od drgań by pewnie po jakimś czasie wypadała razem z bateriami na kolana To jest nextgen właśnie. 1 Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 Tu jest co porawda znowy Astro ale gośc stara się jak najlepiej opisać funkcje DS: Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 Chłopaki z digital foundry też podjarani jak nie wiem co. Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 Pad wygrał wszystko każdy opisuje jak najlepiej, najpierw zachwyty nad wyglądem a później imersja jak nigdy wcześniej czuć next gena 2 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 30 października 2020 Opublikowano 30 października 2020 Ja podejrzewam (chodź chciałbym się mylić), że te pady a zwlaszcza trigery będą padać jak muchy. Przecież w ferworze walki jak taki triger będzie stawiał opór to paluchy będą się mocniej zaciskały, a tam jednak w środku jakieś trybiki odpowiedzialne za to i to się będzie wyrabiać . Ale sam zamysł naprawdę fajny. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 30 października 2020 Opublikowano 30 października 2020 @creatinfreak I tak będziesz grał tylko 2 exy na rok, więc się nie stresuj Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 30 października 2020 Opublikowano 30 października 2020 6 minut temu, PiPoLiNiO napisał: @creatinfreak I tak będziesz grał tylko 2 exy na rok, więc się nie stresuj Nieprawda. W przyszłym roku wyjdą 3 exy Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 30 października 2020 Opublikowano 30 października 2020 (edytowane) Wrażenia z dualsense brzmią naprawdę spoko. Nie zamierzam kupować PS5 ale chciałbym aby Sony odniosło sukces, bo chciałbym żeby inne platformy jak Xbox czy PC skopiowały patent z tymi adaptacyjnymi trigerami i haptycznymi wibracjami Edytowane 30 października 2020 przez ASX Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 30 października 2020 Opublikowano 30 października 2020 22 minuty temu, creatinfreak napisał: Ja podejrzewam (chodź chciałbym się mylić), że te pady a zwlaszcza trigery będą padać jak muchy. Figaro ostatnio wstawiał filmik gdzie gość siłował się z tymi triggerami i widać było, że stawiały mocny opór. O ile ktoś nie ma siły Herkulesa raczej nie powinien tego zepsuć. 2 minuty temu, ASX napisał: haptycznymi wibracjami Z tego korzystał już bodajże Steam Controller, więc technologia nie taka nowa, ale rzeczywiście nie widzę problemów aby coś takiego miało przyjąć się w padzie do XS. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi