Opublikowano 13 maja 20213 l Mnie ten czerwony nie rusza ale w sony widocznie przypomnieli sobie jaka limitka miała wzięcie
Opublikowano 13 maja 20213 l Czarny obrzydliwy tak samo jak czarna konsola. Ten czerwony legancki az zaluje ze mam juz 2 pady
Opublikowano 13 maja 20213 l Zamiast czarnego mogliby zrobić turkusowy, dobrze by wyglądały razem. Czarny wygląda jak dopełnienie polystation 5.
Opublikowano 13 maja 20213 l Druga sprawa, że DSense ma pewne zmiany konstrukcyjne które sprawia, że te limitki nie wyglądają tak tandetnie jak DS4: touchpad o barwie pada przezroczyste przyciski ogólna jakość wykonania no ten czerwony to jest ciekawe czy taką konsolę tez dostaniemy
Opublikowano 13 maja 20213 l No i ten czarny to wygląda si, może all black bydleciątko też by jakoś wyglądało.
Opublikowano 13 maja 20213 l Cosmic Red będę brał, dobrze ze kupno drugiego pada odłożyłem na później
Opublikowano 13 maja 20213 l Czerwony droższy o pięć euro. Kolorowych przycisków myślę że oficjalnie nigdy nie będzie, cofnęli by się wtedy do poprzedniej generacji, a raczej Sony nie o to chodzi.
Opublikowano 13 maja 20213 l Chcę ktoś kupić białego dualsensa z premierowej konsoli? Kurwa ale czarnuszek wjedzie
Opublikowano 14 maja 20213 l Ten bordo rubin średnio mi się widzi, ale czarny kojarzy mi się z ps2 nie wiem czemu, ale wygląda supcio.
Opublikowano 14 maja 20213 l Jeden i drugi jest ładny - jakby dla koneserów wirtualnej rozrywki i wytrawnych graczy Niech jeszcze gierki takie wypuszczą
Opublikowano 19 maja 20213 l W dniu 12.05.2021 o 23:15, zagul napisał: Wyjaśnię Ci trochę temat, paczka leci na kąty Wrocławskie bo jest powiedzmy centrala pośrednika. Z Katow sprzęt leci do Francji (reklamowałem DS4 i PS5). Konsole mi teoretycznie naprawili, pada dostałem nowego, ale niestety na obie przesyłki czekałem faktycznie ok. 3 tygodni. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka Chyba sprzęt nie polecial do Francji 13 maja odebral kurier a wczoraj mail ze dzis przyjedzie kurier Wszystko w 5 dni. Zobaczymy czy nowy czy naprawiony.
Opublikowano 19 maja 20213 l 3 godziny temu, sajmon34 napisał: Chyba sprzęt nie polecial do Francji 13 maja odebral kurier a wczoraj mail ze dzis przyjedzie kurier Wszystko w 5 dni. Zobaczymy czy nowy czy naprawiony. O to może coś się zmieniło Daj znać jak dojdzie.
Opublikowano 20 maja 20213 l mam DualSense pół wieczoru na kablu USB i ciągle mi miga jako rozładowany... Serwis?
Opublikowano 21 maja 20213 l Próbowałem i nie mam animacji ładowania, wyświetlanie tylko ten zielony znaczek że niby ładuje i ciągle miga. Zostawiłem pada podłączonego pod ładowarkę do telefonu i jest naładowany...
Opublikowano 21 maja 20213 l Moje pady jak i DS4 jak u DS tylko podłączam kablem do konsoli jak je paruje zawsze ładowarką do telefonu
Opublikowano 22 maja 20213 l W dniu 19.05.2021 o 11:22, zagul napisał: O to może coś się zmieniło Daj znać jak dojdzie. Dostalem innego duala bo nr seryjne inne. Odsylalem bez podelka w zwyklym kartonie i w takim samym odeslali. Sladow uzytkowania nie widac.