Skocz do zawartości

DualSense i PSPortal

Featured Replies

Opublikowano

Na konsoli raczej nie. Celowalbym w jakas appke na PC typu DS4Windows.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 204,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wiedza userów niczym z komentarzy z fb   WIęc tylko napisze, że ps5 uruchamia się z trybu uśpienia z domu a grać można na drugim końcu polski, byleby był router na częstotliwości 5ghz. Już p

• Wygrał XD  

• Ja tam liczę że jeszcze jest jakiś odsysacz kwaśnych potów popularnych na forum przy premierze ps4, niektórym mógłby też pazury obcinać

Opublikowano

Ech co sonka to sonka, zaczął mi driftować prawy analog :reggie:

Nie bawiłem się w żadne resety bo z tego co czytałem to niestety nie wyjątek i od razu zgłosiłem do sonki. 
etykieta przysłana, dzisiaj idę do dpd i nara. Dobrze że seXior jest to będzie w co pograć. 

Opublikowano

Koledzy reklamował ktoś z was pada bezpośrednio u sony 

Jak tak to w jaki sposób 

Za info wielkie dzięki 

Opublikowano

Dzwonisz do sony (przygotuj sobie nr seryjny pada), podajesz dane adresowe plus maila i oni Ci przysyłają etykietę do dpd. Pada pakujesz w coś solidnego (leci do francji), umawiasz kuriera/idziesz do punktu, oddajesz paczkę i czekasz na nowego. 

Opublikowano

Po ośmiu dniach dostałem nowy, zgłosiłem 22/06 popołudniu, wysłałem 23/06 i zwrot miałem 01/07.

Opublikowano

Panowie 

Dostałem wiadomość że mój pad wraca z centrum napraw chyba już nie wymieniają na nowe?

Opublikowano

Jak dostałeś maila od Sony to masz tam numer seryjny pada, jak jest inny to został wysłany nowy.

No i kiedy niby mieli go naprawić skoro wysłałeś w poniedziałek, to on albo ledwo tam dotarł, albo jeszcze jedzie.

Opublikowano
4 minuty temu, Square napisał:

Jak dostałeś maila od Sony to masz tam numer seryjny pada, jak jest inny to został wysłany nowy.

No i kiedy niby mieli go naprawić skoro wysłałeś w poniedziałek, to on albo ledwo tam dotarł, albo jeszcze jedzie.

Pad ma wrócić 27 lipca 

Pad będzie nowy inny numer 

Sorry za panikę:-)

Edytowane przez KT1978

Opublikowano

No bo to z Francji jedzie. Porównaj sobie te numery co masz.

Opublikowano

U mnie też tydzień, w czwartek po południu zostawiałem u dpd, dzisiaj ups przywozi nowego :ragus:

Opublikowano

To co dualsense robi w plague tale to ja nie mam pytan:obama::obama: mistrzostwo świata kiedy szczury są w pobliżu lub poruszamy się po wysokiej trawie.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
20 godzin temu, PanKamil napisał:

To co dualsense robi w plague tale to ja nie mam pytan:obama::obama: mistrzostwo świata kiedy szczury są w pobliżu lub poruszamy się po wysokiej trawie.

A w Dirt 5 tak nap.ier.dala, że aż mi łapy odpadają, nie wiem czy na dłuższą metę nie zmniejszę siły wibracji (na razie gram na pytę- pasek jasności też na max, tylko że grałem akurat w gry na PS5 które nie obsługują świecidełka, a wszystkie gry PS4 tak). Pad mi wytrzymuje ze 4-5h :obama:

Edytowane przez _daras_

Opublikowano
1 godzinę temu, _daras_ napisał:

A w Dirt 5 tak nap.ier.dala, że aż mi łapy odpadają, nie wiem czy na dłuższą metę nie zmniejszę siły wibracji (na razie gram na pytę- pasek jasności też na max, tylko że grałem akurat w gry na PS5 które nie obsługują świecidełka, a wszystkie gry PS4 tak). Pad mi wytrzymuje ze 4-5h :obama:

Ja w avangersach zmniejszyłem o połowę wszystko bo łapy chciało urwac:kaz:

Opublikowano

W dirt na premierę był dramat. Chyba za głupi byłem aby zrozumieć intencje twórców, dłonie drętwiały bardzo szybko, osobiście grałem bez wibracji i triggerów.

Opublikowano
15 godzin temu, Moldar napisał:

W dirt na premierę był dramat. Chyba za głupi byłem aby zrozumieć intencje twórców, dłonie drętwiały bardzo szybko, osobiście grałem bez wibracji i triggerów.

Akurat triggery są spoko, czuć fajny opór przy dodawaniu gazu/hamowaniu. Co do wibracji- dziś rano pograłem na spokojnie i na razie podczas przechodzenia kariery zostawiam wszystko na max, jest naprawdę fajna wczuwa.

Opublikowano

Z czym był dramat? Jak się gra przy  wyłączonym padzie to potem takie teorie…:dry:

Opublikowano
On 7/24/2021 at 11:27 PM, Moldar said:

FIFA tez nie lepsza na premierę PS5 patcha, podczas gry cały czas wibrowało przez kibiców, każdy gwizdek sędziego dotyk piłki itp,itd