Opublikowano 15 lipca 20213 l Ech co sonka to sonka, zaczął mi driftować prawy analog Nie bawiłem się w żadne resety bo z tego co czytałem to niestety nie wyjątek i od razu zgłosiłem do sonki. etykieta przysłana, dzisiaj idę do dpd i nara. Dobrze że seXior jest to będzie w co pograć.
Opublikowano 16 lipca 20213 l Koledzy reklamował ktoś z was pada bezpośrednio u sony Jak tak to w jaki sposób Za info wielkie dzięki
Opublikowano 16 lipca 20213 l Możesz przez stronę lub telefonicznie załatwić temat. https://www.playstation.com/pl-pl/support/contact-us/
Opublikowano 16 lipca 20213 l Godzinę temu, Snake_Plissken napisał: Możesz przez stronę lub telefonicznie załatwić temat. https://www.playstation.com/pl-pl/support/contact-us/ Dzięki wielkie
Opublikowano 16 lipca 20213 l Dzwonisz do sony (przygotuj sobie nr seryjny pada), podajesz dane adresowe plus maila i oni Ci przysyłają etykietę do dpd. Pada pakujesz w coś solidnego (leci do francji), umawiasz kuriera/idziesz do punktu, oddajesz paczkę i czekasz na nowego.
Opublikowano 22 lipca 20213 l Po ośmiu dniach dostałem nowy, zgłosiłem 22/06 popołudniu, wysłałem 23/06 i zwrot miałem 01/07.
Opublikowano 22 lipca 20213 l Panowie Dostałem wiadomość że mój pad wraca z centrum napraw chyba już nie wymieniają na nowe?
Opublikowano 22 lipca 20213 l Jak dostałeś maila od Sony to masz tam numer seryjny pada, jak jest inny to został wysłany nowy. No i kiedy niby mieli go naprawić skoro wysłałeś w poniedziałek, to on albo ledwo tam dotarł, albo jeszcze jedzie.
Opublikowano 22 lipca 20213 l 4 minuty temu, Square napisał: Jak dostałeś maila od Sony to masz tam numer seryjny pada, jak jest inny to został wysłany nowy. No i kiedy niby mieli go naprawić skoro wysłałeś w poniedziałek, to on albo ledwo tam dotarł, albo jeszcze jedzie. Pad ma wrócić 27 lipca Pad będzie nowy inny numer Sorry za panikę:-) Edytowane 22 lipca 20213 l przez KT1978
Opublikowano 23 lipca 20213 l U mnie też tydzień, w czwartek po południu zostawiałem u dpd, dzisiaj ups przywozi nowego
Opublikowano 23 lipca 20213 l To co dualsense robi w plague tale to ja nie mam pytan mistrzostwo świata kiedy szczury są w pobliżu lub poruszamy się po wysokiej trawie. Edytowane 23 lipca 20213 l przez PanKamil
Opublikowano 24 lipca 20213 l 20 godzin temu, PanKamil napisał: To co dualsense robi w plague tale to ja nie mam pytan mistrzostwo świata kiedy szczury są w pobliżu lub poruszamy się po wysokiej trawie. A w Dirt 5 tak nap.ier.dala, że aż mi łapy odpadają, nie wiem czy na dłuższą metę nie zmniejszę siły wibracji (na razie gram na pytę- pasek jasności też na max, tylko że grałem akurat w gry na PS5 które nie obsługują świecidełka, a wszystkie gry PS4 tak). Pad mi wytrzymuje ze 4-5h Edytowane 24 lipca 20213 l przez _daras_
Opublikowano 24 lipca 20213 l 1 godzinę temu, _daras_ napisał: A w Dirt 5 tak nap.ier.dala, że aż mi łapy odpadają, nie wiem czy na dłuższą metę nie zmniejszę siły wibracji (na razie gram na pytę- pasek jasności też na max, tylko że grałem akurat w gry na PS5 które nie obsługują świecidełka, a wszystkie gry PS4 tak). Pad mi wytrzymuje ze 4-5h Ja w avangersach zmniejszyłem o połowę wszystko bo łapy chciało urwac
Opublikowano 24 lipca 20213 l W dirt na premierę był dramat. Chyba za głupi byłem aby zrozumieć intencje twórców, dłonie drętwiały bardzo szybko, osobiście grałem bez wibracji i triggerów.
Opublikowano 25 lipca 20213 l 15 godzin temu, Moldar napisał: W dirt na premierę był dramat. Chyba za głupi byłem aby zrozumieć intencje twórców, dłonie drętwiały bardzo szybko, osobiście grałem bez wibracji i triggerów. Akurat triggery są spoko, czuć fajny opór przy dodawaniu gazu/hamowaniu. Co do wibracji- dziś rano pograłem na spokojnie i na razie podczas przechodzenia kariery zostawiam wszystko na max, jest naprawdę fajna wczuwa.
Opublikowano 25 lipca 20213 l Bo dużo zmienili, już była trzecia aktualizacja tych wibracji, na premierę był dramat.
Opublikowano 1 sierpnia 20213 l Z czym był dramat? Jak się gra przy wyłączonym padzie to potem takie teorie…
Opublikowano 1 sierpnia 20213 l On 7/24/2021 at 11:27 PM, Moldar said: W dirt na premierę był dramat. Chyba za głupi byłem aby zrozumieć intencje twórców, dłonie drętwiały bardzo szybko, osobiście grałem bez wibracji i triggerów. FIFA tez nie lepsza na premierę PS5 patcha, podczas gry cały czas wibrowało przez kibiców, każdy gwizdek sędziego dotyk piłki itp,itd